vrijdag, maart 29, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBekende winkeldievegge hardhandig aangepakt na diefstal potje pindakaas

Bekende winkeldievegge hardhandig aangepakt na diefstal potje pindakaas

-

Does Travel - naar Suriname

Een vrouw die het tot haar gewoonte had gemaakt om goederen uit supermarkt Super Futian aan de Latourweg in Suriname te stelen, is woensdagavond na de diefstal van een potje pindakaas hardhandig aangepakt door de verkopers van de winkel.

De vrouw zette het na de diefstal op een lopen en werd op de hoek van de Aira- en Sapakarastraat klemgereden door de verkopers, die zich in twee auto’s bevonden.

Vijf Chinese mannen stapten uit en grepen de vrouw bij haar arm over de straattegels. De dievegge bleef maar schreeuwen ‘un lus mi gim mi tas’, maar de mannen gaven geen gehoor aan haar geroep.

Omstanders die op het gegil van de vrouw afkwamen, konden haar bevrijden. Een van de hen nam de kosten van de pindakaas op zich.

De verkopers hadden geen voldoening en wilden de Surinaamse politie erbij. De mannen beweerden dat de dievegge eens kip tussen haar dijen had bewaard en een andere keer deed ze dat met een groot blik melkpoeder.

De verkopers reden zelf naar het politiestation Latour om de diefstallen van de vrouw door te geven.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

6 REACTIES
  1. Vijf Chinese mannen spelen voor eigen rechter en pakken vermeende dievegge hardhandig aan in Suriname. Buitenlanders zouden het niet in hun hoofd halen om eigen rechter te gaan spelen en een vermeende dievegge hardhandig aan te pakken in China. Elke buitenlander die zo iets zou doen in China, zou meteen in de wok gehakt worden of op het eerst volgende vliegtuig uit het land gezet worden. Waarom denken buitenlanders dat ze voor eigen rechter kunnen spelen in Suriname?


    gemodereerd
  2. Als ze wil dan krijgt ze de goederen gratis. Ze moet dan wel een abonnement met die winkelier afsluiten dat ze regelmatig in zijn badkamer zal douchen zonder de deur op slot te doen.


    gemodereerd
  3. Wat een toestand in suriname en heftig ruzies. De ene keer stelen de dieven eten bij de buren om neus vol te vreten dit keer rook ze pindakaas en wilde vreten. De chinees boos tja de chinezen moeten geen winkel openen in criminele straten waar ratten eten ruiken en stelen. Ze moet kofu en kont van de boze chinees ruiken nu. De politie sprinkhanen en apen ook in nl.


    gemodereerd
  4. Die chinezen zijn fout bezig. Ze zal een potje pindakaas niet stelen om er rijk van te worden. Waarschijnlijk heeft ze het gewoon zwaar, aangezien deze producten onbetaalbaar zijn geworden. De politie had ingeschakeld moeten worden en die had deze Mevr. moeten aanspreken. Zelf eigen rechter spelen is strafbaar.

    Ik verwacht ook dat de politie de chinezen een duidelijke vermaning geeft, zodat ze in het vervolg de juiste weg bewandelen


    gemodereerd
  5. Honger zet mensen tot ongekende vergrijpen.
    Het is de politieke wanbeleid en de systematiek van de samenleving!!
    Wie weet waar dit eindigt.


    gemodereerd
  6. Dit vind ik een zielig story f..ck man, voor een potje pindakaas!
    Maar de chinezen hebben wel gelijk, stelen mag niet. Maar goed,
    je zou het lusten maar doekoe no dé, da tori weri. Voor de
    imbecielen is dit weer, de schuld van de regering Chan.

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES