Dependance O.S. Tout Lui Faut gerenoveerd en uitgebreid

1
Dependance O.S. Tout Lui Faut gerenoveerd en uitgebreid

De onderwijsdependance van O.S. Tout Lui Faut is gerenoveerd en uitgebreid. De nieuwe ruimtes maken dagelijks schoolbezoek mogelijk, wat eerder niet het geval was. Ad interim minister Krishnakoemarie Mathoera van Onderwijs Wetenschap en Cultuur in Suriname, is te gast geweest bij de ingebruikname van het gebouw op vrijdag 31 maart.

Vanwege de overvolle klassen moesten leerlingen van O.S. Tout Lui Faut om de ene dag naar school. Initiatiefnemer tevens DNA-lid Asiskumar Gajadien zegt benaderd te zijn geweest door een leerling met de wens dagelijks de school te bezoeken.

In samenwerking met het ministerie van Onderwijs Wetenschap en Cultuur, de religieuze groep Arya Pratinidhi Sabha en sponsor Kuldipsingh Group is gewerkt aan het herstellen van het vervallen schoolgebouw dat nu de dependance is van O.S. Tout Lui Faut. Naast de renovatie zijn er twee lokalen, kantoor en sanitaire ruimte bijgebouwd.

Minister Mathoera is zeer ingenomen met het resultaat dat bereikt is door de goede samenwerking van partners. “Het is een mooi voorbeeld van hoe we problemen kunnen oplossen als we eensgezind kijken naar wat belangrijk is”, stelt de bewindsvrouw.

Het gebouw biedt ruimte voor leerlingen van leerjaar 4, 5, 6 en 7 ofwel de 2e tot en met de 5e klas. Het staat in de planning om meer lokalen bij te bouwen zodat de dependance als een onafhankelijke school kan fungeren.


1 REACTIE

  1. kijk paarse nietsnutters , nu krijgt de kinderen op de lagere school onderwijs dat hen zal helpen om verder te komen, tijdens bouterse kregen ze geen onderwijs want de kinderen moesten dom blijven , en als de leerkrachten er niet mee eens waren en wilden protesteren dreigde die moeder van van trik die toen minister van onderwijs was met ontslag van de leerkrachten ,
    ha ha die moeder van die van trik , moest huilen dat haar zoon in de gevangenis terecht kwam , moedertje je eigen schuld , ook jou zoon werd dom gehouden
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.