53-jarige fietser dood na val op straat

2
brandende kaars RIP

De 53-jarige fietser Djiwankoemar R. kwam vrijdagavond aan de La Recontre 5de zijstraat in Suriname, te vallen en gaf ter plaatse de geest. De man die niet ver van zijn woning was gevallen, was met de fiets naar de winkel.

De politie van Domburg ging na de melding ter plaatse voor onderzoek en schakelde de forensische opsporing in voor nader onderzoek. Een arts stelde officieel de dood vast waarna het lichaam naar het mortuarium werd afgevoerd.

Over de doodsoorzaak is nog niets bekend. Het onderzoek duurt voort.


2 REACTIES

  1. Alcoholist triest heengegaan deze man zo jong. In suriname op wkn te lezen of ruzie op straat dood, ongeluk, of drugs of seksende geile arme ratwijven bij de bus zeer geile apen. In suriname helaas geen prestatie druk of zeer laag prestatie druk en vooral bij de aso’s alleen geile lichaam verkopen. In nl prestatie druk zeer hoog althans voor mij. Ik walg van dit soort mensen ze zijn triest.
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.