Politie zoekt 36-jarige man in verband met drugsvangsten

6
Politie zoekt 36-jarige man in verband met drugsvangsten
Foto via Korps Politie Suriname - edit by waterkant.net

De procureur-generaal bij het Hof van Justitie in Suriname verzoekt, gelast de opsporing, aanhouding en voorgeleiding van de verdachte Shailindra Harpal.

Volgens de Surinaamse politie wordt hij ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan overtreding wet verdovende middelen en deelneming aan een criminele organisatie. De verdachte wordt ervan verdacht in afzonderlijke drugsvangsten, de verstrekker dan wel opdrachtgever te zijn.

Harpal is geboren op 1 oktober 1986 te Paramaribo en woont aan de Urmilaweg in het district Wanica.

Eenieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze verdachte wordt verzocht om contact te maken met de afdeling Narcotica Brigade op de telefoonnummers 404866/404747, de Command Center (CC) op 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.


6 REACTIES

 1. Deze @#$% heeft dezelfde oogopslag als een ex-DNA lid, die vroeger veel in het nieuws kwam met de meest absurde beweringen om zijn drugsbaas amnestie te verlenen. Die pajong-waaiende ()-likker heeft vast wat zaad bijgedragen om deze vent te creèren zodat er veel overkomst zal bestaan tussen het dna van deze drugscrimineel en dat van het ex-DNA lid, Vandaar dat ze beiden zo graag in het gezelschap verkeren van figuren met relaties in het drugs-circuit.
  gemodereerd

 2. Waarom zet de politie bij ene naam voluit en foto zonder balk en bij de andere niet.
  gemodereerd

 3. —-Debby 3 april 2023 Bij 23:29
  Waarom zet de politie bij ene naam voluit en foto zonder balk en bij de andere niet.—–
  Alleen familie, vrienden en bekenden stellen zich zulke vragen. Pas als opsporing niet meer nodig is krijgt de VERDACHTE/CRIMINEEL een balk of te wel een planga om de id te beschermen. Criminelen verdienen geen bescherming. ddb heeft oo nooit een planga! nu jij weer!
  gemodereerd

 4. debby man, jij gaat weer af als een gieter , ook jij zal nooit een planga krijgen , zelfs niet van waai doei hout
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.