Medisch Team: “President Santokhi is gezond en in goede conditie”

20
Medisch Team:
Foto (c) Kabinet van de president van Suriname.

Het kabinet van de president van Suriname heeft vandaag laten weten dat president Santokhi gezond en in goede conditie is.

Op advies van het medische team van de president in Paramaribo, is er in Nederland aanvullend onderzoek gedaan. Het betrof gespecialiseerde functionele testen die in Suriname nog niet beschikbaar zijn.

De conclusie van de artsen is dat het Staatshoofd in goede conditie is en er geen reden is voor zorg inzake zijn gezondheid. De president is fit en gezond, zo luidt de conclusie van het team.

Het staatshoofd is verheugd met de uitkomst en dankt de leden van zijn team voor hun goede zorgen. Hij maakt zich weer op voor terugkeer naar Suriname het komende weekeinde.


20 REACTIES

 1. Beste president. Ik ben blij te horen dat je kerngezond bent. Nu weet je dat we met een niet optimale gezondheid zorg zitten. Niet iedereen kan snel met de klm( nota bene. En geen slim) naar Nederland vliegen of zoals Desi delano naar cuba . I plaats van te dromen van een mooie brug over de corantijn wil je dan niet liever dat geleend geld steken in een OPTIMALE zorg van onze broko A.Z.?? Vlieg snel terug naar huis.
  gemodereerd

 2. Er kon toch gewoon wirden aangegeven welke testen hij moest dien die hier niet gedaan worden?
  Waarom naar Nederland en niet naar Cuba of Columbia daar gaan onze patienten meestal toch. Of was hij voor een ander onderzoek wat ziich recent heeft voorgedaan.LOL
  gemodereerd

 3. Fijn te horen dat de president gezond is. Maar niemand in Suriname weet waarom hij zo plotseling vertrokken is naar Nederland. Wat meer openheid zou fijn zijn, maar dat staat heel laag op de agenda van de huidige machthebbers.
  gemodereerd

 4. Hij voelde zich in Suriname al kiplekker. Hij was waarschijnlijk aan een snoepreisje toe. Als hij volgende keer de neiging, voor het maken van een duur, nutteloos snoepreisje naar Nederland weer voelt opkomen, wil ik hem in overweging geven naar de Letitia Vriesde laan te gaan. Daar hebben we heel competente psychiaters en het kost ook niet zo veel als voor ‘soso’ helemaal naar Nederland gaan.
  gemodereerd

 5. De President moet zich in feite schamen. De gezondheidszorg ligt op zijn gat, geld voor medicatie is er niet. Binnen de ziekenhuizen worden afdelingen gesloten. Maar er is genoeg geld om de President naar Nederland te laten vertrekken en daar de dure specialistische zorg te ondergaan. Hier in eigen land blijft het aanmodderen. Mensen die de gebrekkige zorg niet kunnen betalen, zijn aan hun lot overgelaten. Ondanks deze kritiek, wens ik de President een goede gezondheid toe. Maar het moet wel gezegd worden
  gemodereerd

 6. Gods zegen rust op u president van Suriname. U bent in goede gezondheid en dat is een halleluja waard.
  gemodereerd

 7. Dat is goed nieuws voor de heer Santhoki hij is gezond verklaard, nu terug naar en Su en zorg ervoor dat ook Suriname gezond verklaard wordt. Gaat dit u niet lukken dan is er maar 1 oplossing en dat is mandaat teruggeven en zonder sirenes rijden naar Lelydorp.
  gemodereerd

 8. “GEZOND EN IN GOEDE CONDITIE “.
  Wat was er vorige week aan de hand?
  Een team van binnenlandse en buitenlandse artsen, vonden dat Chan naar het buitenland moest, terwijl er niets aan de hand is.
  Verdorie, alweer misbruik van deviezen.
  Alweer het volk voor de gek gehouden.
  Chan pak je biezen en die zogenaamde team van artsen mag je ook de laan uitsturen.
  Want ik neem aan dat die geen vrijwilligerswerk doen.
  Die worden betaald om zulke kostbare, waardeloze diagnoses te stellen.
  Net als hoe Chan, al 3 jaar lang, miljoenen opstrijkt voor:Nada, noppes, nothing, notie
  gemodereerd

 9. Wat zal “dreamteam Santokhi ” bedenken voor een volgende buitenlanse reis.
  Bang voor heftige kritiek uit de samenleving is deze formule bedacht.

  Het wordt heet, te heet, onder de voeten van Santokhi, vandaar deze voorlopige escape. Het volk is niet gek … de mensen weten dat Santokhi niets scheelt.
  Voor vertrek naar Nederland is toch gezegd … door zijn Voorlichtingsdienst … dat de ple-si-dent in top-shape verkeerde. Waarom dan een duur specialistisch onderzoek in Nederland.

  Wie houdt wie voor de gek.

  Misschien kan de regerings voorlichtingsdienst ook vermelden in welke stad { Den Haag ??? misschien} en in welk Ziekenhuis Santokhi een volledig medische checkup
  gehad heeft.

  Wie betaald de kosten … the man himself of de Surinaamse belasting betaler.
  Misschien uit de miljoenen van de ple-si-dentiële geheime kas ?????

  Voor een volgende buitenlandse reis zal het Amerika of India worden, want, het zal heten dat, bepaalde medische onderzoeken … kunnen niet in Nederland plaatsvinden … slechts in Amerika of |India.

  Ik neem aan dat de ple- si- dent vergezeld was van zijn “dochter” {= de zgn first lady}. Heeft je “dochter” kunnen winkelen of anderzins goed zaken gedaan ???

  M.v.D wacht op antwoord !!!!!!!!!!!!
  gemodereerd

 10. Schande dat hij met klm vliegt ipv eigen carrier.
  mooi dat hij voor een medische checkup naar nl moest
  Had hij geen vertrouwen in surinaamse medici?
  Voor een gewone burger die mag hier creperen of via 1 voor 12 op bedeltoer
  gemodereerd

 11. In times of suriname een mooie spotprent.
  De behandelende medici zagen op hun scherm ” wo set ing”
  Ze keken verbaasd…ja een nieuwe ziekte..hahaha
  gemodereerd

 12. verrekijker , domme paarse gast , de slm vogel de airbus …… , mag nog niet vliegen , of zal nooit meer vliegen , dus dan de klm toch , wat dacht jij van jou baasje ddb dan , dat hoeven wij toch niet uit te leggen daar weet jij toch alles van
  gemodereerd

 13. alle paarse nietsnutters daar in Nederland , wat maken jullie je toch druk santokhi is toch niet jullie president , jullie hebben toch die rutte daar , hier hebben we nog wel die ex plesident bouterse die jullie aanhangen , maar deze demente sombie is zo uit geteld , nou dan is het toch rutte zijn kont wassen he landverraders
  gemodereerd

 14. Plesident, kunt u melissa niet aan? U hoeft helemaal niet naar Nederland…..een viagra pil doet wonderen of een fles mang boi…..mi boi, wat zal meliesje genieten…..
  gemodereerd

 15. Op advies van de Surinaamse medici is hij voor een check up naar NL gevlogen. De vorige Pres ging naar Cuba want die zou gelijk opgesloten worden in NL. Goed nieuws dat hij gezonder is dan men dacht. Is zijn privacy dat hij dat niet wil bekend maken, daar moet men begrip voor hebben, trouwens geen van de andere presidenten hebben het prijsgegeven, zou ik ook niet doen
  gemodereerd

 16. Ik zou ook naar Nederland gaan waarbij ik
  Nederlands kan praten en op hoog niveau behandeld wordt. Vliegen jullie maar naar Cuba en Columbia want waarschijnlijk spreken jullie allemaal Spaans hé.. Niks schande dat hij met de klm vliegt. SLM is een waardeloos bedrijf dat haar eigen landgenoten uitbuit en vriendjes en familie gratis business class laten vliegen. Ze mogen het bedrijf opdoeken en alle mensen die daar werken oprotten en laten ze ander werk zoeken waar ze wel goed in zijn.
  gemodereerd

 17. Ziekelijk jaloers gedoe!

  De president heeft helemaal gelijk om naar het buitenland te gaan voor zijn medisch onderzoek.
  Niet specifiek omdat het daar beter is, maar om te voorkomen dat een paarse del zijn medische gegevens op tik tok gooit. Zo achterlijk zijn jullie daar…

  Zolang jullie niet een behoorlijk bijdragen aan ziektekosten, blijft het zo!
  Medische hulp is alleen gratis in oorlogsgebieden, dan moet je maar verkassen.

  Dezelfde bitches gingen in grote getale naar zanderij om de december-moordenaar, die de slm als privéjet misbruikte, uit te zwaaien.

  Zo werkt het, nu moet je drie dubbel betalen voor wat je voorheen hebt geflikt. Is dat nog steeds niet duidelijk!
  gemodereerd

 18. Aan al de klagers en zeikerds, ik was ook een fan van Chan maar dat was een vergissing maar steeds dat gezeik over geld begint ook eentonig te worden. Daarom de vraag aan al deze mensen ,hebben jullie nooit gehoord of weten jullie niet dat er ook zoiets als een particuliere verzekering bestaat .Dus het hoeft niet altijd de belasting betaler te zijn die de kosten betalen.
  gemodereerd

 19. Typisch Surinaams om over alles en nog wat een ongenuanceerd oordeel over te hebben.
  We tak wan lo k@, alsof jullie niets verder te doen hebben in het leven….
  Als er nog zinnige opmerkingen zouden staan die het land ten goede zouden komen, maar helaas…
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.