Ramsukul: “Geen valuta, maar er wordt rondgereden in dienstvoertuigen van 70.000 US dollars”

13
Ramsukul:
Foto van een luxe auto ter illustratie.

VHP-parlementariër Kishan Ramsukul zegt geen enkele verandering te zien in de Surinaamse economie, met de afschaffing van subsidie op brandstof. Integendeel ziet hij de middelen die vrijkomen door de afbouw van de subsidies verdwijnen in luxe uitgaven voor bepaalde overheidsfunctionarissen in Suriname.

“Brandstoftoelages worden verhoogd en het volk ziet nog steeds dat directeuren en bepaalde ambtenaren, mensen die werken voor ministeries, dienstvoertuigen rijden van 50.000, 60.000 en 70.000 US dollar. Die voertuigen rijden gewoon rond. Gekocht met dezelfde dure valuta die zo schaars is in Suriname.

Waarom moeten we dan afschaffen, als het volk alleen maar meer moet uitgeven nu”, benadrukte de VHP’er tijdens de openbare vergadering in De Nationale Assemblee (DNA).

Het is volgens de volksvertegenwoordiger daarom ook niet vreemd wanneer de druk op de valutawisselkoersen niet wordt weggenomen wanneer de regering in plaats van bezuinigen, ongebreideld doorgaat met het uitgeven van geld en ook niets doet aan het vergroten van de verdiencapaciteit.


13 REACTIES

 1. En er zijn medicijnen. Je hebt gelijk. Ze zullen je uitschelden mr de waarheid moet gezegd worden.
  gemodereerd

 2. Ze zijn gekocht met diaspora kapitaal zie je niet dat chan in de 1 ste de beste KLM kist moest stappen. In nederland moet hij gaan praten. Rutte wacht op hem.
  Niets medisch onderzoek. Onderzoek witwas praktijk
  gemodereerd

 3. Was niets is niks en wordt niets met de mislukkeling Chan. Schandalig en schaamteloos. Helemaal gelijk. Een keer moet het in zn botte kop toch gaan doordringen?
  gemodereerd

 4. De president moet nou eens een keer goed luisteren naar zijn eigen club.

  Al 3 jr bezig om paarse criminele rotzooi op te ruimen, verdachtmakingen recht te trekken. Het ene na het andere onderzoek ten gunste vd oppositie. Dit kan niet zo doorgaan. Achteraf blijkt het toch een destructieve tactiek die teveel onnodige tijd in beslag neemt.

  Je groeit door ervaring op te doen en niet door uitsluitend op de achtergrond te opereren.

  Was er onlangs geen stop afgekondigd voor dure wagies? Suri’s en “posities”, het blijft een dingetje.

  Doorgaan Kishan, maak er maar een actiepunt van.
  gemodereerd

 5. En Debie van VHP wil dat de burger en het bedrijfsleven de thuis opgepotte valuta op de bank storten. Die Debie drinkt blijkbaar verkeerde whisky.
  Staat de surinaamse overheid garant dat de valuta van deze groep niet ” verdwijnt” in geval van economische onstabiliteit.
  VHP’ers zien alleen $-tekens om hun eigen zak te vullen.
  gemodereerd

 6. Ik geloof het pas wanneer Ramsukul afziet van zijn levenslange vergoeding, als direkt gepensioeneerde, nadat hij geen parlementarier meer is, dat hij het meent met de kritiek op de regering over het rondrijden in dure luxe wagens. Als hij het pensioen en de andere privileges die ex-leden van de regering en hun familie, onterecht, over de ruggen van het volk ontvangen, wel accepteerd, is hij een even grote parasiet, huichelaar en mooiprater als de rest.
  gemodereerd

 7. Met enkele auto’s van 70.000 dollar los je het probleem niet op.
  Begin met een importverbod op voedsel. Er is genoeg te eten in Suriname. Van cassave en bananen tot bonen, rijst, verse groenten en vruchten.
  Zoveel groenten en fruit in Suriname. Toch importeert het land voedsel.
  gemodereerd

 8. @ Debby

  Lees je eigenlijk eerst wat je schrijft, voordat je het het
  verstuurt??

  @Ramsukul

  Daar heb je gelijk in, maar de Mini-ster moeten laten zien
  dat ze Mini-ster zijn.( ”Rutte gaat op de fiets naar zijn werk”)
  Maar hij naait intussen, het hele Nederlandse Volk!!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 9. Ze willen geen ontwikkeling. De DNA praat zoveel, maar de regering luisterd toch niet. Al maanden geeft oppositie zowel coalitie “kritisch” commentaar over “zorgwekkende” ontwikkelingen.

  Wat doen ze eraan? NIKS.
  Ze willen GEEN ontwikkeling.
  gemodereerd

 10. Sannnnnggggggg!!!!!!!!
  Debby geeft een VHP-er gelijk.
  Nu ben ik helemaal van mijn apropos.
  Het moet niet gekker worden.
  Straks is Debby ook een VHP-er.
  🤯🤯
  gemodereerd

 11. En de president durft niet in te grijpen, omdat hij met zijn tientallen volgauto’s het ook doet. Het volk ziet dit alles, vandaar de ontevredenheid.
  gemodereerd

 12. Ramsukul, dat is prudent beleid van jouw regering. Iemand zou zeggen, doe je werk goed als parlementariër, dan kom je het misschien ooit te weten.
  Alles afbreken om hun luxe leventje vorm te geven. Dit heeft niks te maken met afgeven op deze regering, maar het is het corrupte gedrag dat aanleiding geeft.
  Ramsukul, wat ga jij doen na deze constatering, observatie en kritiek, blij je zitten vangen en zwijgen. Gajadien heeft ook een handje van, op gezette tijd een beetje broeia maken en dan zwijgen, idem onze Jogi, camouflage bloggers/ influencers noem ik zulke lui. Wat zullen de oranje helden blij zijn met deze “eerlijkheid”. Jip en Janneke
  gemodereerd

 13. Dat klopt, dit wagenpark was al door de regering Bouterse bestelt. Als ze het niet af zouden nemen , moesten ze de bestelling toch betalen. Zoek eerst uit voordat je wat roept.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.