woensdag, juni 19, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieKluis met groot bedrag aan USD en sieraden ontvreemd bij inbraak in...

Kluis met groot bedrag aan USD en sieraden ontvreemd bij inbraak in woning

-

Does Travel - naar Suriname

Vier inbrekers hebben donderdagavond flink huisgehouden in een woning aan de Advocaatstraat in Suriname. Daarbij is een kluis meegenomen door de dieven.

Vernomen wordt dat de benadeelde 50.000 USD en gouden sieraden met een gewicht van 500 gram in de kluis had bewaard.

Volgens de 21-jarige benadeelde R.M. was niemand ten tijde van de inbraak thuis. De kluis stond in een van de slaapkamers op de bovenverdieping van de woning.
 
De verdachten hebben de achterdeur van het pand geforceerd. Zodoende verschaften ze zich toegang tot de woning. Ze zijn met een grijs gelakte Toyota Vitz via de Anton Dragtenweg richting Blauwgrond gereden.

De politie van Geyersvlijt werd ingeschakeld, die ter plaatse ging voor onderzoek. Van de inbrekers ontbreekt nog elk spoor.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

7 REACTIES
 1. 21 jaar en zoveel geld en sieraden , dat reikt naar drugs , ach straks heeft hij het dubbele , en kan het dan witwassen bij een van de banken hier


  gemodereerd
 2. Als ik de justitiële autoriteiten was had ik deze jongeman laten opsluiten. Er klopt veel niet aan dit verhaal. Rovers wachten niet meer of je afwezig bent. Daarom lijkt dit verhaal verzonnen.
  Alles is door hem in scène gezet.
  Sorry hoor.


  gemodereerd
 3. @Wat jij kan net als domme Debby aardig lullen uit je nek en gaat een ieder neerzetten als foute persoon. Ja Meneer Wat ook jonge mensen kunnen tegenwoordig heel eerlijk en slim hun geld verdienen maar in jou en Debby,s omgeving komt dit niet voor dus gelijk is zoiets foute boel. Dit soort berovingen zullen blijven in Suriname zolang de regering en banken niet ervoor zorgen dat een ieder een rekeningnummer heeft ,en vrij zijn geld kan storten in welke valuta’s dan ook , en dit dan ook vrij kan opnemen en giraal overmaken met inachtneming van de bancaire regels zoals het in de wereld geldt.


  gemodereerd
 4. Je kan geen geld witwassen bij de banken domme WAT je snapt weer niks van het monetaire systeem en zit maar weer wat te banken. Als dat kon zou niemand z’n geld thuis in kluizen houden maar rechtstreeks op de bank storten. Tfoe wat ben jij onderontwikkeld zeg met je ach ach..you dumb ho


  gemodereerd
 5. Zoveel valuta in huis niet verstandig . Welke idioot gaat voor zoveel geld drugs verkopen en dat rioolspul ruiken zeker hoge heren. Ik geloof niet dat drugs zoveel geld kan opleveren. Drugs stinkt naar rotte eieren. Oja Witwassen?-lulwassen – lulwassen idioten etc.


  gemodereerd
 6. ha ha hansje oh en surined , jullie zullen nu wel platzak zijn , en vanavond gaan jullie paarse nietsnutters zeker weer bij mensen inbreken en ze molesteren en knevelen he paarse dommies


  gemodereerd
 7. Watje, je kan echt niet helpen met die stommiteit steeds. Het komt allemaal door die kleine hersenen van jou.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES