dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie34-jarige man uit Suriname in Nigeria aangehouden met cocaïne

34-jarige man uit Suriname in Nigeria aangehouden met cocaïne

-

Does Travel - naar Suriname

De autoriteiten in Nigeria hebben deze foto gepubliceerd van een 34-jarige man die op een luchthaven in het Afrikaanse land werd aangehouden met een hoeveelheid cocaïne. Het zou gaan om een man uit Suriname die zaterdag werd aangehouden.

Volgens lokale media had hij 9 kilogram cocaïne bij zich verpakt in condooms.

De man zou op 2 april Suriname hebben verlaten en naar Brazilië zijn gevlogen. Hij nam vervolgens op vrijdag een vlucht van Qatar Airways van São Paulo naar Nigeria.

Op de luchthaven werd hij gearresteerd door de National Drug Law Enforcement Agency (NDLEA), die bovenstaande drie foto’s van hem naar buiten brachten.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

10 REACTIES
  1. Maar de naam van die gast is ook geen Surinaamse. In Su kom je zo aan een nep paspoort. Geniet ze in de bak.


    gemodereerd
  2. Deze drugssmokkelaar heeft vast gedacht; als er iemand in Suriname rondloopt die niet op zal vallen in Negeria, dan ben ik dat wel. Big mistake!!


    gemodereerd
  3. hey heeeeyyyy. dezelfde route van de vrouw die in sri lanka is gepakt. zelde lijn?????


    gemodereerd
  4. Hij is er zuur bij. Zie hem staan in zijn apenpak! Is hij een surinamer of een man uit Suriname? There is a difference.


    gemodereerd
  5. Deze onfortuinlijke drugssmkelaar wens ik veel sterkte toe. Ik heb geen medelijden met hem. Hij heeft bewust gekozen voor deze gevaarlijke manier om aan geld te komen. Hij gaat in Nigeria voor jaren de bak in terwijl zijn opdrachtgevers buiten schot blijven. Hij zal worden opgesloten in overvolle onhygienische cellen. Het martelen van gevangenen is een nationale sport in Nigeria. Ze zullen hem martelen om achter de informatie van zijn opdrachtgevers te komen.


    gemodereerd
  6. Hij wilde terug naar zijn roots. Ik hoop dat hij het naar zijn zin heeft in de gevangenis met zijn medebroeders. Een advies: buk niet om een stukje zeep van de vloer op te rapen want het gaat pijn doen.


    gemodereerd
  7. raar het is hier in Suriname niet opgevallen dat hij cocaïne bij zich had , en in Brazilië is het ook niet opgevallen dat hij cocaïne bij zich had , is de cocaïne soms onderweg van Brazilië naar Nigeria aan komen waaien , raar verhaal


    gemodereerd
  8. debby man , jou naam zal ook wel niet Surinaams zijn , want jij bent geen Surinamer

    robje g , mooi verhaal en dat zal straks ook gebeuren als jou afgod hier straks in de bak zit , hij zal wegkwijnen , geen god en ook geen duivel zal hem helpen , trouwens niemand zal hem helpen , zijn club genoten niet en de paarse schaapjes daar in Nederland robje g zullen ook niet naar Suriname komen


    gemodereerd
  9. De helft van Nigeria is moslim. De andere helft is christen. Ik weet niet wat deze man is. Hij doet er goed aan toe bij zijn eigen geloofsgemeenschap te blijven in de nor.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES