woensdag, mei 29, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieNepagenten plegen gewapende roofoverval op voertuigen komende van goudveld

Nepagenten plegen gewapende roofoverval op voertuigen komende van goudveld

-

Does Travel - naar Suriname

In Suriname hebben vijf mannen zaterdag vier voertuigen gestopt en de inzittenden beroofd van hun persoonlijke spullen en goud. Dit gebeurde in een zijweg van Atjoni, bekend als Pasi 14. De overvallers deden zich voor als politieagenten.

De slachtoffers verklaarden dat ze van het goudveld kwamen en in vier voertuigen richting Paramaribo reden. Onderweg werden ze gestopt door de groep mannen, die zich voordeden als politie ambtenaren.

De weggebruikers werden gesommeerd om uit hun voertuigen te stappen, waarna ze werden beroofd van hun mobiele telefoons, sieraden en een hoeveelheid ruw goud.

Na hun daad hebben de verdachten plaats genomen in een van de auto’s. De bestuurder van dat voertuig moest onder bedreiging het voertuig richting Brownsweg rijden.

Na een poos te hebben gereden zijn de verdachten uitgestapt, waarna ze in het bos zijn gevlucht. De slachtoffers hebben geen letsel opgelopen. De politie van Brownsweg heeft de aangifte opgenomen. Van de pseudo agenten ontbreekt nog elk spoor.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

6 REACTIES
 1. Indien opgespoord ter plekke zonder enige vorm van proces, in mootjes hakken!
  Het moet afgelopen zijn met deze soort ” koenoe,s ”.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 2. dit zijn die rotte appels , maar alles de kleding en wapen hebben ze meegenomen , om rotzooi en chaos te maken , nou mensen zeker in opdracht van die demente militair , die kennen jullie toch


  gemodereerd
 3. Beste mensen heb een huis gekocht in Su voor mijn kinderen, maar helaas heb ik zo’n spijt van dat ik het heb gedaan vanwege de criminaliteit dat steeds toeneemt. Spijt en nogmaals spijt.


  gemodereerd
 4. Oenoe moes bigie bidden mik ding boze foefoeroe bakroe geest foe hell go baka peh ding kmoto in Jesus ning.


  gemodereerd
 5. Mmmhh,hoe fa ding fake cops bing sabie tak wagie o bo kong pasa so Wang tyd????????Je moet je linkerhand niet laten weren’t wat je rechterhand doet.You must be ahead of the game .Kinkie a dag sa je vertrek .Come on you’ll


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES