NPS: Bij het ergste zijn er oplossingen

9
Vrolijk Pasen

Het paasfeest brengt ons terug naar de gedachte dat wanneer wij denken te moeten opgeven, wij dat niet moeten doen, omdat bij het ergste er oplossingen zijn. 

Het herrijzen van onze Heer Jezus Christus geeft aan, dat na donkere dagen er zonnige dagen volgen en dat wij als mens, als volk geloof dienen te hebben, zegt de NPS in een paasboodschap.

Wij, het volk van Suriname worden op diverse momenten geconfronteerd met ontwikkelingen in ons land die velen doen afvragen of zij nog hoop moeten hebben dat het goed komt. Echter, dienen wij continu na te gaan waar wij, als volk besluiten hebben genomen om dit resultaat dat wij als samenleving vandaag meemaken, gefaald hebben.

Het leven houdt in dat wij gemaakte fouten moeten corrigeren zodat wij zaken die fout gaan kunnen herstellen voor een beter Suriname voor elk individu, ongeacht etniciteit, godsdienst, stand, man of vrouw, jong of oud.

Wij geloven vanuit de NPS dat wanneer wij daadwerkelijk verbetering willen hebben in ons leven, dat wij met vereende krachten dat kunnen realiseren. Laten wij  elkaar liefhebben en zorgen dat wij trots kunnen zijn op wat wij Suriname noemen.


9 REACTIES

 1. Waarom stelt Rusland deze vraag niet aan zichzelf, want zo gauw hij opstapt komt de NPS tot bloei. Dan behoeven zij zich niet bezig te houden met zinloze vraagstukken zoals persvrijheid en kiesstelsel. Deze onderwerpen hebben op dit moment geen hoge prioriteit, maar leiden alleen maar af. In 2025 stevent de NPS af op een volgend verlies.
  gemodereerd

 2. Leuke paas boodschap maar de duivels en stille moordenaars in suriname en nederland zou ik graag in de paasvuur willen gooien, zodat ze een nieuwe leven krijgen dat gezegend is door god. Vrolijke Pasen.
  gemodereerd

 3. Sls al die idioten denken dat Jezus aan het kruis gestorven is en weer opgestaan en dat wij zo de oplosding voor de ellende hebben in Su, dan weten ze niet waarvoor pasen staat. VHP, ABOP, VP, AMOKSIE EN NPS moeten minder belachelijk foen. Het lijkt op een sprookje zoals ze het paasverhaal laten lijken. In Su zitten we met een vervloekte regering die moet ophoepelen. Als he niet weet waar het paasverhaal vr staat, houd je mond.
  gemodereerd

 4. Wie hecht nog geloof aan de woorden van de NPS. De naam NPS is een besmette naam.Deze partij heeft niets voor haar achterban gedaan.Deze achterban is grotendeels reeds in ruste zonder te hebben geprofileerde van de gedane beloften. De nieuwe generatie zal wel behoorlijk gestoord moeten zijn om nog geloof te hebben in de retoriek van de frambo partij. De NPS moet opgedoekt worden.
  gemodereerd

 5. Jullie heer jezus heeft geen moer gedaan voor en 75. Dat is t probleem wanneer je de zogenaamde religie en andere omringende zaken gaat mengen met politieke bedrijfsvoering. Pak de manual om t land te besturen en stop met geestelijke vervuiling van sme.
  gemodereerd

 6. De schuld van Suriname is af te lossen, alleen zullen alle neuzen dezelfde kant op gericht moeten zijn en bereid zijn dat dit te doen. De grote heel grote en zware criminelen van Suriname zullen voor aan moeten lopen en heel diep in zakken moeten gaan, dan is dit schuld (inter)nationaal just like that opgelost en kunnen we een nieuwe start maken.

  Zijn jullie bereid dat te doen, ja of ja?

  Laat daar een onderzoek naar komen of alle Surinamers zo snel mogelijk van deze schuld af willen komen en van Suriname weer een mooi land te maken.

  Ik daag de media uit dit onderzoek te doen en laten we dan naar de uitkomst van kijken.

  Make Suriname and de Surinamers great again, normen, waarden, eerbied voor de grondwet, verdragen/mensenrechten, respect, goed gedrag, principes, met twee woorden praten, groeten als je een andere ziet, beleefdheid, hoe hoort het eigenlijk?, doe normaal, niet stelen, hard werken, doelen stellen en deze realiseren, productie en exportondernemingen opzetten, Surinaams fabrikaat boven andere merken, stop: Haitianen, nieuwe Chinezen in Suriname, ook Brazilianen, Venezolanen, Columbianen, arme luitjes, in Suriname, sluit alle casino’s, stop alle gambio’s, witwassen, stop alle cocaïnelijnen uit latijns-Amerika naar Suriname en voor hier een zeer zware straf op, ook voor wie het in zijn of haar bezit heeft, geen ongedekte wapens bij burgers, enz.

  De Westerse Nederlandse Surinaamse Christelijke leefstijl met de diverse etniciteiten randje van Surinamers is de beschaving, de grondwet, Trias Politica. Idem de Nederlandse taal met de Surinaamse dialect, oeWat zeg je?
  gemodereerd

 7. Ik zou op dit moment eerder op de NPS of op een nieuwe partij stemmen dan op de leugenaars van de VHP en de nietsnutters van de ABOP/PL.
  Beste Surinamers, stem bij de komende verkiezingen op de NPS en de kleinere nieuwe partijen. Er moet verandering en een einde komen aan leugen en bedrog in Suriname. De grondrovers moeten een halt toegeroepen worden.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.