Aanmeersteiger Mariënburg hersteld door Openbare Werken

6
Aanmeersteiger Mariënburg hersteld door Openbare Werken

De aanmeersteiger te Mariënburg in het district Commewijne is hersteld. Er zijn nieuwe 3×8 houten balken en dwarsplanken geplaatst.

Ook was het noodzakelijk de steiger met een handkettingtakel recht te trekken waar die scheef stond.

De aanmeersteiger is voor de gemeenschap heel belangrijk voor het verplaatsen van en naar de rechteroever van de Surinamerivier.

De herstelwerkzaamheden zijn door het ministerie van Openbare Werken sectie-Commewijne uitgevoerd.


6 REACTIES

 1. Echt vermeldingswaardig. Volgende mijlpaal van OW is dat ergens de bermen zijn opgeruimd. Sterke en slagvaardige ministerie.
  gemodereerd

 2. Houd toch op. Dit is geen nieuws.
  Dat ding moest vernieuwd worden zoals velen dan moet het gedaan worden. Ik hoop niet dat ht 1 miljoen hft gekost. Niet eens denken het groter, moderner en stabieler te maken. 3 bij 5 wat voor hout???
  gemodereerd

 3. En waarom is dit.breaking news, wil het ministerie van Openbare Werken een gouden medaille van ons krijgen, omdat ze eens een keer gedaan hebben waar we ze voor betalen?
  gemodereerd

 4. Onkan dat een ministerie iets simpel als een steiger niet optijd kan onderhouden en waarom wordt er niet een duurzamere steiger daar neergezet?
  gemodereerd

 5. j.b. dat kan niet want debby man, zijn vriend heeft nooit iets gedaan aan onderhoud , ook dat geld heeft die schurk binnen gepikt , en deze vriend van debby man, heeft de staatskas leeg geroofd en een schuld van 5 miljard US$ achtergelaten , dus OW kan nu alleen maar lapwerk doen want geld voor een nieuw steiger , voor wegen asfalteren en onderhoud doen aan alles he debby man , omdat jou vriend het land vernietigd heeft , maar straks zijn wij verlost van jou vriend ddb debby man
  gemodereerd

 6. Wil de minister van OW een compliment hiervoor krijgen? Waarom wordt er gewacht totdat alles instort.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.