Vrouw ernstig mishandeld en gekapt door neef na ruzie om geoccupeerd perceel

7
politie-op-locatie-suriname

Een vrouw is zaterdag door haar neef ernstig mishandeld en gekapt aan de Goedezorgweg in Suriname.

Vernomen wordt dat het gaat om een slepende ruzie tussen het tweetal om een geoccupeerd perceel.

De verdachte kreeg daarover wederom ruzie met zijn nicht en heeft haar daarbij ersntig mishandeld en diverse kapverwondingen toegebracht.

Door de mishandeling is de rechterschouder van de vrouw uit de kom geraakt. Zij werd door omstanders voor medische behandeling naar de Spoedeisende Hulp gebracht.

De politie van Santodorp is bezig met het onderzoek om na te gaan wat er zich precies heeft afgespeeld.


7 REACTIES

 1. Slepende ruzie?? Als ze in Su een rijdende rechter hadden of zaken serieus behandelden dan zou het niet zo ver komen. Je moet in Su je eigen rechter spelen. Politie niet te vertrouwen, OM vol corruptelingen, PG en hoop rechters ook politieke gatlikkers. Je kan nergens heen
  gemodereerd

 2. De notaris heeft zijn woordje gedaan nu moeten de hooggeleerden die boven de notaris zijn weten.
  Een partner /samenwonende/vriendin,heeft geen ENKEL recht in zake te bemoeien waarin ,ouders (vooral gescheidende ouders) van zijn vriend ,te bemoeien,nog op erf en perceel,indien de partner gehuwd is,ook niet bemoeien,pas als EEN DER ouders Komen te overlijden,
  OOK nog BRUTAAL van de partner (de vrouw) dat ze haar kinderen die verwerkt zijn met haar ex en erkend als voogd van de ex,in huis brengd samenwonen,zonder de toestemming van de Vader van zijn vriend of man,ze mogen wel bezoeken maaar op straat en wegwezen,
  In dit GEVAL gaat om broer en zus in een huis dat NIETEENS van Hun eigendom is hier moet men juist Gaan en geweldig spelen en bijde aanhouden en gelijk opstraat zetten
  gemodereerd

 3. Wat een gedonder. Occuperen mag niet en moet ook niet kunnen. Als je je ergens wilt vestigen, moet je zorgen dat je een eigen stuk grond hebt; geërfd, gekocht of whatever en blijf met je poten van andermans spullen af.
  gemodereerd

 4. ha ha , die debby man , waarom maak jij je toch druk , het speelt zich af hier in Suriname , en niet daar in de bijlmer , daar zal wel niet gekapt worden , maar ze gebruiken wapens en moorden erop los he , onder jou soort genoten he
  gemodereerd

 5. Suriname heeft ongeveer 50 plantages gehad van Commewijne tot Nickerie. O.a Plantage kronenburg, zoelen, bakkie, springshoek, clevia, boxel. peperpot etc etc op commewijne daar woonde mij moeder. Ik kan er een boek overschrijven over de in verval geraakte plantages en gierige familie, maar in de dikke, bruine, zwarte en witte konten gaat het als hete peper branden en ook in de dikke konten van de hollandse en surinamese schoothondjes en schattebouten die hun als schoothondjes en schattebouten houden.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.