Zoekactie naar 18-jarige die vijf dagen vermist wordt te Poesoegroenoe

1
Poesoegroenoe Suriname

De werkgever van een 18-jarige arbeider in Suriname, deed afgelopen zaterdag aangifte van vermissing van de jongeman bij de politie van Atjoni. De arbeider in kwestie was in het dorp Poesoegroenoe werkzaam voor een houtconcessie.

Hij was niet bekend met het bos. Nadat men erachter kwam dat de jongeman nergens te vinden was, werd de politie van Atjoni ingeschakeld. Die startte een zoekactie, echter zonder het gewenste resultaat.

Vernomen wordt dat de jongeman van Moengo is. Zijn persoonsgegevens zijn nog niet bekend bij de politie en de familie is nog niet op de hoogte van de vermissing.

De zoekactie wordt voortgezet door de Surinaamse politie en door de medewerkers van de houtconcessie.


1 REACTIE

  1. Mooie afloop voor deze jongeman, hoe heeft hij volgehouden wilde vogels of kaaiman, of boa gegeten mischien wel bizar verhaal. Op de Himalaya gebergte mag men ook niet meer alleen of met groep wel gaan wel met een gids omdat personen vermist raken en niet meer terug worden gevonden. Opgegeten worden door een grote monster een aap of een tijger of mischien een grote slang. Brrr
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.