zondag, juni 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie49-jarige man ligt drie dagen dood in woning

49-jarige man ligt drie dagen dood in woning

-

Does Travel - naar Suriname

In een woning aan de Adroestraat in Suriname, is een 49-jarige man vanmiddag dood aangetroffen. Hij zou daar ongeveer drie dagen hebben gelegen.

De buren namen dinsdagmiddag een onaangename geur waar, waarna ze besloten poolshoogte te nemen. Voor alle zekerheid schakelden ze de politie in.

De wetsdienaren van Flora togen na de melding ter plaatse en troffen een man levenloos op de grond in de woonkamer aan. Zijn lichaam verkeerde reeds in staat van ontbinding.

Volgens de politie woonde de man alleen en is er geen sprake van misdrijf. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is het lichaam van de man genaamd Milton Wiebers afgestaan aan de nabestaanden.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
 1. Lijk AFGESTAAN aan de nabestaanden.heel mooi gezegd,wij junioren burgers worden gewoon gepest als we verzorgers van onze zelfde geslacht inhuis nemen vooral ook als samen te wonen,zelfs onze kinderen willen ons niet verzorgen en worden gesteund door velen hoogwaardigen.MAAR ALS DEZE JUNIOREN BURGERS OVERLEDEN KOMEN DE NABESTAANDEN AUTOMATISH TEVOIRSCHIJN VOOR ALLEEN WAT DEZE JUNIOREN BURGERS ACHTERGELATEN HEBBEN,EN DE VERZORGER WORD IN DE GEVANGENIS GEPLAATS


  gemodereerd
 2. @ Ramsaroep Aroen

  Ik weet niet wat je hiermee bedoeld, je schrijft iets maar wat is het juiste bedoeling
  hiervan ? Ik denk dat velen jou, niet zullen bergrijpen wat je bedoeld!
  Ben je een in invalide persoon, en tevens een Gay of zo ?

  @ Zwakka

  Ben je weer uit je ” Dovo ” gekropen ???? Welkom terug !

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 3. Zielig wat @ramsaroep aroen schrijft volgens mij over senioren burgers en grote gieren van nabestaanden grote gieren eten van doden vinden erg lekker grote gieren het zijn echte criminelen, ik krijg zelfs moordneigingen mij pistool kogels zou een paar moordenaars niet missen als ik een pistool had meneer@ramsaroep. U bedoelt hopeloze senioren. Ik heb ook veel ellende in mijn leven meegemaakt met grote gieren. Pistolen bij mij belgische politie vrienden anders grote gieren weg opgeruimd met gebit en al.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES