dinsdag, april 23, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentKenny B krijgt tegel in 'Walk of fame' in Tilburg

Kenny B krijgt tegel in ‘Walk of fame’ in Tilburg

-

Does Travel - naar Suriname

De bekende Surinaams-Nederlandse zanger Kenny B, heeft vandaag in zijn woonplaats Tilburg, van het gemeentebestuur een eigen tegel in de zogeheten ‘Walk of fame’ gekregen. Dit in verband met de verjaardag van de stad Tilburg.

De zanger bedankte een ieder voor deze dag.

“Ruim 32 jaar geledenvkwam ik me als asielzoeker melden in deze stad. Het was niet eenvoudig. Ik heb zo goed mogelijk gebruik gemaakt van de kansen die mij geboden werden. Je moet in jezelf geloven en nooit opgeven. Dat heeft me gebracht waar ik nu ben.

Ik ben supertrots op deze enorme waardering van Tilburg. En dan bedoel ik niet alleen het gemeentebestuur, maar vooral ook mijn mede-Tilburgers, die vinden dat ik dit verdien. Ik zal mijn best blijven doen om een goede ambassadeur te zijn voor deze stad.

Ik wil nogmaals iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan hetgeen ik heb bereikt. Mijn dank gaat ook uit naar het volk van Suriname. Jullie support door de jaren heen heeft mij enorm geholpen. Alleen maar liefde!” aldus Kenny B.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
  1. Ik snap het niet ruim 32 jaar geleden kwam deze jongen als ass ielzoeker, maar hoezo asiel. Wat was er aan de hand in 1991?


    gemodereerd
  2. Een surinamer als asielzoeker in Nederland? Suriname beledigen door asiel daar te gaan zoeken. Hou toch op. Suriname was nooit zo erg dat je asiel moest gaan zoeken. Misschien ben ik te kritisch maar ik pik dit gewoon niet!


    gemodereerd
  3. Aj damsco je schrijft dat je het niet snapt. aan wie ligt het dus. en waarom schrijf je geen asielzoeker, maar ass ielzoeker. je vind jezelf zeker leuk


    gemodereerd
  4. Ze hadden hem beter een vliegticket kunnen geven, land van herkomst a.u.b.
    Deze mafketel heeft nog nooit iets bijgedragen aan de samenleving.
    Parasiet is het, niet meer en minder.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES