Nederlandse vakantieganger tijdens wachten in auto beroofd

10

Een 37-jarige Nederlandse vrouw die op vakantie in Suriname is, is zondagmiddag in haar auto beroofd van haar portemonnee. Dit gebeurde toen ze op haar vriendin wachtte aan de Van ’t Hogerhuysstraat.

In gesprek met Waterkant.Net zegt het slachtoffer dat ze haar portemonnee in haar hand hield toen een man op een onbewaakt moment naar haar toeliep en die weggriste.

Na de daad rende de rover in de richting van de Bolletriestraat.

De vrouw zegt dat ze in haar portemonnee 255 SRD, bankpasjes en een Nederlandse identiteitsbewijs had bewaard.

De politie van Nieuwe Haven werd gealarmeerd en ging ter plaatse voor onderzoek.


10 REACTIES

 1. Zeker een vette portemonnee. Je beurs in je hand vasthouden is vragen om problemen.
  De Surineds snappen het nog steeds niet dat Su een roversland is.
  Ga liever naar een ander land op vakantie waar je meer zekerheid hebt over je veiligheid.
  gemodereerd

 2. Gelukkig niet veel geld maar waarom houd je he portemonnee zo vrij? Su is zeervinveilig nu. Ambtenaren en politie zelf zijn afpersers.
  gemodereerd

 3. Welkom in veilig Su. Toeristen!
  En blijven promoten voor Toerisme. Onder Toerisme verstaat Su. alleen mensen hier te laten komen. Terwijl er nog veel factoren zijn die ook hieronder vallen. Denk aan infrastructuur, gezondheidszorg, veiligheid, etc…. Su. is nog heeeel onder de maat. Er is dus heeeeel veeeeel werk voor Su. SUCCES!
  gemodereerd

 4. Zelfs in Amsterdam, Utrecht of Rotterdam, waar de meeste mensen Euros bij zich hebben, ga je niet demonstratief met je portenonnee in de hand op straat paraderen. Waarom denk je dan dat het een goed idee is, zoiets stoms in Paramaribo te doen, waar het krioelt van de zwervers, die soms dagenlang niet goed hebben gegeten?
  gemodereerd

 5. Heel veel vrouwen uit holland staan met hun tong te kwijlen en hun tong hangt uit hun bek als hun surinaamse mannen zien in suriname dit doen ook mannen uit holland ook kwijlen hun lange tong uit zelfs gezien en uitgescholden toen ik wat van zei hun zo trots. Dit keer mafkees kreeg haar in de gaten foetsie weg spullen.
  gemodereerd

 6. Beste Nederlanders Suriname is niet meer een veilig land, Suriname is meer een rovers en failliet land geworden ga naar Spanje of naar andere Europese land dan ben je veiliger en geniet meer dan in Suriname.
  gemodereerd

 7. Met vakantie in Suriname en dan beroofd worden is heel normaal geworden. Nog even en ook deze mensen blijven weg dus ook minder deviezen die binnen komen maar het kan de rovers geen ene moer schelen want is het niet de toerist dan roven ze een winkelier of een burger want er is altijd wat te halen. Er zijn in Suriname woonomgevingen zoals Abra Broki, Rangoe, Latour, Menko waar ik geboren en opgegroeid ben , Pontbuiten ,Sophiaslust, Nieuw Weer en nog andere gecreëerd tijdens en na de binnenlandse oorlog met mensen die het ghetto’s zijn gaan noemen en waar de normale burgers niet meer willen wonen of worden weggepest, want het grootste gedeelte zijn rovers en criminelen en luilakken . Van beschaving hebben ze nooit gehoord of het is ze niet bijgebracht. De huidige regeerders gaan hieraan niets kunnen doen want dit zijn nieuwe plantages die gesticht zijn door de nieuwe meesters zoals Bouterse, Brunswijk en Bordo en hun handlangers. Jammer, jammer jammer want dit waren vroeger heerlijke buurten om te wonen en er heerste ondanks kleine onenigheden heel veel begrip en vriendelijkheid tussen de mensen wat nu helemaal weg is en er alleen haat en angst heerst. 😢😢😢😢😢
  gemodereerd

 8. Wat zijn we goed bezig…enig bron van inkomsten…verjagen voir 1 dag buik vulling…in Afrika ben je veiliger..bless Su
  gemodereerd

 9. Ik reis momenteel door ZO Azië (Bangkok, Makatie, Vietnam, Laos, Maleisië en Singapore. Het leven hier als vakantieganger is werkelijk verrukkelijk. Nooit een onveilig gevoel en absoluut niet met Suriname te vergelijken. Veel meer waar voor je geld. Snap niet waarom die nedsuries alleen naar Su gaan. Soso las teng in wan kondre sang pori.
  Groeten vanuit Pattaya beach
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.