zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieRacende jongeman die Boiler doodreed blijft vast; moeder slachtoffer vergeeft hem

Racende jongeman die Boiler doodreed blijft vast; moeder slachtoffer vergeeft hem

-

Does Travel - naar Suriname

Ruiz G., de inmiddels 20-jarige automobilist die ondernemer Raymon Ford op zijn bakfiets doodreed, blijft in hechtenis. Dat heeft de rechter afgelopen donderdag bepaald, na het zien van diverse videobeelden van het verkeersongeval.

De bekende ondernemer van Pp bakfietsmobileworstwaren bekend als Boiler en Jamäro, overleed op zondag 29 januari in de vroege ochtend nadat hij door G. werd aangereden aan de Kwattaweg in Suriname.

Uit analyses van de Surinaamse politie blijkt dat Ruiz zeker gemiddeld 130 km per uur heeft gereden in zijn Mercedes-Benz, met uitschieters naar wel 170 km per uur. Hij knalde bij het inhalen met hoge snelheid eerst tegen zijn voorligger en daarna tegen Ford.

Op de plek waar het ongeval gebeurde zou een inhaalverbod gelden.

Advocaten Irvin Kanhai en Murwin Dubois, die Ruiz vertegenwoordigen, hadden rechter Roy Elgin gevraagd om zijn hechtenis op te heffen. Deze heeft dit verzoek resoluut afgewezen; G. blijft vastzitten tot het vonnis.

Ruiz, die vorige week 20 jaar werd in hechtenis, heeft tijdens de zitting spijt betuigt voor de aanrijding die hij veroorzaakte. De moeder van het slachtoffer zei op de zitting dat ze Ruiz G. al heeft vergeven en niet boos op hem is.

opening
Fernandes Express
BODO Party

16 REACTIES
 1. Hier snap ik letterlijk niets van hoe kan je als moeder van het slachtoffer die dood is gereden door een snelheid maniak hem vergeven.
  Dit gaat mijn verstand te boven.


  gemodereerd
 2. Wederom zie ik dat ik met de verkeerde vrouw bent getrouwd, mijn
  vrouw zou alles in het werk stellen om deze dood rijder in een sardiene
  te krijgen. Desnoods een moordenaar huren of door middel van, een bonu-
  mang. Ik persoonlijk hecht niet veel aan de laatste, ik zou de doodrijder
  opzoeken, en met de grond gelijk maken o sortu ……..! Straks als hij vrij
  komt, valt hij weer in de herhaling.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 3. de twee eerste bovenstaande reacties, zeggen feitelijk alles over het niveau van de gemiddelde bezoeker van dit forum……geen wonder de stelling, dat 50% van de Surinaamse bevolking slechts tot de 4e klasse van de Lagere School, onderwijs heeft gevolgd…….dit zijn er dus 2 exponenten van de bovenvermelde stelling……


  gemodereerd
 4. Ruiz G. is een jongeman die wat mij betreft flink gestraft moet worden. Als je 130 tot 170 km per uur gaat rijden op de kwattaweg heb je *&%$ in je hoofd. Ik zeg maximale celstraf en absoluut niet tijdelijk vrijlaten !


  gemodereerd
 5. De moeder mag hem vergeven maar Boiler laat wel 3 kinderen achter. Die moeten gevoed en opgevoed worden. Hun voorbeeld figuur is vermoord. Iedereen weet dat hij zielsveel van zn kinderen hield


  gemodereerd
 6. @Leny en JSZwartmans……is tof no hel wat die moeder heeft gedaan. Ik weet ook niet of ik het zou kunnen, maar als je niet vergeeft, kan je helaas ook niet verder.
  He who can’t forgive, breaks the bridge over where he has to pass on.
  Ze vergeeft hem maar dat wil niet zeggen dat hij geen straf moet krijgen…dat zijn 2 los van elkaar staande dingen.

  R.I.P Boiler


  gemodereerd
 7. In een sardine blik moet het zijn. Whisky en concentratie gaan niet samen!

  Sorry folks

  Jacko


  gemodereerd
 8. Xavier ´d Lorean, je hebt makkelijk praten. Ik zou willen zien hoe jij zal reageren wanneer een idioot jouw kind doodrijdt, omdat hij meer dan 150 km/uur heeft gereden in de stad? Zal jij, met je bachelor opleiding, anders reageren dan je vrouw die tot de 4e klas is gekomen?


  gemodereerd
 9. als je als moeder een knaap die jou kind( al volwassene met eigen kinderen) doodrijdt , en met hoge snelheid vergeeft , zijn er schroefjes los in jou hersenpan , heeft die vader van die racende jongeman u soms een hoog bedrag aangeboden , die vader was de volgende dag al bij u om excuus aan te bieden , en spreekt u ook voor de vrouw en kinderen van boiler, echt we en velen zagen al bij die bloemenhulde dat u niet echt rouwde


  gemodereerd
 10. De kinderen (en vrouw) vd de man tot hun 21e verzorgen of Schade vergoeding van minimaal usd 230.000,= per kind
  Nooit meer achter t stuur


  gemodereerd
 11. moeder hoe kan je hem vergeven, hij heeft jou eigen kind vermoooord mamie ,een vette enveloppe met mooie beloftes er in gaat een keertje op en dan hoe verder .mamie use your verstand .meer ik zal ik niet zeggen


  gemodereerd
 12. Ik begrijp haar. Doet pijn maar je moet kunnen vergeven om verder te leven. Voor haar is het het beste want met wrok en haat te leven komt haar zoon niet terug en wordt het als maar moeilijk voor haar. Koester de leukste momenten en geef de kleinkinderen de aandacht. Is hard en nochmals pijnlijk. Ze heeft hem naar zijn laatste rustplaats kunnen brengen. En hem kunnen zien.
  Nochmals het hard en pijnlijk maar wij kunnen vergeven om door te gaan in het leven

  God Bless?


  gemodereerd
 13. het wordt ook tijd dat OW weer borden plaats aan de kwattaweg waar er een inhaalverbod geldt. Velen eten niet eens dat er een inhaalverbod is.
  Ik ben opgegroeid aan de kwattaweg en on mijn jeugd stonden om de zoveel meter de inhaalverbod borden. Ik heb de laatste jaren zelf politieagenten gesproken die niet wisten dat er een inhaalverbod voor een deel van de kwattaweg geldt. Hoe kan dat??
  Naar mijn mening mogen op meerdere staten in de binnenstad een inhaalverbod gesteld worden….charlesburg, Letitia Vriesde laan, Gravenbergstraat, Nassylaan, zijn enkele.
  Vooral Letitia Vriesde laan….tussen 07:00u en 19:00u…ze rijden als gekken en halen met hele hoge snelheden in. And mind you…er zijn geen voetpaden daar, dus voetgangers MOETEN op de weg lopen. Ik zal er niet vreemd van opkijken als een keer een auto in één van de boomtoppen beland


  gemodereerd
 14. Erwin, heb je de hele bijbel gelezen? in sommige delen wordt je inderdaad aangeraden om mensen die je kwaad hebben gedaan te vergeven. In andere delen wordt ervoor gepleit vijanden van God en zijn uitverkorenen met wortel en tak uit te roeien. Het hangt er dus maar vanaf welk deel van de bijbel je wilt volgen.


  gemodereerd
 15. Xavier, dit soort beschaafde antwoorden lees ik graag, want die mensen die bloed willen zien, behoren tot het laagste soort dat er is.
  Wat een onderontwikkelde gasten zijn dat. Na Ba Ba en nog eens ba


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES