Politie: ‘Ontvoering jonge vrouw in scène gezet’

13
jonge vrouw

Het geval waarbij een jonge vrouw in Suriname woensdag tegen haar wil zou zijn meegenomen door drie mannen in een grijs gelakte auto, blijkt een opgezette zaak door het slachtoffer zelf.

Dat heeft de woordvoerder van de Surinaamse politie, Milton Kensmil, aan de pers laten weten.

Woensdag werd aangifte gedaan bij de politie, dat de 20-jarige vrouw op klaarlichte dag op een woonadres aan de Helena Christinaweg zou zijn meegesleurd in een auto.

De schoonzus van de vrouw zou verklaard hebben dat ze het vermoeden had dat de echtgenoot van de jonge vrouw, bij wie ze recent was vertrokken, hiervoor verantwoordelijk zou zijn.

Volgens de politie is na onderzoek gebleken dat de ontvoering in scène is gezet en het verhaal niet klopt. De politie heeft het algemeen bericht, waarbij alle politiebureaus gevraagd werden om uit te kijken naar het voertuig waarmee de vrouw is ontvoerd, weer ingetrokken.

De zaak is in onderzoek bij de autoriteiten.


13 REACTIES

 1. Gewoon de politie laten uitrukken voor niets, terwijl er misschien
  andere zaken, waar (prioriteit nodig was). Ik vind dat deze teef, voor de kosten moet opdraaien!!Of een gevangenisstraf van 2 weken.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Hoe weet de politie dat de ontvoeting in scène is gezet? Hebben ze de dame die zogenaamd ontvoerd werd en de drie zogenaamde ontvoerders al achterhaald en reeds ondervraagd? Zo niet, dan wil ik niets horen over in scène gezette ontvoering. En als de ontvoering echt in scène is gezet, moeten ze de grappenmakers zo zwaar straffen dat zij en alle toekomstige na-apers het wel uit hun hoofd zullen laten om zulke grappen te maken. In ieder geval mag de politie ze NIET, zoals in zulke gevallen gebruikelijk is in Suriname, alleen met een ernstige waarschuwing naar huis sturen.
  gemodereerd

 3. Die 4 de klas lagere scholen assholes weten niet meer wat ze moeten doen met hun ka leven en komen dan tot dit soort domme doelen.

  De politie moet een proces-verbaal opmaken en voor het voor het gerecht laten verschijnen, ook met een psychologisch rapport en psychiators rapport.

  Laat de rechter dan bepalen of die een, waarschuwing, boete, taakstraf of f naar LPI moet.

  De maatschappij moet van deze zwakzinnigen worden beschermd en er moet een daad worden gesteld.

  De Surinasmse Mij moet weer normaal worden, regels, wetten, plichten, goed gedrag, nette mensen, normen, waarden, goede manieren, hie hoort het eigenlijk?, princies, goede zeden en goede gewoonten, geen deviant gedrag, westerse beschavings normen en waarden met een randje vd goede normen en waarden van alle etniciteiten, met twee woorden praten, ja meneer/ ja mevrouw, nee mevrouw/ nee meneer, dag meneer, dag mrvrouw, hoe met u meneer?/mevrouw? antwoord: best dank u of met mij gaat het goed en met U?, houden aan de voorgeschreven verkeersregels en wetten van het rijexamen, niet toeteren in het verkeer als er geen dreigend gevaar is, niet te hard rijden in het verkeer, maar aan de max snelheid, het voertuig gekeurd is en alles ervan in orde is, verkeerfatsoen, rij jij de auto en past niet de auto jouw als bestuurder rijden, niet op hoeken van straten hangen of voor winkeks en derden lastig vallen, bij het ontmoeten van anderen groeten met twee woorden, bij het weg gaan ook weer met twee woorden groeten, bedankn als iemand wat/ duenst voor je gedaan heeft, je busgeld aan de buschaufeur geeft na de eindrit gekomen te zijn rn betaalt alstublief zegt, de buschauffeur je kleingekd terug geeft, et cetera. Wees beleefd, goed fatsoen en laat hiermee zien dat je de ongangsnormen kent hoe het eigenlijk hoort als je ergens komt, je hie het hoort, wees een heer/ dame in het verkeer, haastige spoed zal zorgen dat je in een goot vd weg komt of zelf op de begraafplaats, het is niet erg als jij begraven hierdoor moet worden, maar can onschuldige burgers door jouw a-sociale gedrag.

  Maak Suriname weer tot een beschaafde land als voor de onhankelijkheid, westerse beschaving / regels met een dun randje vd goede andere etnische culturen.

  Make Suiname great again, ga niet op de overheid wachten en als een idioot/ zwakzinnige op straat acties voeren. Ga ondernemen, voor jezelf groenten, tomaten, napi, yamsi, klaroen, planten of dagoeblad oogsten in de kreken en je potje eten dan klaar maken.

  Goede manieren en goed gedrag begint bij jezelf en laat zien dat je dat kent en toepast in je leven en in de samenleving.

  Spreek anderen die dat niet doen op aan.
  gemodereerd

 4. Ga het geld/ valuta vragen/halen bij:
  – ddb aan de Patrijsstraat in Leonsberg of in ocer,
  – jenny simons,
  – aloebaba, bouva,
  – adul,
  – jules wijdenbosch,
  – boefdraad,
  – gezin ddb,
  – ndp- kliek,
  – friends ddb,
  – familie van dilip sardjoe,
  – het zwaar duistere licht meyer, die goed contact had met jong Belgisch meisje,
  – paloejongens,
  – el somo vd pl,
  – bravo vd abop,
  – enz.

  Hoe komt het dat ddb, ndp bij de Algemene en Geheime Verkiezingen van 25 Mei 2020 16 zetels kreeg in de DNA van Suriname?,

  Hoe komt het dat ddb, ndp bij de Algemene en Geheime Verkiezingen van 25 Mei 2015 26 zetels kreeg in de DNA van Suriname?

  Hoe komt het dat ddb, ndp bij de Algemene en Geheime Verkiezingen van 25 Mei 2010 18 zetels kreeg in de DNA van Suriname?

  Op wie heb jij/jullie bij deze verkiezingen toen gestemd?

  Waar was/waren je/jullie toen, toen er geld/valuta nodig was?
  gemodereerd

 5. Mijn derde posting is verkeerd gepost, Het moest staan bij:
  – Leerkrachten Boven-Suriname overwegen niet te werken na paasvakantie
  gemodereerd

 6. …..heeft erg veel van een gangbang met overigens wederzijdse instemming oftewel “friends with benefits”……, die was overduidelijk toe aan een hele grote beurt!…….
  gemodereerd

 7. Wat een actie, boete opleggen aan deze vrouw! Zij is oud en wijs genoeg om te weten wat zij heeft gedaan. What a shame!!
  gemodereerd

 8. Word geen stapje wijzer van dit artikel. Dat de politie bezig is met het onderzoek weten we allemaal. Hoe is gebleken dat het hier gaat om een in scène gezette zaak?
  gemodereerd

 9. Aandacht mi brada aandacht a meisje dies wani.
  Als ze in haar jeugd goed was begeleid dan had je deze trammelant niet gehad .
  Ja ndp tijd opgegroeid natuurlijk, dan krijg je dat.hier schieten de opvoeders tekort. Jawel de zwakste schakel.in a kiti da a koti.
  gemodereerd

 10. De politie in suriname gelooft in fabels netals de wijze politie in nederland gelooft in fabels ziet elfen enz. Die meisje was opgewonden en is meegegaan na 9 maanden wie is de vader.
  gemodereerd

 11. Als dat zo is verdienen ze een grote boete en een dikke rekening voor de inzet van de politie.
  Totaal gestoord als het waar is.
  gemodereerd

 12. mensen , hier in Suriname kan van alles , en iemand zij dat ze een teef is , nou honden gaan nu los want de vrouwtjes willen geroken worden , en de honden zetten het niet in scene
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.