Mannen passen geweld toe bij zoeken naar ondernemer die hen moet betalen

6

Drie mannen zijn dinsdagmiddag door de politie in Suriname aangehouden, nadat ze zich toegang tot een woning hadden verschaft en een persoon daar met een vuurwapen hadden bedreigd.

De Surinaamse politie werd door het slachtoffer gealarmeerd over het geval dat zich voordeed in het ressort Kwatta. Drie mannen waren op zoek naar een ondernemer, die hen geld schuldig zou zijn. Daar zij de ondernemer niet hebben aangetroffen hebben de mannen zich toegang tot de woning verschaft en de woning overhoop gehaald.

Daar werd het slachtoffer met een vuistvuurwapen bedreigd. Na de handelingen te hebben gepleegd werd de ondernemer door de mannen opgewacht. Intussen werd de politie gealarmeerd die snel arriveerde.

Tijdens een algeheel onderzoek in het voertuig waarmee de mannen ter plaatse kwamen, werden twee vuistvuurwapen aangetroffen waarvan één illegaal was. Ook werd een geldbedrag in vreemde valuta gevonden.

De mannen werden door leden van Surveillance regio Midden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau ter voorgeleiding. De aangetroffen spullen zijn in beslag genomen door de politie.

In belang van het onderzoek zijn de drie mannen M.M., Z.M. en S.P na te zijn voorgeleid bij een hulpofficier van justitie in verzekering gesteld. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.


6 REACTIES

 1. De ondernener tevens oplichter moet rekening houden dat ze hem weer komen halen maar nu anders.
  Betaal wat je schuldig bent.
  gemodereerd

 2. Mw: Mr: M. Nibte lult ze weer vrij, kijkt maar !!
  Ik ben geen Jurist, maar eigen rechters spelen
  mag niet. Maar met de huidige economische
  malaise begrijp ik dat, desondanks niet zulke
  domme dingen ondernemen. Het enigste wat je
  bereikt is ellende, en je gaat dieper in de problemen
  zitten!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. Door ‘Caolo’ als deze figuren (daders en wanbetalende ondernemers) verandert Suriname van een rechtstaat in een staat van gangsters. Jammer dat Coolio van Gangsters Paradise vorig jaar is overleden, hij zou het leuk gevonden hebben dat zijn Gsngsters Paradise in het noord-oosten van Zuid-Amerika werkelijkheid begint te worden.
  gemodereerd

 4. Debby 31 maart 2023 Bij 10:31
  De ondernener tevens oplichter moet rekening houden dat ze hem weer komen halen maar nu anders.
  Betaal wat je schuldig bent.
  ====================================

  Dubieus, op basis waarvan kom jij tot de conclusie dat de ondernemer ook oplichter is?
  Nergens uit het bovenstaand artikel kan ik dat er uit halen.
  Je neemt weer een conclusie aan die gewoon gebaseerd is op de Surinaamse krabbenmentaliteit en lult er maar op los hier op WTK.
  En als die ondernemer schuldig is aan malversaties dient er een aanklacht te komen en niemand heeft hoe krom of hoe scheef het recht in eigen hand te nemen.
  Geen wonder dat het land geen k@ vooruit gaat men lieden zoals jou.
  Zit je de hele dag op elk artikel hier uit het luchtledige te lullen of heb je ook nog ergens werk waar je in je onderhoud kan voorzien?
  gemodereerd

 5. Maffia prakijken door geld koers ellende in suriname president van suriname. Chan Santoki had de valtua van surigoud bank uit nl hard nodig maar de politie in nl heel erg alles geroken . Nu Jammer koers van suriname wordt nog hoger. Geen valuta of euro’s uit holland. President Santoki moet een amerikaans bank zoeken ergens in miami.
  gemodereerd

 6. Georganiseerde bendevorming schijnt de laatste tijd op te leven. Opmerkelijk hoeveel illegale wapens in omloop zijn. Bij het minste en geringste komen vuurwapens aan te pas. Tje Sranang.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.