vrijdag, juni 14, 2024
HomeNieuws uit SurinamePatricia van Ommeren: "Asociaal gedrag en elite manieren NDP'ers moet veranderen"

Patricia van Ommeren: “Asociaal gedrag en elite manieren NDP’ers moet veranderen”

-

Does Travel - naar Suriname

Patricia van Ommeren alias ‘Mama’, bekend in de Surinaamse samenleving als een die-hard lid van de Nationale Democratische Partij (NDP), zegt dat bepaalde personen binnen haar partij alvast hun elite manieren en asociaal gedrag achterwege moeten laten. Indien dat niet wordt gedaan, loopt de paarse partij de kans om wederom slecht te scoren bij de verkiezingen in 2025.

“Je hebt ook goede mannen en vrouwen binnen de NDP. Maar een paar NDP’ers moeten weten dat ze hun asociaal gedrag en elite manieren achterwege moeten laten, want de verkiezingen naderen. Als mensen naar je kantoor komen om je te zoeken, doe niet alsof je niet binnen bent. Al komt die persoon in badslippers bij jou, maar met dezelfde badslippers is die persoon toen voor jou gaan stemmen. Het zijn arme mensen. Niet een ieder beschikt over een jas en das. Behandel ze allemaal hetzelfde, want ze kleuren allemaal dezelfde kleur voor jou. Dat moet binnen de NDP worden veranderd. Het asociaal gedrag en elite manieren van bepaalde mensen”, zegt Van Ommeren.

Volgens de NDP’er heeft de NDP tussen 2010 en 2020 alle moeite gemaakt om een goed beleid te voeren. Het waren slechts de laatste twee jaren toen zaken mis zijn gegaan. Dat kwam deels ook door de protesten van activisten tegen toenmalige president Desi Bouterse. Zij stelt daarom dat zij geen enkele activist gaat ondersteunen in de strijd om de huidige regering naar huis te sturen. Volgens de NDP’er moeten de activisten nu juist blij zijn met de huidige president, omdat zij degenen zijn die in de vorige regeerperiode straatacties hebben gevoerd tegen toenmalige president Desi Bouterse om zo president Chandrikapersad Santokhi in het zadel te helpen.

“Men wilde Chan hebben. Ik hoorde een heleboel uitspraken zoals ik ben moe, ik ben dat en ik ben zo. Wel, toen ze moe waren, zijn ze naar de stembus geweest om de huidige president te kiezen. Ook NDP’ers hebben voor Chan gekozen. Wel nu ben ik ook moe! Ik ga niet gaan om meneer Santokhi weg te halen”, benadrukt Van Ommeren. Zij stelt dat actievoeren tegen de huidige president een kwestie is van ‘Puru bruku, weri bruku’. “Dan ben ik gek!”, aldus Van Ommeren.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

13 REACTIES
 1. Van Ommeren hoeft ons niet te vertellen dat ze niet gek is; iedereen die nog steeds in Bouterse gelooft en nog steeds achter hem.aanloopt, heeft bij herhaling bewezen ongeneeslijk krankzinnig te zijn.


  gemodereerd
 2. Ik ben het ook met je eens. En laten ze die pina van chan nemen. Wie niet kan zoekt het uit. 2025 kijken we wie hersenen hft en wie achterlijk is. Ook ik heb veel NDPets gezegd, jullie arrogantie wordt jullie val.


  gemodereerd
 3. zie je wel debby dat jij van gekken houdt , hoe paarse hoe leuker het spel he
  een afgedankte van die misiekaba


  gemodereerd
 4. @ Debby
  31 maart 2023 Bij 00:08
  Ik ben het ook met je eens. En laten ze die pina van chan nemen. Wie niet kan zoekt het uit. 2025 kijken we wie hersenen hft en wie achterlijk is. Ook ik heb veel NDPets gezegd, jullie arrogantie wordt jullie val.

  Wie ben jij dan wel om dit te zeggen? In ieder geval zijn jouw bijdragen vaak van een niveau waarbij afgevraagd kan worden of je begrijpt wat je schrijft.
  Verder moet Van Ommeren niet zo schijnheilig boontje doen hoor want het is aan de arrogantie en intelligentie van de fascisten van de NDP te danken dat Van Ommeren adviseur was. Dus zij heeft daar van geprofiteerd.


  gemodereerd
 5. Kijk @debby kronkelen als een loopse teef met de staart tussen de benen voor de buurthond Blacky! De voorlaatste postingen van deze paarse krasdagu waren het tegenovergestelde van wat Patricia aka Dikke Bollo zegt als een ndp mama. @debby spuugt alleen gif en negativiteit als het deze regering en mn Chan betreft.
  We zullen merken of Patricia v Ommeren haar oproep indruk maakt.
  Vandaag is het 31 maart 2023!!


  gemodereerd
 6. typisch voorbeeld van de pot verwijt de ketel….MAMA, DIKKE BOLOE PATIE….BEGIN NJIJ JE ASO GEDRAG AVHTEWEG TE LATEN HOOR DAN MAG JE PRATEN.

  Trouwens wie geloofd nog on de NDP??? zeker nadat bekend werd dat jij beleidsadviseur was hahahahahah


  gemodereerd
 7. P. van Ommeren … ik hoop niet dat de NDP je op de kiezerslijst plaats Mei 2025 … een mislukter product bestaat niet. Het zou de defintieve ondergang van de NDP betekenen …. 0,0 zetels.


  gemodereerd
 8. Alweer een onzin uitleg, ongeacht welke partij de regering mocht vormen je bent daar voor de totale samenleving jullie moeten die achterlijkheid achterwege laten om nog met die vlaggen en partij trui te komen aandansen. Ongeacht bouta of chan if ano e go mag je kritisch genoeg zijn om de straat op de gaan dat maakt je geen Jaknikker. Je gaat wel of niet de straat op ye fier a pina ooktoe als die activisten die opkomen. In elk geval het volk is wakker. De mensen die nog dromen dat de ndp/ vhp terug komt ik wens ze suc6, no lob wang partij ma kijk naar je voordeel en als ze het land naar grote hoogten brengen ipv de Staatskast leeg te Plunderen🥱😌. En over arrogantie hou liever je mond want je bent zelf associaal en onbeleefd!!!😒


  gemodereerd
 9. “Je hebt ook goede mannen en vrouwen binnen de NDP.”
  “Volgens de NDP’er heeft de NDP tussen 2010 en 2020 alle moeite gemaakt om een goed beleid te voeren.”
  ==================================

  De grootste leugens die men binnen de NDP in stand probeert te houden.
  Plotseling hebben ze het licht gezien en weten ze het beter dan de afgelopen decennia toen ze de boel hebben lopen besodemieteren.
  Elke regering met een Bouterse signatuur heeft het land keer op keer ter eigen gewin leeggezogen en zo Suriname kapot gemaakt.
  Anders lag het land anno 2023 er niet zo belabberd bij.
  Het wordt tijd dat het volk zo snel mogelijk in het reine komt met die zogenaamde “revo” periode en deze zo snel als mogelijk achter zich laat.
  Zo simpel is het.


  gemodereerd
 10. Zo gek is het niet hoor wat deze dame zegt. Helaas geldt het voor ALLE Surinamers op een hogere positie. Maar ik denk dat zolang de oude topfiguren nog in de ndp zitten zal regeren er niet bij zijn
  daarom moeten mensen als
  ah dien,
  boef a
  Boefdraad
  boeterse opzouten
  weg met Boe, weg met Boe, weg met Boeboelaas.
  en niet BoerenBurgerBeweging, want die wint


  gemodereerd
 11. Ja en zij straalt wat uit. Is ze de mama van de hoeren, ik zou haar niet als volksvertegenwoordiging kunnen accepteren😱


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES