President Santokhi voor medisch onderzoek naar Nederland

28
President Chandrikapersad Santokhi

Op advies van zijn medisch team, dat uit Surinaamse en buitenlandse artsen bestaat, zal president Chandrikapersad Santokhi morgen voor enkele dagen naar Nederland afreizen.

Dat meldt de communicatie unit van de president (CUP).

Het doel is om een aanvullend medisch onderzoek te ondergaan op basis van eerder gedane medische screening in Suriname. President Santokhi voelt zich in optimale conditie en zal over enkele dagen terug zijn.


28 REACTIES

 1. Gaat de president deze kosten uit eigen zak betalen? Of zoals gewoonlijk zal het volk hiervoor moeten opdraaien?

  De president kan deze kosten makkelijk uit eigen portemonnee bekostigen lijkt mij..

  In Suriname is gebruikelijk dat degene degene die het kruis heeft zichzelf zegent!!
  gemodereerd

 2. Wat vo K@ is dit weer? eeehh dus vandaar die geheime stortingen, Chan i tja drey ay boy zo openlijk trouwens het land draait goed ,alles is betaalbaar,iedereen vindt U aardig. de toekomst ziet er prachtig uit,student krijgt pacemaker,Telesur heeft redelijke IT kosten,Melissa scoort goed, Chan U bent een walgelijk mens,van harte beterschap
  gemodereerd

 3. NDP HEEFT ZIJN BONUMANGS MISSCHIEN AAN HET WERK GEZET.

  CHAN TEK WANG BOENG WASIE EN TAI JOE SREFI.

  ALA KA SOORT MANG DE BEZIG IEN A TENG DISIE. DUS LOEK BOENG

  NAAST MEDISCH: TEK WANG TRANGA WASIE EN TAI JOE SREFI WANT BONUMANG LAI IEN SRANANG. DE WROKO NANGA DEDE SMA ASISIE NANGA BONJO OF SMA EDE. (DIE SCHEDEL)

  DUS OPPASSEN GEBLAZEN OOK OP UW KABINET.

  BETERSCHAP. BID ELKE DAG 15 MINUTEN. SURINAME HEEFT U NODIG!!!!!!!!!!!!!
  gemodereerd

 4. IN SURINAME HEERST ER VEEL JALOEZIE.

  MENSEN MET WIE JE SAMENWERKT FUCKEN JE DAN OP MET BONU PRAKTIJKEN.

  JE BENT NIET ZIEK MAAR GEWOON VOEL JE JE ONWEL.

  IS EEN GANGBAAR VERSCHIJNSEL IN ONS SURINAME. DE ENE GUNT DE ANDERE NIETS EN PROBEERT JE MET BONUMANG DINGEN UIT TE SCHAKELEN.

  MEN DOET DIT DOOR:
  JE EVEN AANRAKEN
  ETEN
  DRINKEN
  JE BUREAU PLUS STOEL
  ETC

  ERG ERG VERVELEND.

  JALOEZIE IS EEN ZIEKTE IN HET LAND. ALLEEN VEEL GECONTREERD BIDDEN HELPT.
  gemodereerd

 5. Het aller beste toegewenst met het medische onderzoek in Nederland en beterschap toegewenst Z.E. president Chandrikaperkash Santokhi.
  gemodereerd

 6. Dus die artsen van Su zijn niet goed???
  Zoveel problemen in Su dan ga je het land uit.
  Hoop dat het een 1 april mop is.
  gemodereerd

 7. debby man, toen jou afgod ddb voor onderzoek??? naar cuba moest, en het slm vliegtuig opeiste , was het geen 1 april , maar toen vond je het goed he dat burgers op moesten draaien voor de kosten he galbak
  gemodereerd

 8. @debby….lezen en begrijpen eat je leest is ook een vak.
  Beterschap meneer Santhokie
  gemodereerd

 9. @ Debbie… je hebt echt een baksen nodig op die lelijke snuit van jou!

  Wacht maar wanneer het jou beurt is.
  Geen hond wordt overgeslagen, onthou dat.
  gemodereerd

 10. President Sandopie krijgt een hele zware muur over zich heen.Die man heeft zelf om deze problemen gesolliciteerd.Hij is de ultieme ” wrong man “. De problemen komen van alle kanten op hem af. Hij luistert alleen maar naar het groot kapitaal.Deze grote kapitalisten zijn nu onder een vergrootglas geplaatst van buitenlandse inlichtingendiensten.

  Deze zware last kan hij niet lang meer dragen.Het is een cumulatie van ellende die hij zelf heeft veroorzaakt. Van meet af aan ging het fout. Alle voordelen en vertrouwen heeft hij omgezet in een nationale ellende.Hij is thans de meest gehate man in Suriname. Natuurlijk heeft dit gevolgen voor zijn geestelijke en lichamelijke gesteldheid. Binnen zijn eigen politieke club neemt de kritiek toe. Mensen beginnen zich te roeren. President Sandopie heeft de situatie alleen maar verergerd.
  gemodereerd

 11. Debby en WAtje zijn politieke tegenstanders, maar hebben toch heel veel gemeen en overeenkomsten in de domme ongenuanceerde uitspraken gebaseerd op emoties zonder enige feiten. Welk mens met verstand die de mogelijkheid heeft om zn gezondheid in Nederland of elders te behandelen gaat dat in Suriname doen? Debby en WAT zullen de gezondheidszorg van Su nog eens meemaken! Vooral dat zieke watje met zn boosters in zn lijf
  gemodereerd

 12. WTF! “President Santokhi voelt zich in optimale conditie”, maar moet desondanks op advies van zijn medisch team voor medisch onderzoek afreizen naar Nederland.
  Overigens, waarom Nederland en geen Colombia of Cuba?
  E.e.a. laat me wel een link leggen naar de perikelen rondom SuriChange/-goud.
  Hup SuriChan.
  gemodereerd

 13. @Mango helemaal eens met jou, een leuk bedacht 1April grap van WTK. En al die critici en vaste reageerders trappen erin 😅😅😅
  gemodereerd

 14. Heeft Santokhi daarom in het geniep (was gisteren op het nieuws) door de centrale bank van Suriname bijna 4 miljoen srd naar zijn geheime bankrekening laten overmaken.
  Wat een geniepige schurk.
  Eerst de eigen medici wegpesten. Onze kundige artsen, verplegend en laboratorium personeel etc zijn allemaal naar het buitenland gevlucht.
  En nu deze awari medische hulp nodig heeft doet hij dit in het buitenland op kosten van de staatskas.
  gemodereerd

 15. Wordt spannend. Straks blijkt misschien na het onderzoek dat hij een zwarte is.
  gemodereerd

 16. @ Picolaas
  1 april 2023 Bij 13:54
  Wordt spannend. Straks blijkt misschien na het onderzoek dat hij een zwarte is.

  Daar is ZE Santokhi toch iets te intelligent voor en de gros van de regeerders zijn er weer ingetuind niet wetende dat het om een 1 april grap gaat. 1 april!
  gemodereerd

 17. @ Krisneti
  1 april 2023 Bij 04:14
  Hij kan en de rest crepeert hier.
  Zo zie je maar wie belangrijker is.

  Dit denk ik dus ook als ik de lange rijen voor Pasha Casino en de dancings zie. Vooral het soort dat klaagt dat het crepeert. Laat je niet voor de gek houden.
  gemodereerd

 18. Leandro … Chan Santokhi … zal vervolgd worden.

  Wat zegt Anke Franke? … de man {C.S.} is een DIEF … wan foefoermang … wan diefkat … van het ergste soort.

  Santokhi zal zich niet kunnen beroepen { zoals hij gedaan heeft in het parlement } op een ” odi hel ” artikel in de wet.
  gemodereerd

 19. hansje oh en debby , mooi koppel en dan samen met robg kunnen jullie een trio homo party houden , maar jullie zijn al in Nederland , dus als er een medisch onderzoek moet komen kost het niet veel toch , want jullie zorgverzekering wordt zeker betaald door Rutte he paarse nietsnutters en de echte Nederlanders moeten voor jullie betalen , verdomd Rutte moet jullie paarsen allemaal terug sturen naar Suriname , en hier wordt je aan het werk gezet , want hier is niets meer gratis en zeker niet voor de paarsen , jullie afgod is al uitgeteld
  gemodereerd

 20. @ Stadsgerillia
  1 april 2023 Bij 21:20

  1 april kikker in je bil
  Die er niet eruit wil

  Man man zie hier de intelligentsia van het Surinaamse volk dat zich met een simpel 1 april grap voor aap laat zetten.
  gemodereerd

 21. WAT.. Volgens mij heb jij een geestelijke afwijking man. Je zegt gewoon hetzelfde terug 😳. Je kan op z’n minst iets nieuws bedenken om terug te zeggen toch. JIJ mag met Debby trouwen zoals ik eerder zei en ga het niet weer omdraaien he..de oranje vhp kakkerlak en paarse ndp rat in het huwelijks bootje 💍 lang leven de liefde!😂
  gemodereerd

 22. Ieder mens mag zelf bepalen door wie en waar hij/zij medisch behandelt wil worden.
  Als het geen 1april grap is.
  In dit geval gaat de pres voor verdere medisch onderzoek naar Nederland, zijn keuze. Betreft dit een jaarlijks medisch update, dan moet hij dit uit eigen zak betalen, het is privé. Is hij ziek of heeft hij een ‘aandoening’ opgelopen en moet naar Nederland voor verder onderzoek, dan neemt de verzekeringsmaatschappij de kosten over. Simpel, de president is medisch verzekerd tegen elke vorm van ziekte.
  Voor het ‘syndroom van onkunde’ heeft de pres een verzekering lopen bij het volk😜
  gemodereerd

 23. Dit geeft toch aan hoe belabberd de medische zorg in Suriname is. Adviseren de medici ook de arme Surinamers met zelfde problemen om ook naar Nederland te gaan!! Dit moet tot een eye opener zijn. Zorg eerst voor goede zorg in je eigen land en niet alleen aan je zelf denken.
  Jammer, het gaat nooit goed komen in Su.
  gemodereerd

 24. President Santokhi is niet beter dan de vorige presidenten.
  Jammer Jammer!!!
  Dat hij zo de naam van zijn voorouders te grabbel gooit!!!!!!!!!!!!!
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.