VIDEO: Vissersboot bij Cevihas NV volledig uitgebrand

0
video: Vissersboot bij Cevihas NV volledig uitgebrand

Een vissersboot bij de haven van Cevihas NV aan de Vangbalstraat in Suriname, is woensdagavond omstreeks 23.00u volledig uitgebrand.

De politie van Livorno ging na de melding naar de haven van de vissersboten. Ter plaatse troffen de wetsdienaren een kapitein aan, die verklaarde dat door onbekende redenen in de machinekamer van de vissersboot brand was ontstaan.

De Venezolaanse visser Eduardo R. is na de ontdekking van de brand weggerend. Tijdens het wegrennen kwam hij te vallen en brak hierdoor zijn been. Hij werd met de ambulance naar de Spoedeisende Hulp vervoerd.

“Het Korps Brandweer Suriname was ingeschakeld, maar kon geen bluswerkzaamheden verrichten, omdat de betreffende vissersboot op een afstand op de Suriname rivier bevond”, zegt brandweervoorlichter Anthony Grootfaam aan de redactie van Waterkant.Net.

De maritieme politie werd ingeschakeld en onder hun toezicht werd het brandend vaartuig door een ander getrokken richting Domburg om op een veilige plek uit te kunnen branden. Dit vaartuig was van een man van Chinese afkomst.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.