zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieRekruut pa neemt kind (1) weg en dreigt moeder met moord en...

Rekruut pa neemt kind (1) weg en dreigt moeder met moord en zelfmoord

-

Does Travel - naar Suriname

Een 27-jarige rekruut bij de Penitentiaire Ambtenaren (pa) in Suriname, heeft zaterdag in de vooravond zijn 1-jarig dochtertje zonder toestemming opgehaald thuis bij een tante. Hij deed daarbij de mededeling dat hij het kind zou vermoorden en daarna de hand aan zichzelf zou slaan.

De man verliet daarna de plaats met het kind, in een blauw gelakte Toyota Ist. De tante bij wie het kind verbleef, belde gelijk de moeder van de dreumes op. De radeloze moeder schakelde op haar beurt de politie van De Nieuwe Grond in.

De Surinaamse politie zette een zoekactie op touw. Later in de avond rond 23.00u kreeg de sterke arm melding dat de rekruut via een vriend het kind aan de moeder had overgedragen.

Vernomen wordt dat de rekruut tot op het moment van schrijven zich nog niet bij de politie had aangemeld. Aan zijn opsporing wordt gewerkt.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

9 REACTIES
 1. dit zijn toch geen mannen , verdomd ga naar de hoeren , jij hebt geen respect voor nieuwleven , en wil je eigen kind vermoorden , ook in het vorige bericht waar een vrouw zelfmoord wilt plegen omdat haar man haar dagelijks mishandeld , maar ze wil geen aangifte doen omdat die man kostwinner is ,ook zo’n klootzak , en je leest het wekelijks dat vrouwen mishandeld worden door hun man , verdomd president help deze vrouwen, en zorg dat dit soort mannen op de brandstapel komen , en help die vrouwen financieel , u heeft geld want u helpt ook de slm


  gemodereerd
 2. Vragen wij ons ook af waarom hij tot zijn daad over is gegaan? Wat is er gebeurd? Werd het hem moeilijk gemaakt om zijn kind te kunnen of mogen zien? Werd hij tegen gewerkt door zijn ex? Al deze vragen moeten wel gesteld worden bij zulk soort vergrijpen.

  Ik weet dat velen de schuld meteen bij de vader gaan neerleggen, maar puntje bij paaltje zit er altijd meer achter, hetgeen verzwegen wordt. Geloof het of niet, maar het gebeurd dagelijks. Over de hele wereld hebben miljoenen vaders ermee te maken.

  Ik praat dit helemaal niet goed, maar ik kan zijn frustratie begrijpen als die constant tegen is gewerkt om zijn eigen kind te mogen zien.


  gemodereerd
 3. Ik denk dat deze recruut PA zijn baan vaarwel mag zeggen. Hoe haal je het in je hoofd om het kind zonder toestemming van wie dan ook mee te nemen. Ontvoering kan deze recruut PA ten laste worden gelegd.

  Hoe dom kun je zijn!!


  gemodereerd
 4. Zonder de ernst en afgrijselijkheid van het bovenstaande in twijfel te trekken, moet ‘t wel van m’n hart dat ik het knap irritant vind dat bepaalde personen hier op deze site elk voorval aangrijpen om hun -veelal nietszeggende- mening te spuien.
  Ga toch alsjeblieft je tijd nuttiger besteden.
  Begin bij jezelf, wil je de wereld verbeteren.


  gemodereerd
 5. weer een labiele idioot die ergens in dienst is genomen en een wapen krijgt. Worden mensen niet meer onderworpen aan een psychologisme test om te kijken of hun bovenkamer wel goed is?? of is de psychologische test gewoon een formaliteit??
  In elk geval, ik hoor dat hij elders te werk wordt gesteld…laat hem administratie doen maar aub haal dat wapen van hem weg!
  Ik hoop ook dat de moeder via de rechter laat vaststellen dat het kind NIET meer naar de vader mag en dat hij een straatverbod krijgt. Kind en moeder moeten beschermd worden. Deze man heeft al aangetoond dat hij tot alles in staat is.


  gemodereerd
 6. God, zij dank, dat het kind weer in de veilige armen van moeder is beland.
  Beste vader, ik ben blij te lezen dat je tijdens de rit, je gezonde verstand hebt gebruikt.

  Het geeft aan dat je een goed mens bent. Maak, gebruik van dat deel van je goedheid en praat over je problemen.

  Je zult versteld van raken, uit welke hoek hulp komt.
  Alleen de zin: kind is terug, krijg ik de indruk dat een groot deel van je leven (vooral tijdens je jeugd) je geloofde of jou is geleerd dat: waarschijnlijk, dat liefde de lijm is die alles bij elkaar houdt.

  Maar naarmate je ouder bent geworden en meer van de wereld hebt ervaren, besef je echter dat liefde niet echt alles overwint.

  Ook ik ben weleens teleurstellend dat het niet het magische ingrediënt is voor een gelukkige relatie.

  Elk moord is een misdrijf en onacceptabel, maar beste vader, je kind doodmaken, oooo, nee. Als het kind, jou zou begrijpen, had ze jou met alle liefde geholpen.

  Ik hoop dat je dit leest en iets goeds eruit haalt.

  LIEF Kindje, mijn ZEGEN…


  gemodereerd
 7. De volgende stap in het huwelijksproces wordt een verplichte psychologische test voor een ieder die wil gaan trouwen of samenwonen.
  Misschien geen slecht idee hoewel zo’n test de echte psychopaat niet snel zal identificeren.
  Maar ik ben ervan overtuigd dat zo’n test vroeg of laat verplicht zal worden bij het aangaan van relaties.


  gemodereerd
 8. Alweer een PA met KA in zijn hoofd. En hoe kan iemand hier op Waterkant er begrip voor opbrengen dat een vader zijn kind en zichzelf dreigt te vermoorden, omdat hij een conflict heeft met de moeder van het kind? Als iedereen die wel eens gefrusteerd is, zijn vrouw, kinderen en zichzelf gaat vermoorden, zijn er straks helemaal geen mensen meer op aarde.


  gemodereerd
 9. Spoor de kidnapper op en straf hem zodanig dat hij voor lange tijd in de gevangenis blijft.Dat zal hem leren om anderen niet met trauma’s achter te laten
  Neem deze criminaliteiten serieus op politie.Straf ze..


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES