Makoe is boos op Waterkant, omdat Waterkant opschrijft wat hij zelf zegt

25
Makoe is boos op Waterkant, omdat Waterkant opschrijft wat hij zelf zegt
Beeld (c) D-TV Express

Gordon Mac-Donald alias ‘Makoe’ is boos op Waterkant.Net, omdat het medium in een artikel aandacht heeft besteed aan uitspraken die hij (Makoe) over de ondernemer Saya gedaan heeft in een interview op Culturu tv.

In het desbetreffend interview heeft de NDP’er Makoe de ondernemer Jean ‘Saya’ Mixon onder andere een crimineel genoemd die buitenlanders, waaronder Haïtianen, naar Suriname haalt om als stemvee te gebruiken voor de VHP.

In een interview vandaag met D-TV Express heeft Makoe aangegeven dat hij nooit een interview aan Waterkant heeft gegeven. Een opmerkelijke uitspraak omdat dit ook nergens wordt beweerd door het medium. De uitspraken die Makoe gedaan heeft staan online als interview in het openbaar domein, waarvan de beelden gewoon beschikbaar zijn.

Makoe geeft aan dat hij juridische stappen zal ondernemen tegen Waterkant.Net die naar zijn zeggen zonder zijn toestemming het interview, dat dus openbaar is op YouTube en met een ieder is gedeeld, heeft uitgewerkt en bovendien zijn foto heeft geplaatst onder het artikel.

Vragen van de journalist van D-TV of hij deze uitspraken daadwerkelijk elders heeft gedaan, werden niet duidelijk beantwoord. Nadat de redactie van Waterkant.Net tijdens het live-interview Makoe had uitgedaagd om de aangifte maar te doen, verklaarde een zichtbaar geïrriteerde Makoe uiteindelijk dat hij deze uitspraken inderdaad heeft gedaan. “Ja, ik heb het gezegd”, aldus Makoe.

De redactie van Waterkant.Net heeft in een reactie aangegeven dat het betoog van Makoe lachwekkend is. “Al die uitspraken die hij zelf doet zijn op beeld en openbaar. En die uitspraken mogen wij gewoon opschrijven. Waarschijnlijk heeft meneer Saya hem opgebeld om hem te vragen wat zijn probleem precies is en probeert hij het nu te schuiven op Waterkant. Die meneer maKOE is echter zelf verantwoordelijk voor z’n uitspraken”, aldus de redactie.

Opvallend is dat Makoe in zijn onnodige en warrige ophef ook een bekende veelgebruikte leugen inzet om zijn verhaal kracht bij te zetten en om de kijkers en luisteraars op een verkeerd been te zetten. Hij beweert namelijk stellig dat het medium Waterkant, dat als sinds 1999 bestaat, gelieerd is aan de VHP en/of een verlengstuk is van de oranje partij. Dat terwijl geen enkel medewerker van het bedrijf, in de afgelopen 24 jaar ooit verbonden is aan een politieke partij.


25 REACTIES

 1. Of te wel: “Hoe maak je jezelf ongelofelijk belachelijk en ongeloofwaardig”
  Echt een loser.
  gemodereerd

 2. Pffff hoe vaak moet ik het nog zeggen. MacDonald is een lafhartige laffe racistische zwarte hond die met zijn mariniers verleden schermt. Vertel mij kan zo een laag opgeleide man ooit marinier zijn geweest ? Zo een ongedisciplineerd rommel ? Deze man doet zijn grote kwebbel alleen open om de VHP en Hindoestanen te beledigen. Rottend vlees!
  gemodereerd

 3. Ma-KOE is een NDPer en dat houdt per definitie in dat hij een paarse ezel (Pa-EZEL) is.
  gemodereerd

 4. U daagt dhr Makoe uit tijdens het live interview v DTV om aangifte te doen en noemt hem daarbij een clown. Was dat nodig?, komt niet professioneel over. Als nieuwsmedium doet u er goed aan om niet suggestief te schrijven: ‘Waarschijnlijk heeft meneer Saya hem opgebeld om hem te vragen wat zijn probleem precies is en probeert hij het nu te schuiven op Waterkant’. Beperkt u zich tot feiten in plaats van waarschijnlijkheden (stemmingmakerij). En opmerkelijk dat in uw bovenstaand artikel 1x ‘Die meneer maKOE’ staat, of was de caps lock per ongeluk ingedrukt? Waardeloze journalistiek.

  ANTW
  Bedankt hoor, maar we schrijven wat we willen en hoe we dat willen. En als het niet bevalt, gewoon niet lezen.
  gemodereerd

 5. nou sharmyla , waar maak jij je druk om , probeer jij deze makoe te beschermen met zijn onzinnige uitspraken en Koe valt onder vee en geen stemvee , ja misschien bij de ndp , o ja varkens en schapen vallen ook onder vee is dat iets van de ndp soms
  gemodereerd

 6. Goede en mooie reactie van de redactie op de posting van Sharmyla. We leven niet in een politiestaat en de redactie doet niet aan censuur. Laat mevrouw Sharmyla meneer MacDonald maar eens gaan corrigeren met zijn haatreacties naar deze regering toe.
  gemodereerd

 7. Die sharmila is niets anders dan de overgelopen paturia, die allerlei paarse rotzooi loopt te verkondigen op social media. Til je nog steeds je rok op in ocer?Waar zijn de paarse ratten, die moeder koe verdedigden? Debieus alias Wendy, stadsgorilla, konsensetive….pe oen de now? Dit is het niveau van de criminele corrupte boevenbende olv de grootste verkrachter en drugsdealer en moordenaar van Suriname opa D.
  gemodereerd

 8. Makoe heeft inderdaad gelijk als hij beweerd dat het medium Waterkant, enorme sympathie heeft voor de VHP. Ik durf te zeggen dat Waterkant gevraagd en ongevraagd standpunten van de VHP wereldkundig maakt en het beleid van de VHP en de regering door dik en dun verdedigd. Mensen die geen affiniteit hebben met deze regering worden dan stelselmatig gedwarsboomd of geweerd door de redactie van Waterkant. Dat het beleid van deze regering van alle kanten faalt wordt door Waterkant verzwegen. Makoe heeft het recht om Waterkant altijd nog aan te spreken over de hetgeen dit medium over hem heeft geschreven.

  ANTW:
  Maar RobG, iedere gek (of clown) kan iets roepen. De echte vraag is: kun je aantonen waar ‘Waterkant gevraagd en ongevraagd standpunten van de VHP wereldkundig maakt en het beleid van de VHP en de regering door dik en dun verdedigd’? Want je roept bijna elke dag heel veel in je comments, maar -niet geheel verrassend- kom je nooit met feiten 😂
  gemodereerd

 9. Makoe is bezig met stemmen makerij om domme stemvee van ndp achter zich te scharen zodat hij ook in politiek een positie kan bemachtigen in 2025. Neks no fout. Maar wie zal op hem stemmen? Alleen de ongeletterde koeien.
  gemodereerd

 10. Hij kan beter koeien kweken daar op Para. Dan lopen er ook eens echte koeien in plaats van maKOEien…
  gemodereerd

 11. ANTW
  Bedankt hoor, maar we schrijven wat we willen en hoe we dat willen. En als het niet bevalt, gewoon niet lezen.

  en daarom is waterkant geen jornalistiek media aangezien er geen journalisten werken
  een journalist behoort neutraal te zijn met interviewen en echte vragen te stellen
  2 dingen die je op waterkant nooit tegen zal komen

  ANTW:
  En toch is doewopwop één van de vaste bezoekers van Waterkant 😂
  gemodereerd

 12. @Pjul,

  “MacDonald is een lafhartige laffe racistische zwarte hond die met zijn mariniers verleden scherm”

  Je kan zeggen wat je wilt, maar de Hr. Mac Donald is allesbehalve LAF. Deze man heeft lef en verschuilt zich niet achter een scherm, zoals U en ik doen. Deze zwaar racistische reactie van, u zegt heel veel over uw eigen inborst!

  En respect voor Sharmila.. zij zuigt deze feiten natuurlijk niet uit haar duim. Indien er geen aanleiding toe was, zou ze deze beweringen niet uiten. Dus waterkant probeert u wat minder partijdig te zijn in uw opinies! Naar mijn gevoel mogen WAT, PJUL en vele anderen, zwaar op de man spelen en anderen beledigen. Waar is die grens?? Blijft u objectief en doet u zelf niet mee aan deze ongein aub..
  gemodereerd

 13. Sharmyla 12 april 2023 Bij 02:05
  U daagt dhr Makoe uit tijdens het live interview v DTV om aangifte te doen en noemt hem daarbij een clown. Was dat nodig?, komt niet professioneel over. Als nieuwsmedium doet u er goed aan om niet suggestief te schrijven: ‘Waarschijnlijk heeft meneer Saya hem opgebeld om hem te vragen wat zijn probleem precies is en probeert hij het nu te schuiven op Waterkant’. Beperkt u zich tot feiten in plaats van waarschijnlijkheden (stemmingmakerij). En opmerkelijk dat in uw bovenstaand artikel 1x ‘Die meneer maKOE’ staat, of was de caps lock per ongeluk ingedrukt? Waardeloze journalistiek.

  ANTW
  Bedankt hoor, maar we schrijven wat we willen en hoe we dat willen. En als het niet bevalt, gewoon niet lezen.@@
  Van een onpartijdige medium had je een antwoord verwacht, waarbij duidelijk wordt aangegeven dat men aan onpartijdig berichtgeving doet. Het antwoord suggereert (doet vermoeden) dat WKT toch partijdig is. Dit antwoord geeft duidelijk aan dat WKT het publiek niet serieus neemt.

  ANTW:
  Makoe richt zich in zijn betoog tot Waterkant en daarom is het meer dan logisch dat we partijdig zijn, dat wil zeggen partij voor ons zelf kiezen omdat het over ons gaat. Is toch niet zo moeilijk te begrijpen?😂
  gemodereerd

 14. Ik ben het niet mee eens als men zeg dat waterkant.net gelinieerd voor aan VHP.
  Waarom zijn bijna alle 1e reacties die geplaatst worden dan van Debby??
  En iedereen weet hoe deze paarse flying monkey van didibri over de vhp denkt.
  “Hoogstwaarschijnlijk “ zijn ze meer voor de ABOP.want als ik iets over Belfort schrijft, wordt het bijna nooit geplaatst.
  Daar wil ik wel een verklaring voor hebben van de redactie van waterkant.net.
  Verder heb ik wel het gevoel dat WTK een positieve bijdrage levert,op het afreageren van onze emoties.
  gemodereerd

 15. MaKOE is de grootste clown van Suriname. Wat een schreeuw lelijkerd is dat. Waterkant
  Net heeft gem mooi beet. Hij wil maar alles roepen in het openbaar, zit mensen te beledigen en wil niet geciteerd worden. Echte een koe! Misschien is die.tereh die Brunswijk houdt, van hem noh??. maKOE….vrek hoor jonge.
  Je hebt je onsterfelijk belachelijk gemaakt met rechtszaak aanspannen gezocht. Zeker Saya tap ing gi maKOE dus beeft hij als een blad!
  gemodereerd

 16. Shame Mi La
  Je laat mij weer lachen met je onzin.
  Net als Makoe neemt niemand jou nog serieus.
  gemodereerd

 17. Zijn gezicht zegt boek delen, meer dan genoeg dat hij niet 100 is of hij 100 % in orde is. Hij wijkt sterk van de norm(aal) af.

  Ook zijn uitspraken zeggen meer dan genoeg over deze asshole.
  gemodereerd

 18. Zijn gezicht en gedrag zeggen meer dan genoeg dat deze man niet 100 is of 100 % is. Hij wijkt sterk van de norm(aal) 100 af.

  Ook zijn uitspraken zijn laten zien dat hij een asshole is.

  Jammer dat de pers/media zo veel aandacht aan hem geeft. Deze man is een gevaar in de maatschappij en moet zo snel mogelijk naar LPI worden gebracht en een schokbehandeling krijgen. Dat zal hem voor de rest van zijn leven rustig houden en geen gevaar meer voor de samenleving op leveren. Men kan dan een film maken makoe flew over de LPI-nest. Starring makoe. Die arme moeders mooiste/lelijkerd heeft vroeger niet genoeg aandacht van zijn moesje gekregen en schreeuwt om aandacht.
  gemodereerd

 19. Makoe is gestoord. ze moesten hem voor levenslang opsluiten. minder insecticide in suriname op die manier.
  gemodereerd

 20. Robgetverderie, jij krijgt toch ook ruimte om je paarse rotzooi al jaren hier op WTK te verkondigen. Wat lul je, jo paarse gatlikker? Als je niet eens bent met WTK, sodemieter op van hier en ga je paarse rotzooi verkondigen bij sharmila op faja pepre van de paarse djamoe edes.
  Niemand dwingt je, jo sebrefata, bongrobita.
  Spring van de bosje brug, als je je poten in Suriname durft te zetten, achter de grootste verkrachter en drugsdealer en moordenaar van Suriname opa D.
  gemodereerd

 21. Latour Posse , robg en ook die pony en debby man , zijn letterlijk in de grond gezakt , dus ze kunnen niet van de bosje brug springen , maar ze durven ook niet naar Suriname te komen , want hier wacht voor hen een verrassing he robg en pony en debby man
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.