zondag, mei 26, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVrouw probeert gramoxone in te nemen vanwege dagelijkse mishandeling door echtgenoot

Vrouw probeert gramoxone in te nemen vanwege dagelijkse mishandeling door echtgenoot

-

Does Travel - naar Suriname

Een vrouw in Suriname probeerde zondagmorgen een einde aan haar leven te maken door het verdelgingsmiddel gramoxone in te nemen. Dit deed ze omdat ze haast elke dag door haar echtgenoot, die een habituele drinker is, wordt mishandeld.

Zondagmorgen was het weer het geval bij dit gezin, waarbij de vrouw uit boosheid en frustratie een fles inhoudende gramoxone probeerde in te nemen. Een familielid, dat toevallig dicht bij de vrouw stond sloeg de fles met inhoud weg.

Ze schakelde daarna de politie van Leiding 9A in, die op hun beurt de 43-jarige Galid J. op zijn woonadres heeft aangehouden. Hij werd naar het politiebureau overgebracht. De vrouw wenste geen strafrechtelijke vervolging tegen haar man, omdat hij de enige kostwinner is.

Het echtpaar is 22 jaar getrouwd en heeft drie kinderen. De oudste is 19 jaar en de jongste 12. Ook de kinderen van dit echtpaar zijn de situatie beu. De vrouw is momenteel ter observatie in het ziekenhuis opgenomen voor eventuele psychologische begeleiding.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is haar man Galid in verzekering gesteld.

Denk je aan zelfmoord of maak je je zorgen om iemand? Praten over zelfmoord helpt. Ga naar je huisarts of bel PCS 477190 of de crisishulplijn 114. (van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 15.00u)

opening
Fernandes Express
Passion in concert

9 REACTIES
 1. Al’s kind aan de Charlesburg had ik ook zulke buren waarbij de man zijn vrouw mishandelde zodra hij gedronken had. Mijn buurvrouw pakte het probleem echter anders aan; ze kwam, wanneer die man helemaal uitgeteld was, lemmetjes plukken op ons erf en perste vervolgens lemmetje sap in de ogen van haar man. Na een paar keer die behandeling te hebben ondergaan, was buurman voorgoed genezen en dronk daarna geen alcohol meer. Als deze mevrouw geen lemmetjes hij de hand heeft, kan ze misschien wat Gramaxone druppelen in de ogen van haar kwelgeest. Gegarandeerd dat hij haar daarna nooit meer zal mishandelen.


  gemodereerd
 2. Ben ff blij dat deze waardeloze vent geen familie is, anders was
  hij al lang genezen. Aan zijn naam te ontlenen is de man een Moslim, en hij drinkt alcohol ?? Een zoon van 19 jaar en hij doet
  niks ?? Deze kinderen krijgen een slechte voorbeeld van hun
  (waardeloze pa,) en dat moet ophouden, door een kogel in zijn
  hoofd te jagen! Ik had liever dit gelezen, de vrouw is ter
  observatie opgenomen. En de man ligt in het mortuarium, (te) wachten op zijn uitvaart!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 3. Het dagelijkse leven wordt met de dag zwaarder voor de mensen in Suriname. Ook de situatie van notoire drinkers wordt er niet beter op. Het wordt alleen mar erger vanwege de gestegen prijs van o.a. daroe. Dit gaat ten koste van het gezinsinkomen. Moeder kan het allang niet meer aan en gaat klagen. Maar zij kiest de weg van de minste weerstand.


  gemodereerd
 4. Vervelend als je man drinkt want als je adult dingens wil doen met hem Dan na teleurstelling.A vrouw werie.Drinking e poor a kidney ooktoe.Buurman stop mang


  gemodereerd
 5. Beste domme vrouw, drink geen gramaxone want kinderen hebben vooral en bovenal hun moeder nodig. “Verwen” je man met de enige en lekkerste fles rum die hij ooit zal drinken. Je weet nu wel wat je erin moet doen om het “lekker” voor hem te maken.


  gemodereerd
 6. RobG 13 maart 2023 Bij 10:10
  Het dagelijkse leven wordt met de dag zwaarder voor de mensen in Suriname. Ook de situatie van notoire drinkers wordt er niet beter op. Het wordt alleen mar erger vanwege de gestegen prijs van o.a. daroe. Dit gaat ten koste van het gezinsinkomen. Moeder kan het allang niet meer aan en gaat klagen. Maar zij kiest de weg van de minste weerstand.

  Wat ben je toch een GROTE lul, nep econoom.
  I.p.v commentaar te leveren ,kom eens met een oplossing. Dat heb je toch in Groningen geleerd? Waardeloze zak die je bent. Als ik wist wie je was zou ik wel even kennis willen maken met je.


  gemodereerd
 7. Wat wil die vrouw eigenlijk ?
  Is het werkelijk waard zelfmoord te plegen en de geweldenaar niet gestraft gezien te worden?
  Vrouw ga een werk zoeken dan hoef je niet te jammeren dat je geweldenaar de broodwinner is.Je bent dan onafhankelijk van die bruut.
  G eerst nadenken en gebruik je hersenen alvorens over te gaan tot gekke daden.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES