woensdag, april 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBeruchte zijspiegel dief aangehouden door RBTP

Beruchte zijspiegel dief aangehouden door RBTP

-

Does Travel - naar Suriname

De beruchte zijspiegel dief Fabian S.(27) is deze week aangehouden door leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) en overgedragen aan recherche Paramaribo in verband met een diefstalzaak.

De politie kwam Fabian op het spoor tijdens een onderzoek waarbij in de omgeving van de Roseveldkade in Suriname, een aantal aangiftes waren gedaan van diefstal van zijspiegels en ruitenwissers. De zaak werd door bureau Centrum overgedragen aan het onderzoeksteam van recherche Paramaribo.

Bij het wegnemen van zijspiegels van een van de voertuigen werden de handeling van Fabian met een camera vastgesteld. Fabian die een oud-bekende is van de Surinaamse politie, werd positief herkend en aangehouden door RBTP.

Tijdens het onderzoek werd de verdachte met de beelden geconfronteerd en gaf toe aan de politie de strafbare handelingen te hebben gepleegd. De verdachte zou hebben verklaard de zijspiegels in opdracht van een zekere M. te hebben weggenomen.

Aan de aanhouding van de opdrachtgever wordt gewerkt. Naar verluidt zou Fabian in de maand februari ook al zijn aangehouden voor soortgelijke diefstallen. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

7 REACTIES
  1. Ze hadden hem een verdwaalde kogel moeten geven. Zullen ze van anderen hun spullen alblijven.


    gemodereerd
  2. Zijn spiegel thuis is stuk, en hij kan wegens de crisis zich
    niet veroorloven om een nieuwe te kopen. En trouwens waarom kopen, als je het kan stelen ????

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd
  3. Dit gespuis, het zal weer eens niet waar zijn.

    Er moet gewoon eens een virus komen die wereldwijd deze Afro’s elimineert, ruimt lekker op…

    Dit ras is echt overal in de gehele wereld een plaag voor de normale samenleving.
    Ok, er is misschien 1 goeie bij, maar die kan je op 1 vinger tellen, de rest is allemaal chemisch afval.

    Oprotten met die ratten.


    gemodereerd
  4. Als deze crimineel in februari al was aangehouden, waarom is hij ni, begin april, weer op straat? Zo makkkelijk is het dus om crimineel te zijn. 27 jaar, een stevige neger, waarom werkt hij niet? Hij hoort zeker tot de 40% volwassenen die de 3e klas van de lagere school niet hebben bezocht, maar hij wil wel uitsluitend werk bij lanti. Luie hond, ga werken en blijf met je poten van andermans spullen af. PKS, OM, OVJ, RC, tijd om werkstraffen te geven; er is genoeg werk voor dit soort ondingen.


    gemodereerd
  5. Deze meneer mag van mij flink gestraft worden. Heb zelf tot 2 maal toe, deze ellende meegemaakt. De eerste keer was het me zijspiegel! Die grap heeft me $250,- gekost! En de 2de keer was het me ruitenwisser, die ik maar bij de sloop heb gehaald. Hij mag van geluk spreken dat ik hem niet heb kunnen betrappen tijdens zijn daad. @/;*€€£^


    gemodereerd
  6. Spiegeltje spiegeltje aan de wand, wie is de grootste k@â—‹lo van het land? Fabian, mijn zoon jij bent een grote k@olo maar DiDiBri en Bravo zijn zonder twijfel grotere K@â—‹lo dan jij.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES