zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenKunst en cultuurSpeciale theatershow voor kindertehuizen in Suriname

Speciale theatershow voor kindertehuizen in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Op zaterdag 4 maart jongstleden heeft theater Thalia hele bijzondere gasten mogen verwelkomen. 427 Surinaamse kinderen vanaf 5 jaar oud en 45 begeleiders uit 17 woongelegenheden zijn komen genieten van de (pre)teen theatershow ‘t is FF Leuk van HB Media, met als thema ‘harmonie’.

Het event is tot stand gekomen door samenwerking van verschillende groepen actoren. 22 buschauffeurs (merendeel van Garage Ricky) hebben deze bijzondere gasten veilig heen en teruggereden uit Nickerie, Saramacca, Para, Commewijne, Wanica en Paramaribo. 35 vrijwilligers hebben meegeholpen om de dag zo georganiseerd mogelijk te laten verlopen. 75 artiesten hebben op het podium hun acts uitgevoerd.  

De talenten op het programma:
de acrobaten van Circus One,  de saxofonist Noel Wielzen van Neo Souls,  de fusion dansgroep the Myztikalz,  de muziekgroep Sambura Woyupore,  de dansgroep Starliners,  de dansgroep Dream Art van de vereniging Chung Fa Foei Kon,  de dansgroep Ti22 begeleid door tabla muzikant Kawish Bhugoea,  het muzikale duo met jazzmuzikant Jason Eduwaiti en zangeres Norma Sante en  MC Djogo van Djogo Entertainment. 

De kinderen mochten ook zelf even artiest op het podium zijn bij de Inheemse dans. De gasten hebben kunnen genieten van verschillende talenten, culturele uitingen en podiumkunsten. Ze hebben gegeten, gedronken, gelachen, gedanst en gezongen. En ze hebben vol verwondering om zich heen gekeken; velen waren voor het eerst in theater Thalia. 

Aftermovie by Flexx TV:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES