Minister Somohardjo op werkbezoek in Nickerie

4
Minister Somohardjo op werkbezoek in Nickerie

Minister Bronto Somohardjo van Binnenlandse Zaken in Suriname (BIZA) is op werkbezoek in het district Nickerie. De bewindsman maakt tevens van de gelegenheid gebruik om in verband met de vastenmaand Ramadan een zevental moskeeën te bezoeken. In totaal wil de BIZA-minister landelijk dan 50 gebedshuizen hebben aangedaan, waarbij hij met zowel de oost- als de westbidders het gebed zal doen.

“We moeten niet kijken naar wat onze verschillen zijn, maar focussen op onze overeenkomsten en een daarvan is geloof in de Almachtige ”, aldus minister Somohardjo. Hij noemt geloof in én vrees voor de Almachtige, geduld en verdraagzaamheid de sleutels tot succes. Met deze waarden kan men volgens de bewindsman de moeilijke tijden ook te boven komen.

Religieuze organisaties behoren tot de groepen die in aanmerking komen voor steun zijdens de regering, onder meer voedselpakketten. Verschillende denominaties hebben reeds pakketten ontvangen voor hun leden. Om ook de religieuze organisaties in Nickerie tegemoet te komen heeft minister Somohardjo formulieren voor de 1800 SRD koopkrachtversterking aan hun overhandigd.

Het ministerie van Binnenlandse Zaken beijvert zich om zoveel mogelijk organisaties van formulieren c.q. voedselpakketten te voorzien, en voor eind deze maand. De bewindsman erkent dat het een druppel op een hete plaat is, maar meent dat dit helpt de maand door te komen.

Hij roept op tot solidariteit jegens elkaar en vooral naar degenen die het hardst hulp nodig hebben.


4 REACTIES

 1. Deze minister is voor het grootste deel van zijn werktijd bezig met andere werkzaamheden. Zijn dienstauto gebruikt hij ook voor zijn privébezoeken. Als minister is hij totaal ongeschikt en incompetent. Hij kan het beste ontslag nemen en zich volledig richten op zijn geloof.
  gemodereerd

 2. Terwijl andere landen, wat hun regering betreft een dream team hebben, moeten wij het vaak met Nacht merry figuren als Somohardjo & Son, Hoefdraad, Abrahams,. Ferrier & Son, Brunswijk en Bouterse doen. En als het echt tegenzit benoemen deze Nacht merry figuren hun (buiten)vrouw, friends and family ook nog op allerlei sleutelposten, terwijl ze van die functies geen kaas gegeten hebben, maar er wel een goed belegde boterham aan overhouden.
  gemodereerd

 3. eigen+mening , noem eens een minister tijdens bouta1-bouta 2 die niet bezig was met andere werkzaamheden , dus die stelers waren wel geschikt volgens jou , flikker toch op man ,
  jou paarse vrienden geloofde alleen maar aan hun duivel , maar is de duivel een geloof
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.