Maisha Neus vindt vernieling DNA-gebouw op 17 februari terecht

71
Maisha Neus vindt vernieling DNA-gebouw op 17 februari terecht
Beeld (c) D-TV Express

Activist Maisha Neus, één van de trekkers van de ‘Alles Plat’ protestdemonstratie op vrijdag 24 maart, vindt de vernieling van het gebouw van De Nationale Assemblee in Suriname (DNA) op 17 februari, terecht. Ze zei dat in een gesprek met D-TV Express.

“Dat zijn de 51 volksvertegenwoordigers en die vertalen de stem van het volk. En als ze niet luisteren, dan was dit een zeer sterk psychologisch en spiritueel signaal. De mensen hebben echt hun woede daar botgevierd. Wij hebben ze daar geplaatst en wij mogen ze aansprakelijk houden voor wat ze doen. Als ze niet luisteren, dan geldt: wie niet horen wil moet voelen”, zegt Neus in een interview met de zender.

Neus, zelf ook voorzitter van de Surinaamse politieke partij Strei! en iemand die vanaf 2017 diverse protestacties heeft gevoerd, stelt te begrijpen dat op een gegeven moment vreedzame protestacties ophouden; vooral wanneer deze acties gevoerd worden tegen een regering die niet luistert, maar blijft praten.

“Op een gegeven moment stuur je het volk dan richting wanhoop, geweld en frustratie”, aldus Neus, die wederom benadrukt geen enkele vergunning voor deze actie te zullen aanvragen.

De activist benadrukt dat het de taak van de overheid is om ervoor te zorgen dat het geval van 17 februari niet weer wordt herhaald op 24 maart, omdat de groep trekkers gaat voor een vreedzame actie. “Surinamers zijn qua aard vredelievend. Tenzij je ons zoekt. Daarom is het van belang dat de politie stopt met hun buitensporig optreden en in opdracht van hogere hand bepaalde zaken te doen. Want de politie voelt het ook. Wij komen in vrede, dus fight niet met ons”, aldus Neus.

Zij verwacht een grote opkomst aanstaande vrijdag.


71 REACTIES

 1. Wie is zij als zij zoveel aanhang had was ze ook als parlementariër gekozen, dit is protesteren buiten de democratie om zo werkt het niet in de wereld. Kijk maar wat de revolutie heeft gebracht dit soort individuen kennen de geschiedenis en willen alleen maar aandacht.
  gemodereerd

 2. Wat een achterlijke wijf, en ze wil in het DNA komen met
  haar ”apen gedrag” wat ze wilt is het vernielen van Land,s
  eigendom. En wie moet voor de schade opdraaien ? Juist:
  de belasting betalers, wat een dom wijf zeg. Ze moeten haar een paar jaar op Boma plaatsen, tussen al die hitsige kerels. daar! ”Dang a tori seti, aw kis ing verstang”.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. Maisha ik twijfelde altijd al aan je intelligentie niveau en nu is het bevestigd. Het gaat mijn gezond verstand te boven dat je vernielingen goedkeurt!!! weet je dan niet dat het met onze belastinggelden weer hersteld moet worden?? je bent dommer dan dom! wat voor signaal zendt je naar de vernielers?? Pakkitow heeft gelijk om niet met je mee te werken want je spoort niet.
  Je bent even erg als de plunderaars, rovers en vernielers.
  Deze uitspraak van je is groenlicht voor dat stelletje idioten die heeft geplunderd en vernielt op 17 febr. Je kan hand in hand met ze lopen in de domineestraat.
  Ik hoop echt dat de andere leden van organic en andere activisten zich distantiëren van je stomme idiote uitspraak. I las ing!
  gemodereerd

 4. Ik ben het absoluut NIET eens met Maisha: Het vernielen van het DNA gebouw keur ik af.

  Met andere woorden keurt Maisha het in elkaar slaan van DNA leden dan ook goed omdat ze hun werk niet naar behoren hebben gedaan.

  Maisha sorry yere!!
  gemodereerd

 5. Wat ik nog wil zeggen tegen Maisha: Ik zou niet op hetzelfde podium willen staan met mensen als Marcel Oostburg en Randy Feller, twee Die Hard Boutamangs.
  gemodereerd

 6. Eens zag in de supermarkt een kind bijna een meter hoog springen,dwingend om de moeder een koek te laten kopen die in schap lag.En huilen dat dat kind deed.
  Neus doet mij aan een kind denken die haar zin niet krijgt en dan alles kort en klein slaat.Ze verschilt niet veel van Lonnie.
  gemodereerd

 7. Ik durf te wedden dat de opkomst bedroevend laag zal zijn bij deze protestactie.
  gemodereerd

 8. mevrouw neus kan met haar nederlands paspoort rustig met de klm naar holland vliegen wanneer ze wil. wij zitten hier met de gebakken peren en de vernielingen. wanneer haar partij in het parlement zit zal deze mooie surined anders fluiten
  gemodereerd

 9. Al’s ik UW huis gaat breken moet u dat ook terecht vindn toch maisha, haha wat een denken van u maisha? Uw hersenen moeten nog ontwikkeld worden
  gemodereerd

 10. Wat denkt deze mevrouw van zichzelf wel wie ze is. Denkt zij dat ze boven de wet staat? Wat een onzin verkondigt deze vrouw wel niet. Als men zich nog steeds door deze achterlijke narcist voor het karretje laat spannen die puur voor eigen gewin is en zelf niets heeft bereikt, alleen over de rug van een ander dan oeng dong na ka. Dus als je tanden uit smoel worden geslagen met al die onzin die je verkondigt dan is het meer dan terecht toch, want je bent een principieel mens toch! Mi mars papa.
  gemodereerd

 11. Reactie komt na actie. De idioten hebben gedacht, we schieten de Sur weg. Dan krijg je dit. Ze moeten niet alleen Domineestraat en omgeving beveiligen maar ook noord. Volk pinaart en komt op voor zichzelf en je komt met geweld?? Wat wil je dan.
  In oorlog weet je nooit welke kant het opgaat.
  gemodereerd

 12. @Activist Maisha Neus:
  “Op een gegeven moment stuur je het volk dan richting wanhoop, geweld en frustratie…”

  Wanhoop en frustratie zijn menselijke emoties, die begrijpelijk zijn in erbarmelijke tijden.
  Geweld echter is nooit te vergoeilijken, want dat lokt nog meer geweld uit en leidt tot niet te beheersen escalaties waar niemand beter van wordt. Reacties vanuit basale menselijke emoties, zoals wanhoop en frustratie verdringt ieder intellectueel handelen, waardoor men uit het oog verliest waar het werkelijk om gaat. “Geweld is geen burgerrecht, maar een ‘criminele’ daad (tenzij het uit zelfverdediging is)”

  Plunderingen of soortgelijke uitspattingen zijn een teken van zwakte en benadelen vooral hen, die economische pilaren zijn, waarop een natie gebouwd is. Opkomen voor je ‘democratisch recht’ betekend niet, dat je je medemens geweld aandoet en daardoor een nog onoverzichtelijkere situatie creëert. Dit is één van de kenmerken van een ‘bananenrepubliek!’

  Demonstraties, vrijheid van meningsuiting en stakingen behoren wèl tot de burgerrechten en dienen zoveel mogelijk nagestreeft te worden. Vernielingen van regeringsgebouwen verstoren het democratisch proces, omdat het gebouwen zijn die – in dit geval – een democratisch gekozen regering vertegenwoordigen en zijn dus eigendom van ‘het volk’ en met name ‘de belastingbetaler.’ Indien mevrouw Maisha Neus, het vernielen van regeringsgebouwen of elk ander soort vernieling steunt, dan vraag ik mij of op welke basis haar politieke partij gestoeld is. Zij schept hiermee een precedent om het recht in eigen handen te nemen, waardoor het wettelijke gezag, de toekomstige democratische processen niet meer kan waarborgen.

  Mevrouw Maisha Neus zegt: “Als ze niet luisteren, dan geldt: wie niet horen wil moet voelen.”
  Deze redenering werd ook gebruikt door de slavenhandelaar jegens de tot slaafgemaakten.
  Wat ik hiermee wil zeggen is: “dat we geen ‘slaaf’ moeten worden van onze eigen handelingen”. Je kunt niet zeggen dat je in vrede komt en tegelijkertijd, geweldadige handelingen steunen!
  *
  Om met MULTATULI (Eduard Douwes Dekker) te spreken:

  “Er is maar één adel, die kroon behoeft noch tabbert.
  Zijn strijdperk is het licht,
  zijn schild is de waarheid,
  zijn kampvechter is de geschiedenis der mensheid
  en zijn zwaard is het woord.
  *
  Tang bun
  gemodereerd

 13. Ok. Dan verklaart ze hiermee haar eigen huis en bezittingen ook vogelvrij. Want velen zijn ook haar zat.
  gemodereerd

 14. Zo mevrouw Neus zet aan tot vernieling van overheidsgebouwen. Haar volgelingen zullen dit horen, dit lezen en van mening zijn dat dit ook moet gebeuren.
  Trump riep ook zoiets bij de bestorming van het capitool
  Een politicus die aanzet tot vernieling kan in mijn ogen NOOIT een goed politicus zijn.
  Een paar weken geleden las ik het boek – de schilder van Barcelona van Ildefonso Falcones.
  Mevrouw Neus toont gelijkenissen met een van de hoofdpersonen, Monserrat
  Hopelijk vergaat het haar niet op dezelfde wijze

  Het kan niet, het mag niet en het zal ook niet zo zijn dat de regering, die gekozen is dor het volk!!! zwicht voor een handvol oproerkraaiers. De volgende regeringen staat dan hetzelfde te wachten.
  In een democratie heb je je stem gegeven, als je spijt hebt dan dien je te wachten tot het volgende moment dat je weer je stem mag uitbrengen. Al ben je het niet eens met het beleid.
  Bonden en de oppositie zijn de instituten die moeten ageren tegen het beleid.
  Met name het plaatsen van vrienden op posities waarvoor ze niet gekwalificeerd zijn
  Persoonlijk vind ik dat de Centrale Bank gruwelijk heeft gefaald. Echter, dit schijnt gewoon te mogen, want er volgt geen sanctie. De hoofdtaak is toch stabilseren van de interne en externe waarde van de SRD! Is dit enigszins gelukt? Zijn de juiste instrumenten gebruikt?
  Twee keer volmondig NEEN
  De governor mag gewoon blijven zitten

  Beste Waterkant, ik zie dat reacties op het forum tegenwoordig pas veel later worden geplaatst dan ik gewend was en ben van een forum.
  Wat is de reden? Een gebrek aan moderators?
  gemodereerd

 15. A SMA DIES E SMOKO OF AI HAAR LIJNTJES.

  EN EDE SEE ZWAKKI.

  FAI KAN TAK SO WAN SANI.

  DA SKOWTOE MOES KONG IEN ACTIE DIRECT WANT DIT IS GROENLICHT WEER VOOR VRIJDAG. A NO KAW KA DEN IEN A EDE.

  GEEN VERGUNNING TOCH AI LUL. OW TJA SMA KON NA STRATI OVERWEGEND NDPERS OMDAT DDB O SROTO 31 MAART. DUS DO SKOP HEL BAKA.

  POLITIE EN MILITAIREN: GEBRUIK GEEN TRAANGAS OF WAT. SCHIIET MET HEET LOOD OP DEZE GASTEN. ZE HEBBEN GEEN ANDERE OPLOSSING DAN WAT KOM JE OP STRAAT DOEN.

  IEDERE KOE WEET DAT BOUTA ADHIN NANGA HOEFDRAAD NJANG A KONDRE PLAT DA SAI WANI. HEB JE OPLOSSING????NEE TOCH.

  WEL MEISJE OF HOE JE NAAM IS: EEN STEVIGE KOTI GO HEB JE NODIG. NIKS ANDERS.

  HOPELIJK KRIJG JE DIE KOTI GO OOK WANT JE BEDELT EROM.

  WE GAAN NU JE KONT BLAUW TATOEREN.
  gemodereerd

 16. na deze uitspraak moet per vandaag de hele binnenstad hermetisch tot nader order worden afgesloten.

  Santokhi mag niks aan het toeval overlaten.

  de les van 17 februari is voldoende.

  met dit bericht wordt openlijk groenlicht gegeven tot plunderen en vernielen.

  roep deze meid op en voel haar aan de tand

  SLUIT DE STAD HERMETISCH AF TOT 15 APRIL 2023. NIEMAND HOEFT DAAR TE KOMEN. GA PROTESTEREN ACHTER ZANDERIJ OF MATTA OF POWAKKA.

  NIET MEER IN DE STAD!!!!!!!!!!!!
  gemodereerd

 17. Deze misbaksel is duidelijk onder invloed van drugs….Brunswijk `investeert` in Maisha Neus
  Bron: Culturu.com 8 januari 2022,
  Nadat Joel Martinus, beter bekend als ´Bordo´ in zijn Live video op Facebook heeft aangehaald dat Maisha Neus, voorzitter van partij STREI, geld heeft ontvangen van de Vice President (VP)
  gemodereerd

 18. Maisha Neus aangehouden voor rijden onder invloed
  12 september 2019

  Maisha Neus. Foto: Suriname Herald
  Activiste en politica Maisha Neus (33) van de politieke partij Strei! is vanmorgen aangehouden voor het rijden onder invloed. De politie van Kwatta was vanmorgen bezig met een wegcontrole op de Kwattaweg en Neus werd tijdens de controle staande gehouden. De afdeling Public Relations van het Korps Politie Suriname (KPS) bevestigt de aanhouding van Neus tegenover Suriname Herald.

  Op de plek constateerde de politie dat Neus vermoedelijk onder invloed was van alcohol. Neus werd overgebracht naar het politiebureau Kwatta ter ontnuchtering. Hier moest ze een blaastest doen om te zien hoeveel alcohol ze had genuttigd. De blaastest meet het alcoholpromillage. Bij de ademanalysetest blies ze 695 microgram alcohol per liter uitgeademde lucht. Dat is driemaal het toegestane alcoholpromillage. Het maximale toegestane alcoholpromillage is gesteld op 220 microgram.

  Na ontnuchtering werd ze aangehouden en voorgeleid bij een hulpofficier van justitie. Na overleg met het Openbaar Ministerie en na te zijn verhoord, werd ze heengezonden. Haar rijbewijs is ingevorderd. Met betrekking tot het invorderen van haar rijbewijs wordt een dossier opgemaakt en voor verdere afhandeling opgestuurd naar het parket.
  gemodereerd

 19. Kijk nou goed naar haar gezicht,ze is onder invloed,A TJIPPY …OUDEZIJDS VOORBURGWAL AMSTERDAM is calling.
  gemodereerd

 20. Haar defectocratiese standpunt is het neusje van de zalm. Ik ben niet gekozen dus maar alles plant leggen, vernielen of stelen. Zo zie je de koeparies. Geen van deze zogenaamde lijders heeft een idee wat de oorzaak is. Namelijk 4 miljard aan leningen van bouta en boefdraad dat nu met rent moet worden afgelost. Sommige van die leningen kwamen met 10 % rente terwijl de wereld leende tussen 1 en 2 procent.
  gemodereerd

 21. Ik zou deze drugsverslaafde vrouw adviseren om terug te keren naar Nederland,omdat het P C S vol zit,en Suriname geen AFKICKCENTRUM voor DRUGSVERSLAAFDEN heeft.
  gemodereerd

 22. Hoe kan iemand, die ambities heeft het land te besturen, zo iets storms en niet vooruitstrevends zeggen? Neus édé nanga en noso boró (Neus haar hoofd en neus zijn geboord). Neus lijkt wel door de ratten besnuffeld.
  gemodereerd

 23. @JZwartmans 21 maart 2023 Bij 10:31
  …Ze moeten haar een paar jaar op Boma plaatsen, tussen al die hitsige kerels. daar! ”Dang a tori seti, aw kis ing verstang”.

  Beste JZwartmans,
  Mevrouw Neus doet haar betoog teniet door de ‘vrijheid van meningsuiting’ te besmeuren met het steunen van geweldadige handelingen, zoals u, uw betoog irrelevant maakt met het aanzetten tot nog grovere geweldadige handelingen (lees: ‘groepsverkrachting.’).

  We zullen op deze manier nooit tot elkaar komen, als we elkaar met beledigingen en ‘verbale kots’ blijven bestoken, in plaats van met argumenten. “Als de ene hand, de andere wast, dan worden ze allebei schoon”.

  Om met uw woorden te spreken: “sari tori.”
  Nog veel geluk èn ‘wijsheid’ toegewenst!

  Tan bun
  gemodereerd

 24. Who the hell are you ! Donderop naar NL. Je bent omgekocht door de paarse, gele om dit srt nonsens uit te kraaien. Schaamteloze dronkaard. Shame in you !!!!!
  gemodereerd

 25. De uitspraak uit je nek lullen kende ik wel. Uit je neus lullen zie ik voor het eerst.
  gemodereerd

 26. Neus .ze moeten je opsluiten
  Met 20 man in de cel
  Dan merk je zelf wie niet horen wil
  Moet voelen
  gemodereerd

 27. De meest ordinaire drankorgel en snuifkikker die in Suriname rondloopt. Dit soort lawmang moeten ze heel lang opsluiten. Deze mevrouw is niks waard behalve dat zij met haar rommel de aandacht probeert te trekken. De laatste 3 jaren heeft Suriname heel veel low budget personen gekend. Daar is mevrouw Neus er 1 van. Mensen die vaak denken dat ze iets zinnigs te vertellen hebben maar alleen maar poep en morserij uitkramen.
  gemodereerd

 28. @Toussaint👏👏👏👏👏👏👏
  Mevr. Neus kijk eens een keertje verder dan je neus lang is, bied je verontschuldigingen aan. Gebruik van geweld is nimmer goed te praten, foei toch.
  gemodereerd

 29. Maisha zit achteraf het ontaarden van de demonstratie in geweld en plunderen goed te praten. Neemt geen verantwoordelijkheid als organisator voor het verloop van de demonstratie en tracht de schuld bij de overheidsdiensten te leggen. Dergelijke geweldsuitbarstingen passen niet in een democratie. Voor mij ligt de grens toch echt bij eventuele korte bezettingen en blokkades!
  Dit ontaardt in “de macht van de sterkste” en ontaard meestal in een politiestaat. Linksom of rechtsom.
  gemodereerd

 30. Mag M. Neus niet haar mening geven???????? M. Neus …. you damn wright !!!!!!!

  Figuren als Jogi, Gajadin, bounty van Samson, man/wijf Dijksteel hadden ze een flink pakslaag moeten geven.

  De rascistische hindoestanen die op dit forum reageren, mogen WEL hun mening geven,
  ze mogen WEL schelden, de zwarten van alles en nog wat in de schoenen schuiven;
  dat mag nooooooh !!!!!

  Geweld kun je ALLEEN met geweld beteugelen … dat is mijn persoonlijke mening, de mening van een oud-strijder !!!!!!!!!!!
  gemodereerd

 31. Neus is geschoold..maar achterlijk.
  Dat was heel vroeger al zo met die neuzen.
  gemodereerd

 32. hoe dom mens is dit zeg
  men probeert het land op te bouwen naar
  jaren ellende dan krijg je dit weer
  welke school heeft ze gezeten
  voor deze press heb ik niks van haar gehoord
  dus heeft alleen maar te maken dan haar bevolkings groep
  aan de macht moet zijn
  maar wat is er in al die periode gebeurt niks
  nu gaat iemand anders het proberen om puin te ruimen word hij tegen gewert
  bedant voor je steun dom mens
  gemodereerd

 33. Net zo erg is het ,als je de winkels vernield , kijk als de mensen kramperen, geen eten kunnen kopen, je kind geen maaltijd kunnen geven voor dat die naar school gaat, is dat heel erg,
  dat moeten we ook begrijpen, maar vernielen is dom, al het goud dat wordt uitgegraven dat moet in de Surinaamse kas, en natuurlijk bewaken dat is voor de bevolking en niet voor een eenling.
  gemodereerd

 34. Dit is typisch een voorbeeld van bekrompen denken. Zo denken de meeste Surinamers en ze zien niet dat het allemaal verloren geld is, Wie wilt dan zaken doen met zulke leeghoofden. Daarom gaat Suriname nooit vooruitgaan. Ung dong moro kow baka sé. Kom dan met een oplossing i.p.v. de boel te slopen.
  gemodereerd

 35. Alleen wie kan opbouwen, mag vernielen.
  ― Mahatma Gandhi
  Indiaas politicus 1869-1948
  gemodereerd

 36. Op één gebied vormen suri’s een eenheid.
  No intruders, buitenlanders ongewenst.
  Dit deel is nog niet geland…..
  Ik voorspel weinig animo.

  Quote:
  “Psychologisch en spiritueel signaal’
  Unquote.
  Huh! Zoals gewoonlijk zat die journalist haar verdwaast aan te staren, LSD, nooit v gehoord. Luisteren, Samenvatten, Doorvragen. Id-tv is sensationele rommel!

  Dit mens gelooft heilig dat zij de enige op aarde is die suri kan redden, arm schaap.
  Het brouwsel v die jorka-soepoe zal je zelf moeten opslurpen. RTS: Return To Sender!
  gemodereerd

 37. Die crazy Maisha zit ook in dat corruptie wereld torry ze heeft geld gekregen daarom kakelt ze als een vogel
  gemodereerd

 38. Pak haar op wegens opruien en stuur haar terug naar NL als ongewenste vreemdeling. Achterlijk viswijf.
  Alleen blacks geven gehoor aan dergelijke oproepen andere bevolkingsgroepen hebben daar geen tijd voor.
  gemodereerd

 39. Ik ben helemaal niet eens met deze dame om vernietiging van overheidsgebouwen (DNA gebouw), goed te praten. Wat ik wel kan zeggen is, dat er wel een hoop gespuis en ongeschoolde leden in dat gebouw plaatsnemen. Leden die bezig zijn voor hun eigen belang, denk aan de grondroof van het Sabaku project. Waarom moesten de heer Jogi van de VHP en meneer Knippa van de ABOP beiden twee percelen krijgen. Als parlementslid moet je het goede voorbeeld geven. Dit alles wekt behoorlijk wat ontevredenheid bij het arme volk. En de president kijkt ernaar en doet helemaal niets. Het OM slaapt met open ogen in dat land.
  gemodereerd

 40. Mevrouw Neus je bent zo mooi van buiten en dan weer zo lelijk van binnen.
  Das wel een enorm groot tegenvaller.
  Kijk marsha iedereen maakt fouten maar er zijn heel weinigen die hun fouten kunnen toegeven.dat kunnen alleen de grootste ter aarde.
  gemodereerd

 41. Kern van de demonstraties was de toenemende armoede en de exorbitant hoge prijzen van levensmiddelen en brandstof, wat tot frustraties leidt. Bovendien voelt de burgerij zich niet gehoord door de voksvertegenwoordigers en het staatshoofd. Kijk naar de reden achter de vernieling. Kijk naar het waarom en het hoe en het waardoor. Dit zit veel dieper dan alleen maar de boel kort en klein slaan. Opmerkelijk dat Kirpalani niet geplunderd is, maar wel de Chinese winkels. Zouden de plunderingen selectief zijn, ondanks de volkswoede?
  gemodereerd

 42. Oppakken. dit is aanzetten tot geweld. OM u heeft een zaak. Al is het uiteindelijk met een fikse boete
  gemodereerd

 43. Ze moeten mevrouw neus opsluiten
  In een cel met 20 man
  Dan zal ze merken wat de betekenis is van
  Wie niet horen wil moet voelen
  Dan gaat ze echt voelen
  gemodereerd

 44. Maisha Neus vindt het geweld van 17 febr. spiritueel ingegeven…😝🤣🤣🤣
  Aay mi Gado, waar moet het heen?
  gemodereerd

 45. Aaai Maisha,

  Ik ben altijd wel een voorstander geweest van jouw denkwijze en strijdkracht, maar wat je hier verkondigd is bullshit. Dit soort geweld en vernielingen kan je toch niet goedkeuren? Kom op zeg?!
  En ik moet zeggen; wat een verstandige mensen reageren hier op dit onderwerp zeg. Geeft me een positieve vibe.
  gemodereerd

 46. ai famiri, mevrouw Neus trekt een lange Neus naar de democratie!!! Geen wonder dat ze niet goed kon functioneren in Nederland. Trieste zaak neusje.
  gemodereerd

 47. Maisha Neus gaat vaker plat (op haar rug) want dat lijkt haar roeping te zijn . HOERa.HOERa,HOERa.
  gemodereerd

 48. Pico Wat heeft President Trump te maken met wat er in Suriname. gebeurd.Als je in Amerika woont kan je oordelen.Hy kan Julie helpen met wateroverlast en andere problemen.
  gemodereerd

 49. Maisha Neus spreekt nu dezelfde taal als bullshit Bouta.

  Welk deel van het volk vertegenwoordigt Maisha Neus en Co ?

  De paarse paniekzaaiers hebben vorig keer van de gelegenheid gebruik gemaakt !
  Echter hebben Maisha Neus en Co totaal geen draagvlak in de samenleving.

  Niet storen, wij werken aan een beter Suriname.
  Justitia Pietas Fides. Krakti !
  gemodereerd

 50. Dit is een ander interview en een ander verhaal. Maisa komt nu met een ander verhaal, Damage control heet dat. Of te wel. Draai konterij.
  Overigens vertegenwoordigen de relle schoppers niet de 600.000 Suries!
  gemodereerd

 51. neus vindt vernielingen aan overheidsgebouwen en plunderen en vernielingen bij ondernemers en ook molesteren van ondernemers terecht , ja als je van de duivel houdt dan vindt jij dat normaal he neus , maar meer dan 50 reacties hier geeft aan dat je af als een gieter , als jij beschikt over een Nederlands paspoort , dan moeten die Nederlanders dit per direct intrekken en jij neus bent dan een ongewenst persoon in Nederland en de EU , want jij zaait haat en verderf en zulke vrouwen?? als jij neus willen ze daar niet meer hebben
  gemodereerd

 52. @StadsGerillia….ze mag haar mening geven maar geweld, plunderingen, vernielingen goedpraten is oproepen tot bandeloosheid en dan kunnen we niet hebben. Of je verstand is ook in je ……..net als maisha
  gemodereerd

 53. @smatje

  Dezelfde taferelen zie je vandaag, op het Afrikaanse continent (Kenya, ZuidAfrika, Senegal, Tunesië). Dichterbij Haïti, plunderingen en bendevorming, 200 moorden in 2 weken. Redenen zijn identiek, hoge prijzen.

  Wat is daar de ‘dieper liggende gedachte’, volgens jou, zijn allemaal africans. Er is niets voodoo’s aan, is simpelweg een vernietigende primitieve denkwijze.
  Wat dat betreft zijn de marrons een stuk verder in hun mindset.

  Geen plunderingen in Frankrijk, ondanks de maandenlange stakingen, geen plunderingen in Israel of Iran, geen plunderingen in Holland, waar er haast wekelijks wordt gedemonstreerd, met 10x zoveel mensen.

  Dus… die voodoo-rommel zit in je hoofd. Jullie noemen het spiritueel, nog effe, is een zelfbedacht spinsel.
  Enne, kirpa = ndp. Daarom niet.
  gemodereerd

 54. Maisha,.. je kunt een betere boterham verdienen als Surinaamse pin-up babe hor, want in de politiek gaat het niks van je terechtkomen. Zeker niet als je asociaal gedrag en plunderingen aan gebouwen en winkels toewijd aan ontevredenheid van de bevolking. En btw, die zooitje ongeregeld van 17 febr. is absoluut geen vertegenwoordiging van het Surinaams volk. Het was weer dezelfde soort ongedierte die het vertikt om te werken en liever gaat roven en stelen.
  Iedereen heeft kunnen zien wat ze het liefst doen.
  gemodereerd

 55. StadsGerillia 21 maart 2023 Bij 15:53
  Mag M. Neus niet haar mening geven???????? M. Neus …. you damn wright !!!!!!!

  Figuren als Jogi, Gajadin, bounty van Samson, man/wijf Dijksteel hadden ze een flink pakslaag moeten geven.

  De rascistische hindoestanen die op dit forum reageren, mogen WEL hun mening geven,
  ze mogen WEL schelden, de zwarten van alles en nog wat in de schoenen schuiven;
  dat mag nooooooh !!!!!

  Het verheerlijken van geweld wordt door jou, oud strijder (Mi mars Papa !), aangemoedigd en ook nog eens goedgepraat door te wijzen naar een paar politieke figuren die in jouw ogen een pak slaag verdienen. Waarom is het voor zwart mensen toch altijd zo moeilijk om verbaal iets voor elkaar te krijgen. Steeds maar geweld gebruiken en aanroepen om je doeleinden te bereiken. Daarom lukt het Afrika ook niet om vooruit te komen. Brits Guyana is jarenlang door de zwarte despoot uitgebuit en leeggeroofd en zie hoe het land ervoor staat nu het geregeerd wordt door Irfaan Ali. Zelfs de zwarten die zo anti Indisch waren, kenmerkend voor veel zwarten, dragen hem nu op handen.
  Vrijheid van meningsuiting is een rekbaar begrip maar die vrijheid kent ook zijn grenzen. Waarom zou het racistisch zijn White Lives matter te roepen terwijl het scanderen van Black lives matter niet racistisch is ?
  Als jij een oud strijder geweest bent, zou jij nooit zo emotioneel reageren hoor.
  Oud strijder ?
  Mi mars papa
  gemodereerd

 56. @StadsGerillia 21 maart 2023 Bij 15:53
  …Geweld kun je ALLEEN met geweld beteugelen … dat is mijn persoonlijke mening, de mening van een oud-strijder !!!!!!!!!!!

  Beste StadsGerillia (of is het StadsGuerilla!),
  Don Quichotte, die op zijn ezel tegen windmolens vocht, vond zichzelf ook een groot(oud)strijder! Uiteindelijk, had hij alleen de lachers op zijn hand.
  Wie is uw ‘Sancho Panza?’.
  gemodereerd

 57. Moen 22 maart 2023 Bij 08:57
  @StadsGerillia….ze mag haar mening geven maar geweld, plunderingen, vernielingen goedpraten is oproepen tot bandeloosheid en dan kunnen we niet hebben. Of je verstand is ook in je ……..net als maisha
  *****************************************************
  Dreamteam Santokhi …. STEELT …. FRAUDEERT ….. LIEGT …. ROOFT van het arme volk.

  Dreamteam Sankohi … verkondigt NIET … praat NIET …. geweldadig graaien ze in
  ’s Landskas …. ze STELEN ons Belastingsgeld … daardoor heeft Santokhi en consorten Bandeloosheid tot Norm verheven … begrijp je dat niet IDIOOT !!!!!!!

  M. Neus …. mag vrij haar mening geven … you like it or not … donkey ass !!!!!!!

  Ik … Oud – Strijder zegt: Geweld van regering Santokhi moet met Geweld bestreden worden.
  gemodereerd

 58. @Esmerald 22 maart 2023 Bij 09:20
  …Dus… die voodoo-rommel zit in je hoofd. Jullie noemen het spiritueel, nog effe, is een zelfbedacht spinsel…

  Het is een vaststaand feit, dat ‘die voodoo-rommel’ e.d., zeker niet gewerkt heeft. Het heeft alleen hun eigen mensen getroffen. Indien het wèl gewerkt zou hebben, dan zouden we toch niet ruim 300 jaar als ‘werktuig’ van de slavenhandelaars, uitgebuit moeten zijn geweest!

  Die nonsens werkt slechts als men zijn/haar geest voor open stelt. Bij de ‘witte man’ heeft het zeker geen uitwerking gehad! Honderden jaren later, zijn we voornamelijk bezig om elkaar te tent uit te vechten (of te schelden!) “Wan pipel, living apart together!”

  Tan bun

  PS.
  “Vuur blust men met water en niet met olie!”
  gemodereerd

 59. Haha

  Het grappige is dat dit soort ook nog de titel politicus krijgen.

  Dus part time activist en part time politicus.
  En in de vrije tijd bottoms up.

  Haha

  Het is weer bijna 1 april.
  Tja go. Set kong !

  Justitia Pietas Fides. Krakti !
  gemodereerd

 60. Ik kan evenals Maisha Neus begrip hebben voor die demonstranten die het DNA gebouw bestormen, want door het beleid van deze regering worden mensen tot wanhoop gedreven. Ik herinner jullie eraan dat volksvertegenwoordigers in sommige landen in vuilnisvaten worden gedumpt, wanneer ze hun beloftes niet nakomen.
  Een deel van het parlement zou hetzelfde lot moeten ondergaan. Dat land kent na bijna drie jaar geen enkele vooruitgang. Een maar zeggen dat het beter gaat worden. Er is geen enkel vertrouwen meer in deze regering
  gemodereerd

 61. Wie en wat geeft Mw. Neus het recht om op te roepen om gebouwen in Suriname te vernielen.
  Mw. Neus is Nederlandse van geboorte en komt even rotzooi trappen in een land waar ze nog niet eens geboren is . Heeft Mw, Neus misschien heel toevallig ook haar Nederlandse paspoort ingeleverd of houd ze die achter de hand incase off
  gemodereerd

 62. Nu weten we wie opgesloten moet worden.
  Wie is deze achterlijke maisha.
  Mislukt in Nederland en nu wil ze rotzooi trappen in Suriname. Gelijk oppakken en opsluiten.
  gemodereerd

 63. @Pieter 23 maart 2023 Bij 15:01
  Ik kan evenals Maisha Neus begrip hebben voor die demonstranten die het DNA gebouw bestormen, … Ik herinner jullie eraan dat volksvertegenwoordigers in sommige landen in vuilnisvaten worden gedumpt, wanneer ze hun beloftes niet nakomen. Een deel van het parlement zou hetzelfde lot moeten ondergaan

  Pieter,
  Ik weet niet onder welke steen ze opruiende haatzaaiers als u vandaan halen en ben van mening, dat u hiervoor gearresteerd zou moeten worden!

  Ik herinner me ook een land, waar bijna de gehele intelligentia zijn afgeslacht toen ze gebruik maakten van hun vrijheid van meningsuiting (en dan heb ik het nog niet eens over vele onschuldigen, die met een nekschot als uit vuil in het bos gedumpt zijn!).

  Als in een (beschaafd) democratisch land, een regering beloften niet nakomen, dan worden ze weggestemd. In uw dictatuur eindigen ze op dezelfde manier, als in het land dat ik mij herinner, tsja!
  gemodereerd

 64. @Mica 23 maart 2023 Bij 18:52
  …Mw. Neus is Nederlandse van geboorte en komt even rotzooi trappen in een land waar ze nog niet eens geboren is.

  Beste Mica,
  Wat een oeverloos gezever, over wie waar geboren is en/of Nederlander is! Het riekt meer naar een Nederland-frustratie, dan waar het werkelijk omgaat.
  Meer dan een kwart van de Surinaamse bevolking is er niet geboren!

  Zoals een wijs man ooit zie: “Waar je brood is, daar is je vaderland!”

  Get over it!

  PS.
  Koning Willem Alexander is volgens de Nederlandse wet geen volbloed ‘Hollander’, want als één van je ouders in het buitenland geboren is, dan ben je een ‘allochtoon.’
  gemodereerd

 65. Mw Neus moet maar terug naar haar geboorteland Nederland. Suriname is te klein voor zulke schreeuwers.
  gemodereerd

 66. @Mica 26 maart 2023 Bij 20:19
  Mw Neus moet maar terug naar haar geboorteland Nederland. Suriname is te klein voor zulke schreeuwers.

  Mica,
  Suriname is 4,5 keer groter dan Nederland en heeft een bevolking, vergelijkbaar met de provincie Utrecht. De bevolking van Nederland is mèèr dan 20x groter, dan die van Suriname en toch zijn er een aanzienlijk aantal (forum-)schreeuwers op zo een kleine bevolking!

  Tan bun
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.