zaterdag, mei 25, 2024
HomeOnderwerpenToerismeBritish Airways begonnen met vluchten van Londen naar Guyana

British Airways begonnen met vluchten van Londen naar Guyana

-

Does Travel - naar Suriname

Sinds maandag voert British Airways een tweewekelijkse vlucht uit tussen Londen en Guyana met een tussenstop op St. Lucia. De route wordt onderhouden door een Boeing 777-200ER met een capaciteit van 332 passagiers.

Het Verenigd Koninkrijk (VK) heeft vorig jaar oktober de visumplicht voor Guyanezen opgeheven, die het land willen bezoeken. Dat maakte de Britse Hoge Commissaris voor Guyana, Jane Miller, bekend tijdens een persconferentie met president Irfaan Ali.

Miller legde uit dat deze visumafschaffing alleen van toepassing is op Guyanese reizigers die het VK voor maximaal zes maanden willen bezoeken. Ze zei ook dat de afschaffing van de visumplicht een ‘echt teken’ is van de groeiende relatie tussen het VK en Guyana.

President Ali zei dat deze overeenkomst is bereikt na besprekingen tussen de voormalige Britse premier Boris Johnson en koning Charles.

Het staatshoofd van het buurland van Suriname, gelooft dat deze stap zal helpen om meer handels- en zakelijke relaties tussen de twee landen te stimuleren.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

3 REACTIES
 1. En Suriname blijft dromen van zo een moment om ook weer visumvrij naar de ex kolonisator te kunnen vliegen. Maar helaas pindakaas gaat dat feestje voorlopig niet van de grond komen vanwege onze geweldige drugssmokkelaars en witwassers


  gemodereerd
 2. UK staat buiten de EU en kan zelfstandig bepalen en zaken met haar ex-koloniën just like that doen, zonder rekening te houden met andere bondgenoten of verenigd in de EU.

  Voor Nederland is het een stukje moeilijker, omdat ze ook met de andere EU landen rekening mee moet houden. Het zou voor Nederland of andere moederlanden eenvoudiger worden als alle EU landen die kolonies hadden dit mogelijk maken om in de EU te komen. Dus een gemeenschappelijke mening hierin te nemen en toestemming geven aan hun ex-koloniën om in de EU te komen.

  Want als Nederland dat doet geeft het een precedent dat alle moederlanden het ook doen voor hun ex-koloniën.

  UK geeft wel aan haar ex-koloniën om binnen te komen, ao USA, Canada, Australië, Guyana, enz.

  UK gaan vanuit dat zij nog bepalend zijn in de wereld en dat zij nog steeds bepalend zijn in de wereld. Belangrijk zijn ze wel met hun Engelse taal, leger en kapitaal, industrie, goudhandel, enz., maar China verschijnt ook aan het firmament en blaast al stevig haar partituur dat overal gehoord wordt in de wereld. Straks draait de hele wereld om China, medicijnen, crediteuren, munteenheid, elektrische auto’s, zonnepanelen, hun leger, hun industrie en hun producten, enz. die alleen om hun prijs, maar ook om de kwaliteit veel gevraagd is in de wereld. VH en Eu, USA heeft dan het nakijken. Want Rusland is al een bedreiging voor hen, maar Rusland is ook een bondgenoot van China. Al is er niet veel liefde op dit moment. China is bezig met haar nieuwe zijden route/ passagiers trein- en goeder en vervoer door Kazachstan naar de EU. OOk met hun zeehavens zijn ze nu een stevige partij in de wereldhandel als het om goederen vervoer over de wereldzeeën gaat.

  De UK, EU, USA die de grootste debiteur van China is mogen wel uitkijken.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES