Amoksi: “Nog geen informatie over locatie Bordo”

8
Bordo

Hoewel ABOP-voorzitter tevens vicepresident van Suriname Ronnie Brunswijk een maand terug had aangegeven dat Joël ‘Bordo’ Martinus zijn zaken in orde komen en hij heel binnenkort tevoorschijn zal komen, is er volgens minister Kenneth Amoksi van Justitie en Politie nog geen enkele informatie bekend over de locatie van Martinus, die ook wel bekend staat als ‘Money Hond’.

Bordo is vanaf november van het vorig jaar niet meer in het openbaar gezien. Er zijn aanwijzingen dat hij in het buitenland zit. Hij en Clifton Jongaman worden nationaal en internationaal opgespoord. Ze zijn verdachten in een moord- en drugszaak en staan beiden op de Red Notice Interpollijst.

Amoksi stelde woensdag kort voor aanvang van de wekelijkse Raad van Ministers vergadering tegenover journalisten dat de opsporing in deze zaak door de Surinaamse politie wordt gedaan, onder aansturing van het Openbaar Ministerie.

“Zodra er informatie binnenkomt en we meer weten over de locatie en dergelijken, dan wordt hij wel opgepakt. Maar zover ik weet is er geen andere informatie omtrent hun locatie bekend”, aldus Amoksi, die net als Bordo ook uit de gelederen van de ABOP komt.


8 REACTIES

 1. Laat Amoksie mij een grote Brick geven hoor. Onlangs was er toch een video verschenen van Bordo kort nadat Brunswijk had aangekondigd dat a Torie fu Bordo o go setie.

  Dus Amoksie djie mi EDEH blo yere mi mang.
  gemodereerd

 2. Waar is deze crimineel voor het laatst waargenomen in Suriname en met wie? Waar is zijn celephone contact voor het laatst waargenomen door de provider waar hij een contract mee heeft in Suriname?

  Wat is zijn laatste woonplaats in Suriname, waar men hem gezien heeft?

  Als de politie een geldbedrag op zijn hoofd plaats is hij zo gevonden in het dorp Suriname.
  gemodereerd

 3. Ik denk niet dat K@ Moksi Meti Bordo zal vinden(bewust)
  ten eerste is hij een soort genoot. Ten tweede is Bordo een
  partij genoot, dus hij kijkt wel uit.En aangezien Bordo goed
  in de slappe was zit, kan hij later nog goed van pas komen
  later. Het is gewoon een bandieten teringzooi hier in het drugs-
  staat. ”De ene is corrupter dan de ander” en het is, niet etnisch
  gebonden.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. Op het moment dat de Powisi (bos kip) van Amoksi gouden tanden heeft gekregen, worden de Money hond en zijn roedelgenoot meteen opgepakt.
  gemodereerd

 5. mensen deze amoksi zit onder de plak van brunswijk , brunswijk zal wel weten waar die hond is , en die amoksi zei ook dat hij niet weet waar hoefdraad zich bevindt , dus een koppel vindt al plaatst tussen de abop en de ndp , mensen het einde van Suriname is aanstaande
  gemodereerd

 6. @ WAT

  Wat bedoel je, met het einde van Su is aanstaande ??
  Su is al allang naar de klote, en dat is in 1975 begonnen!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 7. @WAT moest zeker de rechter hand geweest zijn van DDB en omdat hij de daad niet mocht doen in 1982 heeft WAT sinds dien een haat voor DDB en paarse ratten. @WAT was de brein in 1982 maar heeft het niet plan mogen voltooien.
  gemodereerd

 8. @ zwartemans complimenten voor je commentaar.

  Su is idd naar de kloten, en dat is in 1975 begonnen, we hadden NOOIT onafhankelijk moeten worden!!!!!!!!!!!!!!!
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.