Vrouw slaat autoruit en schuiframen buurvrouw kapot

4
vrouw boos

De politie in Suriname heeft de 40-jarige L.M. woensdag aangehouden, nadat deze vrouw eerder dit jaar vernielingen aan de auto van haar buurvrouw en diens woning had aangericht.

Vernomen wordt dat de verdachte en de aangeefster een slepende burenruzie hebben. Op maandag 6 februari jongstleden sloeg L.M. de voorruit, de linker koplamp van de auto en enkel schuiframen van het huis van haar buurvrouw stuk.

Er was toen aangifte tegen de verdachte gedaan, maar ze gaf geen gevolg aan de oproepen van de wetsdienaren. Woensdag meldde L.M. zich bij de politie om tegen aangifte te doen. Ze werd terstond aangehouden door de politie van Latour.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is de 40-jarige vrouw wegens vernieling ingerekend.


4 REACTIES

 1. Sang ding Uma in Sranan né Borgu.
  Nak ruit panja.broko buurvrouw sani.
  Mi Jezuuuuuuusssssss!!!
  gemodereerd

 2. Wat een leuke buurvrouw naar haar foto te oordelen, van mij mag ze anytime op mijn ruiten komen ravotten.
  gemodereerd

 3. Heftige burenruzie ook in suriname ik zou terugvechten en een spijker in de enge kop slaan met een grote hamer van de boze mix rat. Ruzie om man of parkeerplaats voor auto of vreten of iets anders langslepende ruzie staat er. In nl ook meegemaakt maar door buitenlandse naam en andere huidskleur nachtmerrie buren gekregen door woningbedrijf dus racisme speelt bij mij althans grote rol.
  gemodereerd

 4. Deze vrouw (???) heeft duidelijk geen verstand hoe het recht werkt. Gaat ze nu pas tegenaangfte doen. Waar was je al die tijd? Moest je een masterclass liegen en bedriegen en tralala volgen op Leonsberg? Ze is nu ingerekend en hopelijk blijft ze nog heel lang achterde tralies.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.