Guyanees vindt levenslange celstraf voor ernstig vewonden buurman te zwaar

9
Andy B.

Andy B. werd in 2018 door de rechter in Guyana veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, wegens het ernstig verwonden van zijn buurman Deonarine P. met een houwer.

Het slachtoffer had gevraagd om het volume van de muziek die Andy afspeelde lager te zetten. Er brak een gevecht uit en daarbij werd Deonarine meerdere keren gekapt aan het hoofd.

De verdachte ging in beroep tegen het vonnis en afgelopen dinsdag ging de zaak voor in hoger beroep. Andy betuigde spijt en zei aan de rechter dat hij de straf te zwaar vindt.

De advocaat van de verdachte, George Thomas, is het niet eens dat de rechter mondelinge verklaringen als bewijs heeft meegenomen voor het vonnis. De raadsman vindt de straf ook te zwaar voor zijn cliënt.

De verdere behandeling van de zaak is uitgesteld naar later van dit jaar.


9 REACTIES

 1. Vergeleken met didibri is het wel zwaar ja. Didibri vind ook dat hij te zwaar wordt gestraft.
  gemodereerd

 2. Horror buren in guyana, ik heb ook ervaring mee in nl. Ook te zien op t.v. Onder Horrorburen in Groot brittanie waargebeurde verhalen zeer erg. Ik heb ook demonische buurvrouwen als buren ook zeer erg, maar ja, leven in een demonen stad met demonische racistische wooninghuur bedrijven als woonbron rotterdam en leven in demonen land als nederland zeer erge dingen meegemaakt.
  gemodereerd

 3. De straf is inderdaad te zwaar; de verdachte had een goede reden om te gaan klagen bij zijn buurman en als die geluidsterrorist de muziek gewoon wat zachter had gezet, was hij helemaal nooit gekapt. De verdachte gaat nog meer klagen wanneer hij merkt welke straf de Weg Naar Zee roofmoordverdachten, in Suriname, straks krijgen voor het doodkappen van een onschuldige taxi chauffeur, die gewoon het brood probeerde te verdienen voor vrouw en kinderen.
  gemodereerd

 4. Gelukkig niet in Su gebeurt, ” OPHANGEN ” deze ongedierte!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 5. Al is het maar een dag gevangenis straf is dat al heel lang.Maar LL is goed om de gemeenschap te beschermen.Moet ook in Sur.kunnen.
  gemodereerd

 6. Had de verdachte een paar tellen, geluisterd.
  Dan was hij niet in deze situatie terecht gekomen.
  Nu zitten de beide buren met veel problemen.
  gemodereerd

 7. goh hier zijn de houwers zo weer vrij
  en levenslang hebben ze hier nog nooit van gehoord
  een veroordeelde massamoordenaar hier krijgt 20 jaar aan zijn broek maar mag nog levenslang vrij rond lopen
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.