vrijdag, april 19, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentKasimex uit Suriname live op Koningsnacht in Rijswijk

Kasimex uit Suriname live op Koningsnacht in Rijswijk

-

Does Travel - naar Suriname

De populaire band Kasimex uit Suriname komt deze maand naar Nederland en staat op woensdag 26 april (Koningsnacht) de hele avond live in de Sir Winston Club Rijswijk! Haal je kaarten op tijd want het wordt weer super gezellig! Kijk voor info en kaarten hier op kasimex.nl.

Koningsnacht is de woensdagnacht voor Koningsdag (27 april), de nationale feestdag waarop iedereen vrij. En op Koningsnacht gaan wij dansen met Kasimex.

Het wordt een gezellige Surinaamse avond dus regel je kaarten vandaag nog! Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor 20 euro en op de dag zelf (beperkt!) voor 25 euro.

Carifesta staat garant voor kleurrijk en volwassen publiek en is een gezellig 30+ feest met de beste Caribische muziek van toen en nu zoals merengue, zouk, soca, bubbling, dancehall, chutney, kaseko en kawina hits.

Het feest vindt van 23.00u – 04.00u plaats in de Sir Winston Club, vlakbij Den Haag, een exclusieve en sfeervolle locatie die tegen NS Station Rijswijk (Zuid-Holland) aanligt.

Ook voor de bezoekers die met de auto komen, is de club gemakkelijk te vinden, want deze is gevestigd dichtbij de toeritten naar de A4 en de A13. Je kunt gratis parkeren aan het Kessler Park/Lange Kleiweg.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES