Jogi: “Er is geen spanning in de VHP-top”

14
Jogi weet niets van beleidsadviseursfuncties voor zoon en schoondochter

VHP-parlementariër Mahinder Jogi zegt dat er geen enkele spanning is binnen de top van de regerende Vooruitstrevende Hervormingspartij (VHP).

De afgelopen week hebben diverse toppers van de Oranjepartij zich kritisch uitgelaten over het financieel beleid van president Chandrikapersad Santokhi. Zo ging fractieleider Asiskumar Gajadien zelfs zo ver, door te stellen dat de genomen besluiten en maatregelen voor beteugeling van de wisselkoers, niet passen binnen de VHP-filosofie. Volgens hem heeft het veel van de militaire dictatuur.

Ook DNA-vicevoorzitter Dew Sharman deed een dringend beroep op de president om leiderschap te tonen en op te treden tegen diverse zaken die aandacht behoeven. Anders bestaat de kans, dat het staatshoofd zal moeten aftreden.

Jogi noemt deze opmerkingen van zijn partijgenoten een misverstand en beweert zelf dat zowel Gajadien als Sharman zich mogelijk een beetje hebben versproken.

“Er is geen spanning in de VHP-top. De president is president van het land en niet alleen voor de VHP. En als de president eerst met de VHP zou moeten praten alvorens hij in het parlement zou komen om tekst en uitleg te geven over de koersontwikkeling, dan zou de president dan ook met de NDP, BEP, ABOP en PL moeten praten. Dat kan niet, want de president is een autoriteit voor iedereen”, zegt de VHP-topper.


14 REACTIES

 1. Wie gelooft deze grondrover nog. Hij heeft het echt naar zijn zin. Twee percelen gekregen op het Sabaku project en kinderen en schoonkinderen hebben een adviseursfunctie gekregen binnen de overheid. Deze slijmbal zit in DNA alleen voor eigen belang. Wat een slijmerig gezicht.
  gemodereerd

 2. Omdat Jogi een politicus is, zou je er verstandig aan doen hem.niet op zijn woord te geloven. Politici en met name Surinaamse politici hebben het vertellen van halve waarheden, onwaarheden, leugens en verzinsels tot een ware Kunst verheven.
  gemodereerd

 3. Mooi er is geen spanning in VHP top dus dan hoef je niets te verdedigen.
  We weten allemasl dat jij met je laatste stuiptrekkingen nog hoop wilt roven. De koers is aardig aan het DALEN en de prijzen in de winkels ook. Jullie doen het heel goed. Idioot
  gemodereerd

 4. De Surinaamse politici liegen bij het leven: Ze zijn super onbetrouwbaar.

  Weg met deze LEUGENAARS EN BEDRIEGERS.
  gemodereerd

 5. De traditionele VHP achterban ziet dat onder leiding van S. de partij aan het evangeliseren is geslagen.
  Waarschijnlijk is Jogi ook bekeerd intussen.
  De spanning tussen de bekeerlingen en niet-bekeerden is er wel degelijk binnen de VHP.
  gemodereerd

 6. De VHP voelt nattigheid, bij de komende verkiezing kunnen zij worden weggestemd (slecht verkiezingsresultaat). Als de kikkers beginnen te stuiteren voordat zij eruit springen, heb je de poppen aan het dansen. Dat in de top van de VHP enige spanning is met betrekking tot het regeringsbeleid, is zo juist bevestigt door Jogi, door zijn ontkenning. Want, waarom zouden deze heren naar buiten zijn getreden met hun klachten, dit doe je niet zomaar, dit is geen misverstand, hebben de heren dan de verkeerde brief voorgelezen.😜 Jogi, een misverstand is toch iets anders dan uit de school klappen.
  Enkele weken terug was er ook een ontmoeting tussen de VHP en de president, waarbij de VHP top heeft aangedrongen op verandering van koers, dat het roer om moest.
  Het borrelt al lange tijd in de VHP, ook de kiezers van deze partij voelen het in hun portemonnee, ook zij worden met de dag armer, terwijl de leiding zich in luxe blijft dompelen. Als etniciteit straks geen rol gaat spelen bij de verkiezing, dan is het gebeurt met de VHP en ABOP. Ook bij de Abop heb je ook diepe ontevredenheid, ook Bravo moet vrezen voor een afstraffing. Jip en Janneke.
  gemodereerd

 7. In suriname hebben ze 110 volt spaning in het kabinet zit er 1000 volt spaning.
  gemodereerd

 8. Tuurlijk is er geen spanning!

  Die paarse skapoes zijn opgevoed met het revo- gedachtegoed;”Ieja baas!”, “Nee baas”.
  “Baas, vind baas het goed dat ik eve kijk wat in mijn pakket zit”.
  Ze hebben allen versleten knieën vanwege de diepe buigingen plus liters slijm uit hun bek.

  Nog nooit heeft een ndp-dna-lid kritiek geleverd op bouta. En niet omdat hij niet in het gebouw verscheen, maar omdat ze angstig waren en nu nog steeds.

  Opbouwende kritiek daar groei je van.
  Alle VHP leden zijn verplicht om de president scherp te houden.

  Oeng law no!
  Dus heel suri mag kritisch zijn behalve de VHP Nog effe!

  Stelletje onbenullen!
  gemodereerd

 9. Meneer Jogi (de Beer) hoezó hebben Gajadien en Sherman zich mogelijk een beetje versproken? Waar héb je het over? Deze 2 parlementariërs hebben de dingen gezegd zoals de dingen zijn. Het is echt geen verspreking. Ze zijn kritisch naar zichzelf en naar het volk toe. Daar is niets mis mee en als de VHP top zich hieraan stoort, dan is het op eigen titel en niet op die van Mahinderpersad.
  gemodereerd

 10. Het is in en in triest dat dit land zo corrupt is als dit zo niet had geweest was iedere surinamer RIJK GEWEEST INPLAATS VAN ARM
  gemodereerd

 11. haha jogi bear
  niet alleen is er geen spanning in jullie top, btw hoor jij ook tot de top. 😁😁😁
  Er is helemal niets bij jullie, behalve een stel schurken. Dus shut up
  gemodereerd

 12. Als de Grieken met geschenken komen, vertrouw ze niet. Er wordt wederom hoog spel gespeeld binnen de VHP: hoe serieus moeten wij de kritiek van Gajadien, Jogi en Sharman nemen? Zo out of the blue hebben ze na bijkans 3 jaar plotseling kritiek terwijl ze het family and friends beleid nooit eerder hebben bekritiseerd? De corruptie hebben ze nooit tegen geageerd. En nu plotseling kritiek om het kritiek geven de wereld in te lanceren? We shall see and time will tell.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.