dinsdag, mei 28, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieGerenoveerd politiebureau te Boskamp Saramacca opgeleverd

Gerenoveerd politiebureau te Boskamp Saramacca opgeleverd

-

Does Travel - naar Suriname

Heden is in aanwezigheid van de waarnemend korpschef, dhr. Ruben Kensen van de Korps Politie Suriname, het gerenoveerde politiebureau te Boskamp Saramacca opgeleverd. Verder waren bij deze plechtigheid aanwezig de districtscommissaris van Saramacca, mevr. Sherin Bansi-Durga, de Upstream directeur van Staatsolie Maatschappij Suriname N.V., mevr. Rekha Bissumbhar, de Gewestelijke Politie Commandant (GPC), dhr. Chanderperkash Mohan en het Dna-lid, dhr. Radjendre Debie.

Na jarenlang gesloten te zijn geweest, werd op initiatief van de districtscommissaris van Saramacca, mevr. Sherin Bansi- Durga, Staatolie Maatschappij Suriname N.V. bereid gevonden om de renovatie van het bureau in partnerschap met het commissariaat uit te voeren. Staatsolie N.V. had op zich genomen om sleutelklaar alle benodigde materialen te leveren, terwijl de technische dienst van commissariaat belast was met uitvoering van de werkzaamheden.

De Dc gaf aan dat het hebben van een politiebureau te Boskamp erg belangrijk is voor de gemeenschap van het vissersdorp bestaande uit 850 inwoners. Ook belangrijk voor de ruim 200 inwoners van het dorp Kalebaskreek, die tot nu toe voor politiezaken waren aangewezen op het politiebureau te Calcutta.

Gelet op de afstand tussen Calcutta-Boskamp, en tussen Boskamp-Totness, Coronie is het enorm belangrijk om op dit punt van de Oost-West verbinding een politie post te hebben dichtbij de monding van de Coppename rivier. De districtscommissaris richtte hiertoe een bijzonder woord van dank aan het adres van Staatsolie Maatschappij Suriname N.V.

Ook een speciale woord van dank uitgebracht aan de bouwploeg van de technische dienst “u bent de trots van het commissariaat”.

De directeur Upstream van Staatolie Maatschappij Suriname N.V., mevr. Rekha Bissumbhar gaf aan dat de districtscommissaris van Saramacca, mevr. Sherin Bansi-Durga, Staatsolie heeft kunnen overtuigen om deze bijdrage te leveren en dat wij aan de andere kant het als onze plicht zien als bedrijf om in te komen waar het nodig is om orde en veiligheid te creëren in de samenleving.
Staande de vergadering overhandigde zij namens, Staatsolie Maatschappij Suriname N.V. een aantal Pc’s en kantoorbenodigdheden als inventaris voor het politiebureau te Boskamp. Maar ook een aantal andere attributen voor KPS Centraal.

Zowel de Gewestelijke Politie Commandant van Saramacca, dhr. Chanderperkas Mohan als het Dna-lid Radjendre Debie hebben hun waardering en felicitatie uitgesproken aan het adres van de districtscommissaris en Staatsolie Maatschappij Suriname N.V. bij het wederom in gebruikname van het politiebureau om de criminialiteit in de omgeving te bedwingen.

De waarnemend Korpschef, dhr. Ruben Kensen heeft ook mede namens de minister van Justitie en Politie, de districtscommissaris van Saramacca en Staatsolie Maatschappij Suriname N.V. bedankt voor dit prachtig initiatief. Hij  riep de bewoners van Boskamp en de wijde omgeving op om goed gebruik te maken van het politiebureau. Er moet geen muur bestaan voor de bewoners om naar de post te komen omdat het 1×24 uur bemand gaat zijn.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
 1. Weer zo een idioot ding. Gerenoveerd. Mooi. Ga werken. Hele show waarvoor??
  Achterlijkheid hft zn grenzen maar dat snappen deze debidlen niet


  gemodereerd
 2. bijlmer man (debby) , ha ha lul , nu zie je dat jou paarse vriend Saramacca links heeft laten liggen , en jij idioot en achterlijke sopi en drugs gebruiker , jij noemt de Saramaccanen debielen , nou lul jij hebt de grens overschreden , dus pas maar op daar in de bijlmer
  overdag ligt jij in je nest en dan ’s nachts geef jij reacties , des te meer val jij op , duiken


  gemodereerd
 3. Staatsolie, de nationale parasiet van Suriname vervuilt overal de gronden en nu de show stelen.


  gemodereerd
 4. DANK U DC

  DC SHERIN BANSI-DURGA VERDIENT EEN STANDBEELD IN SARAMACCA!!!!!!!!

  ZE WERKT HARD VOOR SARAMACCA.

  BOSKAMP WAS EEN JUNKIEYARD GEWORDEN MET ALLERLEI DUISTERE PRAKTIJKEN.

  SARAMACCA HEEFT NOG BEHOEFTE AAN EEN CELLENHUIS VAN 20.000 KAMERS OM NDP-ERS BIGI FOERFOERMANG OP SARAMACCA GELIJK DAAR OP TE SLUITEN.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES