Politie Lelydorp lost woninginbraak Reeberg op: zeven verdachten aangehouden

4
Politie gearriveerd op locatie

De politie in Suriname heeft binnen een week zeven verdachten ingerekend, die een inbraak hebben gepleegd in een woning te Reeberg.

De verdachte Jayzton M. werd op heterdaad betrapt en aangehouden door de politie van Lelydorp. Op zijn aanwijzing werden zijn overige zes comparanten opgespoord en aangehouden.

De verdachten hadden 2.500 USD, een geldbedrag in SRD, sieraden, twee laptops en twee zaktelefoons buitgemaakt. De benadeelden waren ten tijde van de inbraak niet thuis.

In het belang van het onderzoek is Jayzton samen zijn comparanten te weten Rodney P., Juanito O., Shaquille M., Vincent K., Iwan Z. en Chivaro R. door de Surinaamse politie in verzekering gesteld.


4 REACTIES

  1. Als zeven jonge mannen het met elkaar eens kunnen worden om een grote boevenbende te vormen, moet het toch niet zo moeilijk zijn voor deze zeven vrienden om een team te vormen om samen nuttig werk, zoals tuinen onderhouden of autos wassen, te doen waarmee ze op een eerlijke manier aan hun geld kunnen komen. Als ze op het slechte pad door blijven gaan, hoop ik ze volgende keer elk.een vijftal kogels in hun lichaam krijgen wanneer ze weer eens op heterdaad worden gesnapt.
    gemodereerd

  2. Is makkelijker om ergens in te breken en zo de spullen waar anderen hard voor gewerkt hebben te stelen. Hoeveel viel er te verdelen tussen de 7 personen, wat een zielige figuren, ik hoop dat ze lekker lang opgesloten zullen blijven. 👌Proficiat voor de politie.
    gemodereerd

  3. Wanneer een kind geboren wordt geef je die een mooie naam. Later blijkt die op te groeien tot een crimineel. De school niet bezocht en denk dat hij van anderen kan stelen. Ik blijf erbij dat Sur enkelbanden moet en deze ellendelingen moeten gaan leren wat hard werken is. De straten en goten moeten super netjes worden. En zo kan de benadeelde zn geld terug krijgen.
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.