maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieFilevorming omgeving Latour aangepakt door MSD Latour en Verkeersunit Regio Midden

Filevorming omgeving Latour aangepakt door MSD Latour en Verkeersunit Regio Midden

-

Does Travel - naar Suriname

De Motor Surveillance Dienst (MSD) Latour is in samenwerking met Verkeersunit Regio Midden, afgelopen maandag van start gegaan met het aanpakken van de dagelijkse filevorming in de omgeving van ressort Latour in Suriname.

Ressortcommandant van Latour J. Rozenblad zegt in gesprek met Waterkant.Net dat de Motor Surveillance Dienst Latour samen met het Verkeersunit Regio Midden sinds maandag van start zijn gegaan het verkeer in goede banen te leiden althans file op de zuidelijke richting vlotter te doen verlopen.

De bedoeling hiervan is om de filevorming rondom de Indira Gandhiweg, Coesewijnestraat en de Martin Luther Kingweg file vrij te maken. De wetsdienaren doen hun best om de filevorming en het ongerief die hierdoor ontstaan tot een minimum te beperken.

De inspecteur doet een beroep op alle weggebruikers om zich keurig te gedragen en mee te willen werken aan dit plan van de sterke arm. Op alle automobilisten wordt een beroep gedaan om de autobescheiden en het rijbewijs bij de hand te houden, want de politie kan eventueel overgaan tot het uitvoeren van verkeerscontrole.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
 1. Bang dat jullie pres vast komt te zitten in de file????
  Ook zijn mensen moeten gaan leren te rijden en zich te gedragen in ht verkeer


  gemodereerd
 2. Debby 31 maart 2023 Bij 10:50
  Bang dat jullie pres vast komt te zitten in de file????
  Ook zijn mensen moeten gaan leren te rijden en zich te gedragen in ht verkeer
  ===========================================

  Domme Debby, wordt je niet misselijk van die domme opmerkingen van je….


  gemodereerd
 3. Ik vraag me af welk effect de aanwezigheid van de politie, heeft op het vastlopen van het verkeer. Als je op een late middag vanuit zanderij richting Paramaribo rijd. Staat het soms al vast vanaf dorp. Heb zelf uren over deze afstand gedaan. Een afstand van volgens mij rond de 50 km. Ik denk zelf dat dit probleem op de tekentafel moet. Die hele infrastructuur van 2 baanswegen met tegenligger moet op de schop. Het stamt nog uit de koloniale tijd toen er nog niet zoveel verkeer was.


  gemodereerd
 4. Hans ouwe hoe r als er geen files meer zijn kan je geen knippa meer verkope en ook geen autoruit wasse. Wat nu mie boi wat nu nou jo ka


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES