Koppel in gruwelijke moordzaak had knipperlichtrelatie

6

Het Korps Politie Suriname heeft woensdagmiddag bevestigd dat de 65-jarige R.D. op een gruwelijke manier door zijn 33-jarige vriendin T.K. om het leven is gebracht. Uit het officiële persbericht van de Surinaamse politie komt naar voren dat het koppel een knipperlichtrelatie had.

Uit het voorlopige onderzoek blijkt namelijk dat er steeds weer een relatiebreuk was tussen de verdachte en het slachtoffer. De verdachte deed op die bewuste avond het adres van haar vriend wederom aan, waarna zij zich te goed deden aan alcohol.

Het koppel moet vermoedelijk later op de avond ruzie hebben gehad, waarbij T.K. haar partner met een scherp voorwerp kapverwondingen toebracht en het ontzielde lichaam in brand moet hebben gestoken. Na de daad poogde de vrouw te vluchten, maar werd in de directe omgeving van de woning van het slachtoffer, door de politie in de boeien geslagen.

Zij werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van R.D. ter obductie in beslag genomen. Het onderzoek van deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten, schrijft de politie.


6 REACTIES

 1. Ik ben geen loekoe mang, maar deze vrouw is zichzelf
  niet, bij het vermoorden van die vent! Je kan het zo zien, als dat balk eraf gaat, kan je het beter zien! En volgens mij is ze geen volbloed javaanse, maar half Indiaanse. Sommige mensen veranderen in demonen, als ze alcohol drinken.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Je moet wel van goede huize komen om te zien dat iemand, die half Javaanse half Indiaanse is, niet volbloed één van de twee is. En van een foto met een balkje voor de ogen is het helemaal onmogelijk om te zien waar je mee te maken hebt.. Somohardjo noemde niet voor niets Indianen Bosjavanen.
  gemodereerd

 3. Zo een groot leeftijdsverschil zou toch voor problemen leiden. De dame in kwestie heeft, hoe je het ook keert en bekijkt, een moord gepleegd. Als er sprake was van huiselijk geweld had ze melding hiervan bij de zonen van de Hermandad moeten doen. Zij heeft niet alleen gemoord maar ook het lijk in brand gestoken. Twee misdrijven derhalve. Ik gok een jaar of 15z
  gemodereerd

 4. Wat moest ze allemaal doen van die man? Ik denk dat hij haar als prive hoehr gebruikte. Ze was het misschien zat.
  gemodereerd

 5. Leeftijd verschil, sex, jaloezie, geld en hebzucht, zijn de ingrediënten, welke kan leiden tot moord.
  Ik durf te zeggen dat meneer de signalen had zien aankomen.
  gemodereerd

 6. Van Samson heeft een punt, wanneer hij stelt dat een man ook slachtoffer kan zijn en dat de vrouw niet langer als het zwakke geslacht gezien kan worden. Ze worden met de dag gemener…

  Mannen… Voorzichtig
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.