Menselijke resten aangetroffen in verlaten loods

3
Menselijke resten aangetroffen in verlaten loods

Een jongeman ontdekte afgelopen maandag menselijke resten in een verlaten loods aan de Indira Gandhiweg in Suriname. Hij was bezig stokken te zoeken en stuitte op de beenderen. Uit vrees was er toen geen melding gedaan bij  de politie.

Woensdagmiddag besloot de moeder alsnog de Surinaamse politie in te schakelen.

Volgens de eerste bevindingen van de politie van Lelydorp gaat het inderdaad om menselijke resten. Deze zijn door een uitvaartbedrijf naar het mortuarium afgevoerd.

De politie heeft de zaak in onderzoek.


3 REACTIES

  1. Dit verhaal stinkt erger dan die gevonden botten. Die jongen zocht naar stokken. ???? In een oude loods? Yes sure. Dan doe je toch meteen aangifte? Er moest eerst gebrainstormd worden om een mooi verhaal te verzinnen. KPS, gooi alle jouw ter dienste staande verhoortechnieken in de strijd om dit verhaal te onderzoeken.
    gemodereerd

  2. @Filia…hij is misschien geschrokken en moest bijkomen….ik denk dat het heel gruwelijk is om zo iets aan te treffen. Ik denk dat ik okk even van de kaart zou zijn. Laten we niet zomaar conclusies trekken.
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.