vrijdag, juni 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan schiet zichzelf dood met vuistvuurwapen

Man schiet zichzelf dood met vuistvuurwapen

-

Does Travel - naar Suriname

De man die maandagmiddag dood op het achterbalkon van een woning aan de Estabrielstraat in Suriname werd aangetroffen, is de 56-jarige Kenneth Lachitjaran. Hij werd op een stoel aangetroffen met een schotwond aan het hoofd.

Uit het onderzoek van de Surinaamse politie blijkt dat hij zeer waarschijnlijk de hand aan zichzelf heeft geslagen, door zich met een vuistvuurwapen door het hoofd te schieten. Dit wapen is ter plaatse aangetroffen en voor onderzoek in beslag genomen.

De man woonde samen met zijn partner en stiefdochter op het voormeld adres en was op dat moment alleen thuis. Zijn stiefdochter kwam rond 13.00u thuis aan en ontdekte hem badend in bloed aan op het balkon. Ze schakelde meteen de politie in, waarna de wetsdienaren van Flora ter plaatse gingen voor onderzoek.

Buurtbewoners zijn geschokt door het gebeuren. Volgens hen was hij een vrij rustige man en ze zagen dit niet aankomen. Vernomen wordt dat Lachitjaran onlangs een operatie had ondergaan en slecht ter been was.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is zijn lichaam afgestaan aan de nabestaanden.

Denk je aan zelfmoord of maak je je zorgen om iemand? Praten over zelfmoord helpt. Ga naar je huisarts of bel PCS 477190 of de crisishulplijn 114. (van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 15.00u)

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
 1. De samenleving heeft recent kunnen oefenen met lockdowns en thuiswerken, dus jouw huis als een gevangenis zal voor velen niet meer vreemd zijn.
  Wat men niet weet of niet wil weten, is dat dit in de nabije toekomst de norm gaat worden voor heel veel mensen. Dankzij de digitale maatschappij.
  Lang leve de digitalisering?
  Als je gedwongen wilt worden tot zelfmoord, dan…. Ja.


  gemodereerd
 2. @ Ronald

  Ik ben geen psycholoog maar ik denk, dat er meer achter zit.
  Het kan ook zo zijn dat mensen dat buitenhuis werken enigzins
  bepaalde handelingen (rituelen) bv dagelijks contact met
  collega,s missen. Maar om zelfmoord te gaan plegen voor dit
  feit lijkt het mij vrij nihil. Ik denk eerder dat deze man, een ander probleem heeft gehad. Bijvoorbeeld Psychies, dit heeft te maken met zijn lichamelijke welzijn. Omdat hij recentelijk is geopereerd, en zijn genezing naar zijn mening te lang duurt!
  Bij de meeste Hindoestanen speelt nog iets, dat een rol speelt.
  Het heeft niks te maken met discriminatie, ik weet dat deze mensen vaak last hebben, van suiker ziekte (diabetisch.) En
  een diabeet, geneest niet makkelijk van een verwonding. Dat kan een rol, in deze gespeeld hebben! Al met al is het triest dat iemand, de kortste weg kiest om een einde aan zijn / haar leven te maken.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 3. Ik vind dit nogal wat!
  Wat een snelle conclusie. De rest vd buren was zeker aan het werk niets gehoord. Raar!

  RIP.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES