donderdag, maart 28, 2024
HomeNieuws uit SurinameVorswijk over beschuldiging Waidoe: "Laat hij met bewijzen komen"

Vorswijk over beschuldiging Waidoe: “Laat hij met bewijzen komen”

-

Does Travel

“Laat hij (Waidoe) met bewijzen komen”, zegt minister Dinotha Vorswijk van Grondzaken en Bosbeheer in Suriname. De bewindsvrouw reageerde woensdag kort voor aanvang van de Raad van Ministers vergadering op de recente uitspraken van ex-parlementariër William Waidoe uit het Surinaams district Nickerie, waarin hij stelde dat de Algemene Bevrijdings en Ontwikkelingspartij (ABOP) flink sjoemelt en frommelt met gronden in het rijstdistrict.

Vorswijk, die namens de ABOP zitting heeft op het Surinaamse ministerie, zegt helemaal niet bekend te zijn met de gevallen welke door de NDP’er zijn genoemd.

“Voor mij is dat niet bekend. Ik ken Nickerie helemaal niet. Dus wanneer men aangeeft dat het gaat naar ABOP- en PL-toppers, moeten ze maar met de bewijzen komen. Laat hij het staven met de beschikkingen en of bereidverklaringen die hij heeft gezien dat ik heb getekend voor ABOP-toppers”, aldus de bewindsvrouw.

Niet lang terug is de geel-zwarte partij ook in opspraak geraakt toen het terrein van het Sabaku-project te Paramaribo-Noord door het ministerie werd opgekocht en verdeeld onder leden van haar partij. Onder hen kreeg ook fractieleider Obed Kanape twee percelen toegewezen.

Dubieuze uitgiftes van gronden in Nickerie zijn niet nieuw. Ook tijdens de regeerperiode van Desi Bouterse werden grote lappen grond, waaronder ook het terrein en gebouw van de Stichting Machinale Landbouw (SML), uitgegeven aan toppers van de paarse partij. Ook zouden terreinen van onder andere het cultureel centrum, zaaizaadbedrijf en het grootste plein ter hoogte van het ziekenhuis zijn weggegeven.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

10 REACTIES
  1. “Voor mij is dat niet bekend. Ik ken Nickerie helemaal niet”. Dat beweert de minister in het artikel. Wat bedoelt ze hiermee? Hoe kan het dat ze minister is en de surinaamse topografie niet kent. Minister, jij hoort zeker tot de 40% van de volwassenen die tot de 2e klas is gegaan. Schaam je om dit soort uitlatingen te doen. Waidoe zal je uitleggen waar Nickerie is en maak je borst maar nat, want hij gaat met bewijzen komen en dan is het afgelopen voor je om als een poes in het nauw rare sprongen te maken.


    gemodereerd
  2. laat die ndp kuiken waai–doei , met bewijzen komen , zal ons benieuwen , als hij geen bewijzen kan overleggen dat weet iedereen dat het gaat om alle gronden die door bouterse gratis zijn uitgegeven aan toppers van de ndp , en hij kreeg niets want een kuiken kan geen potten breken he waai–doei


    gemodereerd
  3. Dubieuze uitgiftes van gronden in Nickerie zijn niet nieuw. Ook tijdens de regeerperiode van Desi Bouterse werden grote lappen grond, waaronder ook het terrein en gebouw van de Stichting Machinale Landbouw (SML), uitgegeven aan toppers van de paarse partij. Ook zouden terreinen van onder andere het cultureel centrum, zaaizaadbedrijf en het grootste plein ter hoogte van het ziekenhuis zijn weggegeven.

    Pae, zie wie Nickerie in de uitverkoop deed en als jij pae zo een integer persoon bent, maar dat ben jij niet, dan zou je toch geen deel uitmaken van de fascisten pae ? Nee pae er wordt goed voor je gezorgd dus daarom moet Pae af en toe zijn kwebbel opentrekken met valse beschuldigingen.


    gemodereerd
  4. Als hij de bewijzen tegen geel-zwart en paars bij elkaar voegt, moet hij eerst twee DAF trucks, waar men houtblokken mee uit het bos versleept, aanschaffen om de bewijsstukken te vervoeren. Een ABOPer en een NDPer hebben het recht niet elkaar van corruptie te beschuldigen.


    gemodereerd
  5. Wat hebben jij en je familie gekregen, vuile paarse overloper ? Waarvoor heb jij je ziel verkochte aan de paarse rovershoofdman opa D? Wat is er allemaal gebeurd op het gebied van gronduitgifte tijdens het desatreus paars bewind? Zelfs doekkip houdt zijn mond….dus law pae, de nickerianen hebben jezelf door en kom met bewijzen.


    gemodereerd
  6. Deze worstvrouw komt ieder keer in opspraak.Ze is overal illegaal bezig voor de bankrover en de plee-sident durft niet op te treden.


    gemodereerd
  7. Het verbaast mij niet !!!!!!

    @@WAT ????? en als Waidoe met keiharde bewijzen komt, ga je met je grote waffel je excuses aanbieden … tenminste als je weet wat excuses zijn en betekenen.

    Vorswijk … de …. van Brunswijk …. heeft gedronken uit … Leugenvat …. van Santokhi.

    Bij elke vergadering van de Raad van mi-ni-sters … oefent … Santokhi Dreamteam … in wie het hardst kan liegen. Ze doen dat ook in “koor verband” met als dirigent C. Santokhi.


    gemodereerd
  8. Stadsgerillia 6 april 2023 Bij 11:06
    Het verbaast mij niet !!!!!!

    @@WAT ????? en als Waidoe met keiharde bewijzen komt, ga je met je grote waffel je excuses aanbieden … tenminste als je weet wat excuses zijn en betekenen.

    Vorswijk … de …. van Brunswijk …. heeft gedronken uit … Leugenvat …. van Santokhi.

    Bij elke vergadering van de Raad van mi-ni-sters … oefent … Santokhi Dreamteam … in wie het hardst kan liegen. Ze doen dat ook in “koor verband” met als dirigent C. Santokhi.

    Ik snap werkelijk niet wat je duidelijk probeert te maken. Zelden heb ik zo een onsamenhangend geheel gezien. Ik geloof er geen bal van dat jij een stadsgerialla bent. Kom jij ook eens met bewijzen.


    gemodereerd
  9. stadsgerillia , jij hebt een grote paarse bek , maar waai doei zal jou ook een toe spreken , en droplul , de president zal zelf persoonlijk jou grote bek dicht slaan dat jij zijn vrouw als zijn dochter , en hij zal geen excuus van jou nemen , want iemand met een dicht geslagen bek zal nooit meer kunnen spreken , waai doei


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES