donderdag, maart 28, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBrutale jeugdigen die vrouw in lijnbus beroven niet achter tralies

Brutale jeugdigen die vrouw in lijnbus beroven niet achter tralies

-

Does Travel

Deze twee jeugdigen Josua S. (17) en Akshay K. (17), hebben zondag een vrouw in een lijnbus beroofd van haar mobiele telefoon. Dit gebeurde aan de Coesewijnestraat in Suriname, ter hoogte van Red Apple.

De twee zaten in een lijnbus. Tijdens het uitstappen heeft een van hen een mobiele telefoon van een vrouw die ook in de bus zat, weggerukt.

De politie werd ingeschakeld, die meteen een onderzoek instelde. Beiden werden door de wetsdienaren van Flora aangehouden. De buitgemaakte zaktelefoon is teruggevonden op de verdachten.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie zijn de jeugdigen met een ernstige waarschuwing heengezonden. Het OM hield rekening met hun jeugdigheid en het feit dat ze ‘first offenders’ zijn. Dat zijn verdachten van een misdrijf tegen wie voor het eerst een proces-verbaal van aanhouding is opgemaakt.

De telefoon is intussen afgestaan aan de rechtmatige eigenaar.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

19 REACTIES
  1. dit zijn dus de toekomstige gekwalificeerde rovers
    dit was de eertse keer dus laat maar gaan
    let op mijn woorden ze gaan het weer doen
    jong of niet


    gemodereerd
  2. Ik blijf het zeggen …OM e kwekie snekie…
    Stuur je deze jeugdige rivers zonder enig vorm van straf naar huis!!! Het wordt tijd dat taakstraffen worden ingevoerd in suriname. Laat first offenders de straten schoonmaken…genoeg te doen


    gemodereerd
  3. Wat slap van het OM. Waarom geen taakstraf of desnoods hun kop kaal scheren.


    gemodereerd
  4. Ik zeg mega groot cellen complex bouwen
    En allemaal opsluiten
    Hoe meer binnen hoe beter het is.
    En ze laten werken voor hun onderkomen


    gemodereerd
  5. Het moet niet gekker worden. Waarom zijn hun lelijke smoelwerken afgedekt? Ze waren toch niet vermomd in de bus? OM, wat een slappe bedoeling. Zo kweek je dieven, rovers, moordenaars e.d. Geef dit aasgebroed werkstraffen. Er is genoeg te doen. Laten zij, de zgn. first offenders, graven gaan schoonmaken op die verwaarloosde begraafplaatsen of troep, die surinamers graag in het milieu dumpen, opruimen.


    gemodereerd
  6. Ze moeten nog even “rijpen” en zwaardere vergrijpen hebben gepleegd, dan zullen ze misschien worden aangemerkt als “oud bekende van de politie”. Jammergenoeg zal dat dan te laat zijn. De justitie moet nu ingrijpen en corrigerend optreden en dat niet middels een ernstige waarschuwing, want bij deze lui is het “het ene oor in, het andere uit”.


    gemodereerd
  7. Jullie zullen zeggen dat ik discrimineer, maar als deze jongens een beurs hadden gekregen dan zouden ze dit soort dingen niet doen. Ik ben het helemal eens met meneer Sam Pie
    kop


    gemodereerd
  8. van mij mogen ze de DOODSTRAF in voeren
    WELKE partij durft dit aan
    het loop helemaal uit de hand in ons mooie su
    van amoksi hoef je niks te verwachten
    ze lopen met pistool en jij in je eigen huis mag niks
    een idee vind ik misschien een moord commando
    neer klannen die rovers die niet werken
    VOOR EEN VEILIG SURINAME


    gemodereerd
  9. In principe ben ik blij voor deze jeugdigen dat hun leven niet voor altijd verpest wordt door de eerste stomme beslissing die ze genomen hebben. Maar door dit soort redeneringen van ‘het is de eerste keer dat ze in de fout zijn gegaan’ of ‘hij heeft maar 15 mensen vermoord’, zorgen wij er zelf voor dat we steeds meer mega-misdadigers in Suriname krijgen die zichzelf Zijne Excellentie willen laten noemen. Zachte heelmeesters maken immers stinkende wonden.


    gemodereerd
  10. “Hoogstwaarschijnlijk”heeft het OM het hartstikke druk.
    Of liever te lui dan moe , om een papieren administratie bij te houden.


    gemodereerd
  11. Lekker makkelijk hé.Hard aangesproken en je mag naar huis.
    OM jij verdient in deze in straf.geloof me.bij de eerst volgende beroving wordt ’t een inbraak.


    gemodereerd
  12. Het had toch wel iets meer mogen zijn. Ze zijn 17 jaar. Geef een taakstraf. Bv. 2 maanden van 15 tot 20 scho0nmaak werk bij een bejardenteuis


    gemodereerd
  13. mensen dit zijn nog de paarse OM de rotte appels , die deze jeugdige criminelen naar huis stuurt , zodat ze weer chaos kunnen maken , bouterse vindt het prachtig dat de jeugd chaos maakt


    gemodereerd
  14. Ze hadden honger, telefoon hebben ze gezamenlijk opgegeten, en ze zijn opgenomen in het ziekenhuis, vanwege verstopping van de darmen, ze krijgen binnenkort een endoscopie onderzoek !!!


    gemodereerd
  15. Ashiana hft hulp nodig. Ik zou ze inzetten om desnoods 2 weken schoon te maken en te helpen daar. 17 jaar is niet jong. Als ze de pres hadden uitgescholden gingen ze de bak in.. ze moeten gestraft worden.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES