Twee mannen aangehouden in zaak gruwelijk gekapte taxichauffeur

6
Doodgevonden taxichauffeur ernstig verminkt
De politie doet onderzoek bij het ontzielde lichaam.

In de zaak waarbij de 47-jarige taxichauffeur Vijaikumar Mangroe zaterdagochtend gruwelijk doodgekapt werd aangetroffen te Okrodam, zijn vandaag twee mannen aangehouden door leden van Kapitale Delicten.

Na goed speurwerk kwamen de verdachten in beeld. Ze zijn vandaag aangehouden en overgebracht naar het politiebureau ter voorgeleiding. Naar verluidt hebben de verdachten bekend betrokken te zijn bij de moord.

Vernomen wordt dat het in deze om een roofmoord gaat.

Het ontzielde lichaam van Mangroe werd ter hoogte van het Proms project aangetroffen, met kapverwondingen op zijn hoofd. Het wit gelakte voertuig, waarmee het slachtoffer taxi reed, werd ongeveer 30 meter verwijderd van hem aangetroffen.

Dode man naast taxi in goot langs de weg aangetroffen


6 REACTIES

 1. De politie doet waarvoor ze is.

  Ga zo door jongen van Hermandad (Spaans/uitspraak ermandad) naam dat verbonden aan mannen die de gemeenschap beschermden. Na de Tweede Wereldoorlog gebruikt voor de politiemacht.

  De politie is de beste Kameraad van de burgers.

  Burgers van Suriname melden jullie verdachten en criminelen bij de dichtsbijzijnde politiebureau en maken jullie Suriname veilig.

  Samen Werken, Samen Sterker ( VHP)
  gemodereerd

 2. Het zullen weer de kakkerlakken van de samenleving geweest. Je kent ze wel het soort kankergezwel dat te lui is om te zweten en liever roven dan werken. Het soort dat men levend verbranden moet en de botten aan de bosvarkens moet geven.
  gemodereerd

 3. Ik zou het heel jammer vinden als Mw:Mr:M.Nibte deze 2 ongedierte vrij
  kan pleiten. Ik zie ze liever met een vleeshaak in hun nek, aan een hoge boom
  hangen. Dan zijn er weer 2 waardeloze imbecielen, minder in Su.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. OM, OvJ, hebben jullie gehoord van (b.v.) 4x levenslang? Dat verdienen deze monsters. Een eerbare burger, het slachtoffer, lijkt mij, een man die hard werkt om zijn gezin te onderhouden.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.