zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAlert buurmeisje betrapt dief, die kort achter elkaar twee keer inbreekt bij...

Alert buurmeisje betrapt dief, die kort achter elkaar twee keer inbreekt bij buurman

-

Does Travel - naar Suriname

 
Een alert buurmeisje aan de Ramnarain Oemrawweg in Suriname heeft woensdag een verdacht figuur op het achtererf van haar buurman gezien. Ze alarmeerde haar buurman, die op zijn beurt de politie inschakelde.

De wetsdienaren van Livorno gingen na de melding naar de locatie, maar voor de aankomst van de sterke arm had de verdachte de plaats verlaten.

Na ongeveer een uurtje kwam de verdachte terug op het adres om wederom goederen weg te nemen. Dit keer werd hij door de inschakelde politie in de kraag gevat.

Het gaat om de 52-jarige Lucient G., die een emmer in zijn bezit had waarin hij enkele meters isolatie kabels had bewaard.

De benadeelde herkende de goederen positief. De verdachte was op een fiets. Ook het rijwiel is door de politie in beslag genomen. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is Lucien in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
 1. Met dank aan de alerte buurmeisje en de politie is de boef in de gevangenis waar hij hoort te zijn.En nu flink straffen deze boef.


  gemodereerd
 2. Door samen werken kunnen wij burgers/ bewoners van Suriname de criminaliteit in de republiek Suriname sterk verminderen en tegen gaan. In uw wijk, straat.

  Dit meisje is het schoolvoorbeeld hoe het moet. Ze zag de dief bij buurman in breken. Had contact met de buurman en gaf dit door als eigenaar van het woonhuis op zijn adres. Die had weer contact met de politie, die naar het woonadres ging.

  Zo zien we duidelijk dat door oplettendheid van burgers als ze criminelen zien in hun straat, adres, wijk, winkel, pand, enz ze dit door middel van hun celephone de eigenaar en politie op het telefoonnummer 115 hiervan in kennis kunnen stellen.

  Ook kan men met de celephone ook foto’s maken voor de politie en of eigenaar waar de crimineel/ criminelen bezig zijn in te breken.

  Samen Werken, Samen Sterker is daarom
  de leus van de VHP voor een betere Suriname.

  Een grote applaus voor dit meisje, dit soort mensen heeft Suriname nodig, om de republiek Suriname goed op de wereldkaart te zetten, wat betreft, veiligheid, criminaliteitbestrijding en criminaliteit vermindering, orde en rust.

  Hierdoor ontstaat een veilge en rustige samenleving.

  Dit meisje heeft het goede voorbeeld geven aan de Surinamers hoe het hoort en om er voor te zorgen dat de straat, wijk waar je woont veilig en rustig blijft en dat alle Surinamers dit goede voorbeeld ook gaan op volgen voor een veilige Suriname.


  gemodereerd
 3. Buren soap positief einde, geweldige buurmeisje maar in nl heb ik demonische schreeuw buurvrouwen meest. Ik moet af en toe grote keel opzetten om de schreeuw demonen in haar te kalmeren wel erg vermoeiend voor mij. Tja in nederland diarree om van te krijgen van al de demonen buur ellende.


  gemodereerd
 4. Politie: hoe heet u
  Dief: Luciano
  Politie: adres
  Dief: hier en daar
  Politie: geboortedatum
  Dief: 30 feb 1970
  Politie: waar?
  Dief: onbekend
  Politie:Beroep
  Dief: hardwerkende notoire dief, boef, rover en inbreker.
  Politie: hobbies?
  Dief: alcoholgebruik, marihuana roken en vaste klant van betting shops.🤣🤣🤣🤣🤣🤣


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES