‘Geen hulp na verkeersongeval omdat politiewagen niet startte’

12
'Geen hulp na verkeersongeval omdat politiewagen niet start'

Dit voertuig was afgelopen nacht betrokken bij een verkeersongeval in het Oosten van Suriname. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat vijf volwassenen en een baby in het voertuig zaten.

Het ongeval vond rond 01.00u in de ochtend plaats aan de Oost-Westverbinding, ter hoogte van Perica. Bij kilometer 62 raakte het voertuig door nog onbekende reden van de weg.

De bestuurder van het betrokken voertuig, een Noah busje, nam zelf telefonisch contact op met politie Moengo. Hij kreeg echter te horen dat de politie niet kon komen. Gebleken is dat de pro-wagen niet kon starten en de politie daarom niet kon uitrukken.

“Ik ben erg teleurgesteld in de politie van post Moengo want wij hebben geen enkele hulp gehad”, aldus de betrokkene. De inzittenden klaagden van pijn, maar er was geen sprake van ernstig letsel. De politie hoefde daarom geen ambulance in te schakelen.

Een sleepdienst werd uiteindelijk ingeschakeld om het voertuig te bergen.


12 REACTIES

 1. Hij kreeg echter te horen dat de politie niet kon komen. Gebleken is dat de pro-wagen niet kon starten en de politie daarom niet kon uitrukken.

  Aaiii boiii
  Sandra, zeg jij er wat van behalve giftige slangen en breedbeeld kikkers.
  gemodereerd

 2. ” De inzittenden klaagden van pijn, maar er was geen sprake van ernstig letsel”…..ernstig letsel zie je helaas niet met het blote oog..Je kan maar een beetje pijn hebben maar inwendig is er misschien wel wat ernstig letsel.
  Dus ga er nooit vanuit dat als iemand na een ongeval een beetje pijn heeft, nog kan praten en lopen, de persoon geen ernstig letsel heeft.

  Dus geen enkele agent ws daar met eigen vervoer???? Ik zou als agent niet rustig kunnen doorwerken wetende dat er ergens hulp nodig is…
  gemodereerd

 3. Ik zeg mensen elke dag. Wees super voorzichtig. In het verkeer maar ook gewoon bij alles wat je doet. Geen medicijnen, zorg naar de klote. We horen Jogi en Gayadien hun bek nu niet. Waardeloos zijn ze.
  gemodereerd

 4. 1×24 uur moet een voertuig en de politie beschikbaar zijn om het publiek te dienen.Laten we hopen dat het bij deze ene geval gaat blijven dat de politie niet op kon uitrukken .Hopelijk heen herhaling.
  gemodereerd

 5. Ja. We hopen op geen herhaling. En deze mensen dan? Geen letsel, wel pijn , door elkaar geschud in de auto. Geen ambulance bellen want de agent wiens auto niet start legt uit dat er niets aan de hand kan zijn. Op dat moment werd hij arts. Of hij dacht aan de volle seh. Het is weer fantastisch.
  gemodereerd

 6. Politiepost Moengo kan toch een auto vragen aan de vp? Ik hoorde dat hij auto’s verdeelde. Hij moet wel goed voor de Moengonezen zorgen hoor!
  gemodereerd

 7. meer dan 600k us dollars aan traangas besteld voor het onderdrukken van opstanden. ma politie auto start niet???
  gemodereerd

 8. tomatieede , de politie auto’s gaan nu op traangas rijden en bij opstootjes door die landvernietigers geven ze in plaats van water traangas en zo kunnen ze hun eigen traan drinken
  gemodereerd

 9. bijlmer man(deddy) , jij lult weer uit je nek, , jij bent zeker ook waardeloos en jij bent vergeten brunswijk te noemen bij de twee jogi en gayadien , goh jij houdt niet van oranje , terwijl jij in een land woont waar veel oranje is ,
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.