donderdag, mei 30, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBuitenvrouw die 11 keer schoot op voertuig en boot van man in...

Buitenvrouw die 11 keer schoot op voertuig en boot van man in vrijheid gesteld

-

Does Travel - naar Suriname

 
Een vrouw die in totaal elf schoten had gelost op de boot en truck van een man, met wie zij een buitenechtelijke relatie onderhield, is vrijdag op verzoek van haar advocaten Maureen Nibte en Radjes Bhoewar door het Hof in vrijheid gesteld.

De raadslieden hadden eerst een verzoek tot invrijheidstelling ingediend bij de rechter-commissaris (rc) dat gestoeld was op artikel 54A. Dit verzoek was door de rc afgewezen. Hiertegen gingen de raadslieden in beroep, dat vrijdag in behandeling werd genomen. Het Hof heeft het verzoek van de raadslieden uiteindelijk toegewezen.

De vrouw in kwestie. Madhwie A., had een relatie met een gehuwde man. Volgens haar kwam de gehuwde vrouw erachter, waarbij ze Madhwie een paar keren zou hebben uitgescholden. Een keer ging ze zelf ertoe over de buitenvrouw te slaan. Ook vernielde zij goederen, maar de buitenvrouw deed nooit aangifte.

De buitenvrouw werd boos, nadat de man haar telefoontjes niet beantwoorde en haar negeerde. Ze besloot daarom naar zijn woning te gaan. Ze wachtte de man op en toen hij samen met zijn vrouw naar buiten kwam schoot Madhwie in totaal 11 keren met een gaspistool.

Volgens de raadslieden zou hun cliënt hebben geschoten, nadat de gehuwde vrouw tegen haar man zei om op Madhwie te schieten. In elk geval is uit het onderzoek niet gebleken dat Madhwie op de buitenman en zijn vrouw heeft geschoten, maar slechts op de boot en een voertuig welke op straat stonden. De schade heeft de familie inmiddels ook al vergoed.

De advocaten verzochten de rechter om hun cliënt een kans te geven. Ze heeft in een bepaalde gemoedstoestand gehandeld en heeft niet verder nagedacht over de consequenties. Ze heeft spijt dat het zo is afgelopen. Vrijdag mocht Madhwie naar huis.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

15 REACTIES
 1. Weer opsluiten want ze gaat het weer doen. Je bent niet tevreden, maar je bent een buitenvrouw, come on men, laat ze met rust, zoek je eigen man. Cheizuuus, dit is nou te gek, echt een motjo.


  gemodereerd
 2. Heerlijke rechtspraak in Suribabwe
  et spijt me meneer mevrouw de edelachtbare

  ok vrij u kunt door gaan met uw werk als buienvrouw.


  gemodereerd
 3. Op zoek naar een buitenvrouw? Begin er niet aan wanneer een vrouw Madwhie heet, een buitenvrouw zou op z’n minst Lovely of Cosy moeten heten.


  gemodereerd
 4. OM en nibte worden schatrijk door hun gesjoemel. Deze corrupte duo moeten opgesloten worden.


  gemodereerd
 5. Ik blijf het zeggen ….het OM van suriname kweekt moordenaars!. 11 keer schieten op iemand is poging tot moord en zou je achter de tralies MOETEN! Er is geen enkel excuus om dit goed te praten…..weet niet wat voor bonoe water mevr nibte baadt om elke crimineel vrij te krijgen. Ben benieuwd of ze ook zo zo pleiten alss er op haar fam wer geschoten….wat denk je zelf beste lezers??


  gemodereerd
 6. Wat een raar besluit om haar in vrijheid te stellen. Voor een minder groot vergrijp vergeet men je in het gevang. Deze dolzinnige Rambo (of moet het zijn Ramba?) kan haar emoties niet bedwingen en is een gevaar voor de gemeenschap. Of betreft het hier een zoveelste geval van “voorlopige in vrijheidstelling”?
  De schade is vergoed, ze moet een kans krijgen, heeft niet nagedacht en heeft (nu) spijt. Allemaal je reinste flauwekul. Ze hebben allemaal spijt nadat ze hun snode daden hebben verricht.


  gemodereerd
 7. corrupte nibte krijgt iedereen vrij
  waarom was zij geen advocaat van bouta? die had ze ook zonder straf eraf kunnen helpen
  feit is weer dat alles maar ok gevonden wordt
  hoe moeten mensen het leren als er geen straffen meer toegepast worden?
  elke surinamer zit in een verkeerde gemoedstoestand, waarom denk je dat het hele land een schijtzooi is?
  zodra je de naam nibte hoort? denkt iedereen gelijk aan corruptie
  hoe anders krijg je criminelen vrij waar gewoon bewijs van is van hun daad


  gemodereerd
 8. Ik heb zo’n donkerbruin vermoeden dat die nibte iets weet van die gasten van het HOF in Suriname.
  Als ze zeg 54a dan schijnen ze 7 kleuren bij het HOF.


  gemodereerd
 9. Gaspistool + niet op personen geschoten.
  Oftewel, deze mevrouw handelde ook in een toestand van angst, paniek en boosheid zeer beheerst, hoewel ze zich zelf bedreigd voelde.
  Vrijlating was dus het juiste oordeel.


  gemodereerd
 10. Sma mang no boeng.Ding e pleihuisje.Ik hou niet van myn vrouw maar ie no mang Scheide ete.Moe van sex van binnen Dan gaan ze iemand daarbuiten misbruiken.Spelen met vrouwen emotions. ER IS NIET GENOEG ETEN OM ZOVEEL CRIMENELEN TE VOEDEN DAAROM DING E VRY


  gemodereerd
 11. Ik denk eerder dat de rechters ondanks hun studie schijt-
  lijsters zijn. Mw: Mr: M. Nibte is gewoon een top strafpleiter
  (pleitster) (Ze vallen gewoon in een katzwijm, voor haar pleidooi !)

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 12. doewopwop , die nibte kan niet tippen aan de advocaat ? kanhaai die ddb bijstaat , en daarom hebben we hier nog steeds het paarse OM en het paarse hof , en die nibte mag de kruimels vrijpleiten wat al vooraf geregeld is met het paarse OM en het paarse hof,
  en dit zal nooit veranderen , pas als paars verdwenen is


  gemodereerd
 13. mensen vergeet niet dat die man dit allemaal veroorzaakt heeft , hij heeft aan een vrouw niet genoeg , verdomd ga naar de hoeren of bevredig je zelf klootzak , hopelijk hebben die twee vrouwen geen kinderen , echt de vrouwen worden aangepakt door het paarse OM , en de man dan , madam moet die man niet opgesloten worden , want dan kan jij weer die man vrijpleiten , kassa


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES