Politie pakt illegale benzine verkopers Moengo aan

4
Politie pakt illegale benzine verkopers Moengo aan

De politie in Suriname heeft afgelopen weekend illegale benzine verkopers verwijderd aan de Lijnweg in Moengo, tegenover het Sol servicestation.

Moengo kampt al de hele week met een schaarste aan benzine. Er wordt minder brandstof geleverd aan de servicestations waardoor niet een ieder aan bod komt.

Vernomen wordt dat de pomphouders niet de gewenste hoeveelheid benzine kunnen aanschaffen vanwege tekort aan Amerikaanse dollars. Hierdoor ontstonden er lange rijen en files bij diverse pompstations.

Enkele jongemannen trachten munt te slaan uit de situatie door benzine die zij in jerrycans beschikbaar hadden, voor een hogere prijs door te verkopen.

De politie heeft deze activiteit stopgezet. Er werden twee personen door de sterke arm van Moengo aangehouden. Ze zijn met een ernstige waarschuwing huiswaarts gestuurd.


4 REACTIES

 1. Wat doet Suriname eigenlijk met de aardolie die zelf oppompt?
  Ik zou verwachten dat die Go2 dan voldoende voorraad heeft.
  gemodereerd

 2. Zo erg wat in suriname gebeurt als toerist hoe kom je vanaf zanderij naar de stad. Suriname draait in een vicieuze cirkel van ellende. Triest maar waar kijk ook in nl ook vicieuze cirkel van haat en ellende, maar surinaamse overheid is baka casaba. Jammer mang dat beide landen rotte pompoen zijn.
  gemodereerd

 3. Ai boi, ik zit in nederland in een vicieuze cirkel van extreme haat en ellende. Denk ik suriname doet het beter ga lekker naar suriname om te relaxen, maar de regering in suriname zit te klooien. Je kan in suriname niet verplaatsen met de auto. Jammer dat het in suriname zo aan toe gaat. Pres wordt wakker.
  gemodereerd

 4. sandra neem nog een bouta shot , wel snel want bouta shot is straks weg , maar wat doe jij in het land dat je rotte pompoen noemt , en Suriname is ook niets voor jou want dat noemt jij ook een rotte pompoen land , denk maar gewoon nuchter , voor iedereen, jij en wij en velen is het einde zo inzicht
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.