33-jarige vrouw gekneveld aangetroffen in aanbouw zijnde woning

6
vrouw

Een 33-jarige vrouw is vrijdagavond gekneveld aangetroffen in een in aanbouw zijnde woning, aan de Kanaristraat in Suriname.

De politie van Geyersvlijt kreeg de melding van een alerte buurtbewoner, die het slachtoffer ter plaatse heeft aangetroffen.

Ze was niet aanspreekbaar en werd per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp. Wat er zich heeft afgespeeld is vooralsnog niet bekend. Mogelijk is er sprake van verkrachting.

De Surinaamse politie heeft de zaak in onderzoek.


6 REACTIES

 1. Hoezo onvoltooid?Met het aantrekken van schoenen,werd een tijdperk afgesloten.Er kwam een era van werk en bezit vorming aan,maar zo als gebruikelijk werd dat niet herkend.
  gemodereerd

 2. Als deze saka saka’s worden opgepakt moet je ze direct weer vrijlaten. het is maar 1 vrouw niet eens 15 toch kan hai of kan hai niet
  gemodereerd

 3. De vrouwen hebben het tegenwoordig heel moeilijk.Als het geen moord is dan worden ze afgeranseld en of verkracht of ontvoerd.
  gemodereerd

 4. Hoog tijd dat er een wet komt dat verkrachters gecastreerd worden. Dan zullen deze brute beesten leren hun lul in een rodemierennest te stoppen als ze hun viezigheid kwijt moeten.
  gemodereerd

 5. @ Thatjhundar

  NDP,er of van welke politieke partij dan ook, als het aan mij ligt
  kan deze vervloekte beest, geen seks meer hebben. Het enigste
  wat hij kan doen is l#kken, want hij heeft t#llie meer.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.