IMEAO-2 start doneeractie om kosten pacemaker leerling te betalen

4
IMEAO-2 start doneeractie om kosten pacemaker leerling te betalen

Een student van het IMEAO-2 in Suriname heeft dit jaar tijdens het voetballen een hartstilstand gekregen. Hij werd door het ambulancepersoneel gereanimeerd middels stroomstoten en daarna afgevoerd naar het ziekenhuis.

De student lag bijkans drie weken in het ziekenhuis en de dokteren hebben een pacemaker voor hem geplaatst om zijn hartritme te reguleren.

Het plaatsen van de pacemaker heeft US$ 15.000 gekost. Het Staatsziekenfonds en het Surinaamse ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting hebben een groot deel van het bedrag gedekt. De student moet echter nog bijkans SRD 70.000 zelf betalen, maar kan zich dat niet permitteren.

De school heeft daarom gemeend om vanaf vandaag tot en met dinsdag 4 april een doneeractie te houden. Donaties kunnen gedeponeerd worden in een speciale box bij de administratie middenblok van het IMEAO-2.  


4 REACTIES

 1. Als alle DNA leden 2000 zetten, ministers 3000, VP 5000 en pres en FL 10.000. Dan is het meer dan genoeg. Is toch te gek voor woorden in dit land. Helpen jullie die jongeman.
  gemodereerd

 2. Oh jeetje wat erg. Hoop dat de student het goed maakt.
  Is er een contact persoon en eventueel telefoonnummer?
  gemodereerd

 3. Aangezien de regering het volledige bedrag betaald heeft, hoop dat ik jullie het opgehaalde geld terug geven.

  En direct stoppen met de actie.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.